0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άσχετο, αλλά πολλή ναυτιλιακή βλέπω στα μηνύματά σας... Έχει γίνει το καταφύγιο των φιλολόγων;
Παράθεση από: apri στις Ιουλίου 20, 2009, 08:44:12 pmΆσχετο, αλλά πολλή ναυτιλιακή βλέπω στα μηνύματά σας... Έχει γίνει το καταφύγιο των φιλολόγων;να σας δωσω εγω την εξηγηση.απλως ανηκουμε στο ....."λογιστικον" που λεει ο Πλατωνας.(τα αλλα 2 ειναι επιθυμητικον και το θυμοειδες)λογιστικον-λογιστηριον-λογιστης/στρια, Λογικη. γιαυτο διδασκουμε και το μαθημα της Λογικης στα σχολεια.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 21, 2009, 10:01:38 amΠαράθεση από: apri στις Ιουλίου 20, 2009, 08:44:12 pmΆσχετο, αλλά πολλή ναυτιλιακή βλέπω στα μηνύματά σας... Έχει γίνει το καταφύγιο των φιλολόγων;να σας δωσω εγω την εξηγηση.απλως ανηκουμε στο ....."λογιστικον" που λεει ο Πλατωνας.(τα αλλα 2 ειναι επιθυμητικον και το θυμοειδες)λογιστικον-λογιστηριον-λογιστης/στρια, Λογικη. γιαυτο διδασκουμε και το μαθημα της Λογικης στα σχολεια.εγραψες παλι........!!!
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Ιουλίου 21, 2009, 10:03:32 amΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 21, 2009, 10:01:38 amΠαράθεση από: apri στις Ιουλίου 20, 2009, 08:44:12 pmΆσχετο, αλλά πολλή ναυτιλιακή βλέπω στα μηνύματά σας... Έχει γίνει το καταφύγιο των φιλολόγων;να σας δωσω εγω την εξηγηση.απλως ανηκουμε στο ....."λογιστικον" που λεει ο Πλατωνας.(τα αλλα 2 ειναι επιθυμητικον και το θυμοειδες)λογιστικον-λογιστηριον-λογιστης/στρια, Λογικη. γιαυτο διδασκουμε και το μαθημα της Λογικης στα σχολεια.εγραψες παλι........!!! εγω αλλο φοβαμαι. οτι θα βγουν οι οικονομολογοι και θα τα βαλουν με τους φιλολογους που παιρνουν τη δουλεια τους ως λογιστες με ......"β' αναθεση" !!!