0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προτεραιότητα στο πού θα διοριστεί, έχει αυτός που δηλώνει μια περιοχή πρώτη προτίμηση;Δηλαδη: Αν είναι 100 πριν από εμένα, και κανείς δεν έχει δηλώσει πρώτα π.χ. Κυκλάδες που θέλω εγώ και που έχω δηλώσει πρώτα, ποιος διορίζεται; Αυτός που το έχει πρώτη προτίμηση (δηλαδή εγώ! ) ή οποιοσδήποτε προηγείται εμένα, και έχει βάλει σε οποιαδήποτε προτίμησή του Κυκλάδες; (ή ακόμα πιο συγκεκριμένα, έχει π.χ. δεύτερη επιλογή Κυκλάδες αλλά στην πρώτη που θέλει, έχει καλυφτεί η θέση.)
ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνετα η επιλογή... Κι αν εγω ---λέμε τώρα-- είμαι πριν απο σενα στον πινακα και δεν έχω δηλώσει κυκλάδες αλλά έχω βάλει χ, ναι σε όλα-----ποιον θα πάρουν στις κυκλάδες εμένα ή εσένα.μου θυμίζει πρόβλημα στα μαθηματικά και τρελαίνομαι...
Παράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 16, 2009, 03:38:10 pmΠροτεραιότητα στο πού θα διοριστεί, έχει αυτός που δηλώνει μια περιοχή πρώτη προτίμηση;Δηλαδη: Αν είναι 100 πριν από εμένα, και κανείς δεν έχει δηλώσει πρώτα π.χ. Κυκλάδες που θέλω εγώ και που έχω δηλώσει πρώτα, ποιος διορίζεται; Αυτός που το έχει πρώτη προτίμηση (δηλαδή εγώ! ) ή οποιοσδήποτε προηγείται εμένα, και έχει βάλει σε οποιαδήποτε προτίμησή του Κυκλάδες; (ή ακόμα πιο συγκεκριμένα, έχει π.χ. δεύτερη επιλογή Κυκλάδες αλλά στην πρώτη που θέλει, έχει καλυφτεί η θέση.)Κι εγώ Κυκλάδες έβαλα στις πρώτες προτιμήσεις! Ελπίζω να τα πούμε στη Διεύθυνση στη Σύρο όταν έρθει η ώρα!
Εχω κι αλλη απορια. Στην εγκυκλιο θα βγει και ποσες θεσεις εχει σε καθε περιοχη;
Τι εννοεις εβαλες; Ποτε; Μηπως εννοεις θα βαλεις;;Κατσε να βγουν οι διορισμοι με το καλο και θα συνεννοηθουμε να βρεθουμε οσοι ειμαστε στην ιδια διευθυνση! Θα κανουμε παρτυ!
Και ναι, η Γ' Κυκλάδων καλύτερα να αποφεύγεται...
Παράθεση από: solil στις Ιουλίου 17, 2009, 01:10:31 amΚαι ναι, η Γ' Κυκλάδων καλύτερα να αποφεύγεται...Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα να αποφεύγεται η Γ' Κυκλάδων. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όποιος τη δηλώνει να ξέρει τι δηλώνει. Στα 5 από τα 6 νησιά της περιοχής οι αντικειμενικές συνθήκες (ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κατοικία κτλ, κτλ) είναι δύσκολες. Η "ζωή" δε του μήνες του χειμώνα είναι σκληρή στα μέρη αυτά αλλά, αν ωστόσο έχεις γνώση του που πας, έχεις καλή διάθεση και καταφέρεις να κάνεις παρέα με τους συναδέλφους θα περάσεις καλά σε βαθμό που δεν το περιμένεις. Επίσης οι ντόπιοι σε αυτά τα μέρη είναι καλοπροαίρετοι. Όσο για τα παιδιά είναι πολύ καλά, αγαπησιάρικα και δεν νομίζω ότι θα τα συναντήσετε εύκολα αλλού. Καλό είναι να ξέρετε που πάτε και να μη χάσετε χρόνο με γκρίνια που θα σας προκύψει από το "σοκ" της πρώτης εικόνας και των δυσκολιών. Να λάβετε υπόψη σας ότι θα είστε το λιγότερο 9-10 ώρες ταξίδι μακριά από το λιμάνι του Πειραιά το οποίο μερικές φορές δεν θα μπορείτε κιόλα να το κάνετε λόγω μποφόρ….. Και κάτι ακόμη να ξέρετε πως γενικά οι Κυκλάδες δεν είναι εύκολο μέρος με εξαίρεση ίσως τα νησιά της Δ Κυκλάδων (Σύρο, Άνδρο, Μύκονο, Πάρο) που έχουν πιο συχνή «συγκοινωνία» με Πειραιά είναι σχετικά κοντά και «μεγάλα».Όπως και να έχει σας εύχομαι καλή τοποθέτηση και αν σκέφτεστε θετικά θα περάσετε πολύ καλά όπου κι αν βρεθείτε. Εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=7509.0 θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για δυσπρόσιτες περιοχές