0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε κάποια άλλη ανάρτηση στο παρόν φόρουμ , κάποια φρεσκο-αποσπασμένη στο ΥΠΕΠΘ ζητά πληροφορίες για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν εκεί . Η συζήτηση μοιραία εκτροχιάστηκε , παραδέχομαι και με δική μου ευθύνη , και βγήκε ( ελαφρώς ) εκτός θέματος . Ειλικρινά όμως , δεν κρατιέμαι όταν διαβάζω θέματα τα οποία παρουσιάζουν το κατάπτυστο ρουσφετολογικό καθεστώς των αποσπάσεων σε γραφεία - φορείς ως κάτι το φυσιολογικό . Για να μη βγώ λοιπόν ξανά εκτός θέματος , το (ξανα)κάνω θέμα από μόνο του , συνοψίζοντας αυτή τη φορά τις δικαιολογίες των αποσπασμένων οι οποίες είναι από ξεκαρδιστικές εώς εξοργιστικές ( συχνά ταυτόχρονα , πως τα καταφέρνετε βρε παλιόπαιδα ; ).Νομίζω οτι θα είναι ένα ευχάριστο καλοκαιρινό ανάγνωσμαΔικαιολογία Πρώτη : "Δεν φταίω εγώ που ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να παίρνω απόσπαση σε γραφείο με τα μόρια της οργανικής μου"Καλά,όλα τα λεφτά η απάντηση σου.Εσύ ωραία τα λες αλλά έλα που άλλοι υπηρετούμε μακριά απο τα σπίιτια μας κ άλλοι φουκαράδες ''ζορίζονται''στα γραφεία!!Δηλαδή , οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό .
Τι να πείς... Τα πάντα θέμα επιλογών είναι στη ζωή και γενικά καλό είναι να μην κλαίγεται κανείς για τις επιλογές που κάνει.
Σε κάποια άλλη ανάρτηση στο παρόν φόρουμ , κάποια φρεσκο-αποσπασμένη στο ΥΠΕΠΘ ζητά πληροφορίες για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν εκεί . Η συζήτηση μοιραία εκτροχιάστηκε , παραδέχομαι και με δική μου ευθύνη , και βγήκε ( ελαφρώς ) εκτός θέματος . Ειλικρινά όμως , δεν κρατιέμαι όταν διαβάζω θέματα τα οποία παρουσιάζουν το κατάπτυστο ρουσφετολογικό καθεστώς των αποσπάσεων σε γραφεία - φορείς ως κάτι το φυσιολογικό . Για να μη βγώ λοιπόν ξανά εκτός θέματος , το (ξανα)κάνω θέμα από μόνο του , συνοψίζοντας αυτή τη φορά τις δικαιολογίες των αποσπασμένων οι οποίες είναι από ξεκαρδιστικές εώς εξοργιστικές ( συχνά ταυτόχρονα , πως τα καταφέρνετε βρε παλιόπαιδα ; ).Νομίζω οτι θα είναι ένα ευχάριστο καλοκαιρινό ανάγνωσμαΔικαιολογία Πρώτη : "Δεν φταίω εγώ που ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα να παίρνω απόσπαση σε γραφείο με τα μόρια της οργανικής μου"Δηλαδή , οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό .