0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι όλοι έτσι..Εγώ πήρα ώρες, λίγες βέβαια, χωρίς μέσον. Αν πάλι παίρνουν από τον πίνακα κάποιοι δεν πρόκειται να πάρουν μόρια ποτέ. Αυτό το μέσον!! Μια ζωή μπροστά μου το βρίσκω να μου παίρνει τη θέση!
Tι σημαινει το vs στο ΠΔΣ vs ΑΣΕΠ ?
Εγώ δεν έχω επιτυχία στον ΑΣΕΠ.Ειδική 68Παιδαγωγικά 72Χημεία 72Τα άλλα ήταν 44-47 αν θυμάμαι καλά.Επειδή τρέμω την αρνητική,ότι έδωσα ήταν σωστό.Αν εμπιστευόμουν περισσότερο το ένστικτό μου,μπορεί να τα πήγαινα καλύτερα.Δε βλέπω όμως για ποιο λόγο είναι καλύτερος από εμένα κάποιος που έπιασε οριακά τη βάση.
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 13, 2009, 09:06:27 pmΕγώ δεν έχω επιτυχία στον ΑΣΕΠ.Ειδική 68Παιδαγωγικά 72Χημεία 72Τα άλλα ήταν 44-47 αν θυμάμαι καλά.Επειδή τρέμω την αρνητική,ότι έδωσα ήταν σωστό.Αν εμπιστευόμουν περισσότερο το ένστικτό μου,μπορεί να τα πήγαινα καλύτερα.Δε βλέπω όμως για ποιο λόγο είναι καλύτερος από εμένα κάποιος που έπιασε οριακά τη βάση.Προφανώς τα πράγματα δεν είναι δίκαια, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα κριτήριο αξιολόγησης. Και το πιο άδικο είναι να παραμερίζονται όσοι έχουν κάτι να δείξουν (έστω και κάτι που δεν κρίνει απόλυτα δίκαια) για χάρη κάποιων περιπτώσεων που έχουν το κατάλληλο χρώμα...Στην τελική τι διαφορά έχει το μέσον στην ΠΔΣ από το μέσον των ΟΑΕΔιτών;