0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θέλω να κατηγορήσω όσους παίρνονυ ΠΔΣ, το σύστημα είναι που μ'ενοχλεί. Γιατί αν υπήρχε μια σειρά στις προσλήψεις δε θα τρομοκρατούσε ο κάθε διευθυντής τον εκάστοτε εκπαιδευτικό. Εγώ ξέρω 5 άτομα στη Θεσσαλονίκη που έχουν πάρει ενισχυτική και τα κατάφεραν χάρη σε γνωστούς. Παρ' όλ'αυτά δεν πιστεύω ότι είναι ο κανόνας, σίγουρα θα υπάρχουν κι εκείνοι που προσλαμβάνονται χωρίς μέσον, απλώς κανείς μας ποτέ δε θα μπορέσει να ελέγξει το πώς τους επέλεξαν. Γι' αυτό είμαστε εδω και φαγωνόμαστε. Αντίθετα στον ασεπ ή στον πίνακα ωρομισθίων οποιοσδήποτε μπορεί να δει πόσα μόρια έχεις κάποιος που προσλαμβάνεται, αυτή είναι η διαφορά. Και να μη ξανακούσω ότι ο ΑΣΕΠ είναι για τους λεφτάδες. Λίγοι είναι παντρεμένοι με παιδιά και υποχρεώσεις και τα καταφέρνουν; Ξέρω περιπτωσεις ανθρώπων που σταμάτησαν τα πάντα για να διαβάσουν, όμως δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό. Δε χρειάζεται να γενικεύουμε, απλώς ο καθένας μας μεταφέρει εδώ τις δικές του εμπειρίες.
συμφωνω οτι υπαρχουν αρκετοι που μαζευουν πολλα μορια με τη βυσματικη πδσ,αλλα δεν πρεπει να θεωρουμε βυσματα κ αναξιους οσους εχουν πδσ,κ να βρισκουμε αλλοθι για δικες μας αποτυχιες....δεν ανεχομαι να με θεωρουν καποιοι βυσματια επειδη μαζεψα σε 3 χρονια 2.5 μορια τρεχοντας σε ενα χωριο κ ειμαι κ μειον 80 ευρω μεσα καθε μενα για την πδσεγω ουτε την πδσ,ουτε τον ασεπ θεωρω αξιοκρατικους κ πρεπει να αλλαξουν κ τα δυο.ο ασεπ εξυπηρετει οποιον εχει μπαμπα με πορτοφολι(κ μπορει να διαβαζει 2 χρονια χωρις να κανει κατι αλλο κ να πηγαινει κ φροντιστηριο κ αξιολογει με κριτηριο τη γνωση υπερλεπτομερειων),ενω η πδσ τα πολιτικα βυσματαστην πδσ θα πρεπει το κριτηριο να ειναι κ η προυπηρεσια κ ο ασεπ(δεν πιστευω το βαθμο πτυχιου,γιατι η δυσκολια του καθε παν/μιου ποικιλλει.καλυτερα ο χρονος κτησης,θα ελεγα)θα πρεπει να πιεσουμε περισσοτερο για περισσοτερους διορισμους αντι να χωριζομαστε σε ομαδες επιτυχοντων-με προυπηρεσια-οαεδιτες-πδσ κτλ.,κ να παλεψουμε για εναν καλυτερο ασεπ που δε θα εξουθενωνει οικονομικα κ ψυχολογικα τους υποψηφιους(κ δυστυχως με αναλογια 1/33 αυτο δεν αλλαζει,απο εκει ξεκινανε ολα).εγω ειμαι επιτυχων,αλλα δεν προκειται να μπω σε συλλογο επιτυχοντων για να μπω στη λογικη του χωρισμου ολων μας σε ομαδες για τον <αξιοκρατικο> τροπο προσληψεων,αλλα αναλογα παντα με το τι μας βολευει.....
περυσι θα ξεκινουσα πδσ...και εκκρεμουσε η ορκομωσια μου...γαιτι για λογους υγειας της μητερα μου την καθυστερουσα ωστε να μπορεσει να ειναι εκει...κ μου δημιουργησε θεμα ο διευθυντης.....επειδη ηθελε να παρει δικο του ατομο........στο υπουργειο που πηρα και στη
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Ιουλίου 14, 2009, 09:33:44 amπερυσι θα ξεκινουσα πδσ...και εκκρεμουσε η ορκομωσια μου...γαιτι για λογους υγειας της μητερα μου την καθυστερουσα ωστε να μπορεσει να ειναι εκει...κ μου δημιουργησε θεμα ο διευθυντης.....επειδη ηθελε να παρει δικο του ατομο........στο υπουργειο που πηρα και στη
Συγγνώμη ρε συ "maryk" λογικό δεν είναι αυτό που λέει o DOG για τα χρήματα που χρειάζεται κάποιος αν θέλει να διαβάσει πραγματικά πολύ ή να πάει σε φροντιστήριο για τον ΑΣΕΠ?? σαφώς και δεν είναι αδύνατον για κάποιον σε αυτή την ιδανική θέση, αλλά σίγουρα είναι πιο πολύ πιο δύσκολο, απλή λογική είναι νομίζω!!!θα διαφωνούσα κάθετα βέβαια με οποιονδήποτε το αποκλείει τελέιως ή έχει σαν σκοπό να απογοητεύσει και να αποκαρδιώσει όποιον δείχνει να έχει τα κότσια να το προσπαθήσει!