0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι , έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα και νομίζω κολλάει σε αυτό το θέμα ....Κοιτάζοντας τους πίνακες με τις βάσεις μετάθεσης που βγαίνουν π.χ. baseis_metathesewn_bthmias_ekpaideyshs_2009_090409.xlsείδα ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι περιοχές .Πχ για ΠΕ04.03 μπορεί να έχει την Α Χανίων αλλά όχι την
Παράθεση από: popai στις Αυγούστου 07, 2009, 12:49:22 pmΝα ρωτήσω κάτι και εγώ. Είμαι ΠΕ60 και σειρά 421. Να κάνω τα χαρτιά μου για φέτος? Θα πάρουν 300. Υπάρχει πιθανότητα να διοριστώ φέτος?νομίζω ότι κάπου στο φόρουμ διάβασα πως από τους 300 πρώτους διοριστέους (ΠΕ 60) περίπου 12 (το πολύ 20) είναι διοριστέοι και στον πίνακα με προυπηρεσία, δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό. Φυσικά δεν ξέρω και αν υπάρχουν άτομα (από τους 300 πρώτους) που δεν θα κάνουν αίτηση διορισμού φέτος.Αν έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση διορισμού (γιατί η εγκύκλιος λέει για τους 3ΟΟ) κάνε τα δεν χάνεις τίποτα
Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Είμαι ΠΕ60 και σειρά 421. Να κάνω τα χαρτιά μου για φέτος? Θα πάρουν 300. Υπάρχει πιθανότητα να διοριστώ φέτος?
ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΤΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΟΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙ
Υπολογίζονται και τα μόρια της ωρομισθίας με τον ίδιο τρόπο; para5 , όταν λες μόρια υπηρεσίας εννοείςτην καθαρή προϋπηρεσία που βρίσκεται στον ενιαίο πίνακα διορισμών ή γίνεται αναγωγή με τα μόρια που δίνει το κάθε σχολείο + μόρια γάμου+ μόρια παιδιών;