0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι διαβασα το θεμα κ ειδα που λετε για αδικια κτλ... Ενα θα σας πω: Ειμαι ΠΕ 02 και πασχω απο τετραπληγια εκ γεννητης κ σας το λεω για να το ξερετε στην εγκυκλιο της γενικης κανω τα χαρτια μου καθε χρονο σαν υγιης και γιατι; Γιατι δεν αναφερει την παθηση μου η εγκυκλιος... Αυτο δεν ειναι αδικια; Γι αυτο μην μου μιλατε για αδικιες.... Για να μην μιλησω για τις μαϊμου ειδικες κατηγοριες...
Παράθεση από: jimmouras στις Ιουλίου 24, 2011, 08:47:53 pmΣυναδελφοι διαβασα το θεμα κ ειδα που λετε για αδικια κτλ... Ενα θα σας πω: Ειμαι ΠΕ 02 και πασχω απο τετραπληγια εκ γεννητης κ σας το λεω για να το ξερετε στην εγκυκλιο της γενικης κανω τα χαρτια μου καθε χρονο σαν υγιης και γιατι; Γιατι δεν αναφερει την παθηση μου η εγκυκλιος... Αυτο δεν ειναι αδικια; Γι αυτο μην μου μιλατε για αδικιες.... Για να μην μιλησω για τις μαϊμου ειδικες κατηγοριες...Έχεις απόλυτο δίκιο. Έγραψα στο συγκεκριμένο topic διότι εντελλώς τυχαία ανάκαλυψα ότι συνάδελφος με την οποία υπηρετούσα μαζί έχει προσληφθεί καθώς ανήκει ως φαίνεται, σε ειδική κατηγορία, κάτι το οποίο σε συνεχείς συζητήσεις που είχαμε δεν ανέφερε. Αντιθέτως, αρκούνταν στο να μου απαντά περί ήξεις - αφήξεις....