0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bρε παιδιά, η προθεσμία υποβολής ενστάσεων στους ΠΕ02 δεν ήταν μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Κάνω λάθος;
Εγώ έχω την εξής ιδέα: αντί να είμαστε όμηροι της αναμονής των οριστικών αποτελεσμάτων και της εγκυκλίου διορισμού, δε θα'ταν προτιμότερο να εφοδιαστούμε τα απαιτούμενα χαρτιά-δικαιολογητικά και να φύγουμε για τις διακοπές μας και όταν έρθει "η ώρα η καλή" να πάμε στο κοντινότερο γραφείο δευτεροβάθμιας που μπορούμε και να υποβάλουμε την αίτησή μας; Εχω πραγματικά αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά, δε χρωστάνε τίποτα τα παιδάκια μου να τσουρουφλίζονται εξαιτίας μου στην Αθήνα!
Παράθεση από: wisdom στις Ιουλίου 28, 2009, 07:17:49 pmΕγώ έχω την εξής ιδέα: αντί να είμαστε όμηροι της αναμονής των οριστικών αποτελεσμάτων και της εγκυκλίου διορισμού, δε θα'ταν προτιμότερο να εφοδιαστούμε τα απαιτούμενα χαρτιά-δικαιολογητικά και να φύγουμε για τις διακοπές μας και όταν έρθει "η ώρα η καλή" να πάμε στο κοντινότερο γραφείο δευτεροβάθμιας που μπορούμε και να υποβάλουμε την αίτησή μας; Εχω πραγματικά αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά, δε χρωστάνε τίποτα τα παιδάκια μου να τσουρουφλίζονται εξαιτίας μου στην Αθήνα!Πολύ σωστό!!!