*

Αποστολέας Θέμα: εχω καμια πιθανοτητα; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 6387 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nokia75

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
εχω καμια πιθανοτητα; - ΠΕ06
« στις: Ιουλίου 20, 2009, 01:33:39 pm »
Καλησπερα,

Εδωσα ΑΣΕΠ πρωτη φορα φετος και εχω σειρα καταταξης 721. Επισης εχω 23.05 βαθμους πανω απο τη βαση-αν αυτο παιζει καποιο ρολο.Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει αν εχω καποια πιθανοτητα για αναπληρωτρια η ωρομισθια φετος;
Ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2009, 02:15:41 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: εχω καμια πιθανοτητα;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:35:47 »

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 20, 2009, 01:44:52 pm »
23.05 μάλλον με τις προσαυξήσεις εννοείς γιατί αλλιώς θα ήσουν στους διοριστέους...κοίτα πόσο έγραψες χώρίς τις προσαυξήσεις και πρόσθεσε τα μόρια αν έχεις από προυπηρεσία ή επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ(αυτά πλέον κατά το ήμισυ).

Αποσυνδεδεμένος evi_poly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 20, 2009, 01:59:26 pm »
στον πίνακα ωρομισθίων μπαίνεις χωρίς τισ προσαυξήσεις?
I've learned that everyone wants to reach the top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you are climbing it..

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 20, 2009, 02:14:34 pm »
οσα μορια εχεις στον πινακα αναπληρωτων, τοσα εχειις και στον πινακα των ωρομισθιων....οποτε ειναι και αυτος χωρις τις προσαυξησεις!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: εχω καμια πιθανοτητα; - ΠΕ06
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:35:47 »

Αποσυνδεδεμένος nokia75

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 20, 2009, 02:38:34 pm »
 Τελικα εχω 20.81 χωρις τις προσαυξησεις και αρ. καταταξης 721.  Αρα μαλλον για ωρομισθια θα με καλεσουν. Να υποθεσω για αναπληρωτρια χλωμο;

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 20, 2009, 03:01:06 pm »
με 20,81 μόρια σίγουρα θα είσαι σίγουρα ωρομισθια

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 20, 2009, 05:38:36 pm »
Nokia75, να θυμάσαι ότι η βάση είναι το 55. Αυτό αφαιρούμε από τον συνολικό βαθμό των γραπτών μας (χωρίς προσαυξήσεις) για να βγάλουμε τα μόριά μας! Εκτιμώ ότι τα μόριά σου (εφόσον δεν έχεις άλλα από προηγούμενο ΑΣΕΠ ή προϋπηρεσία) θα είναι 15,81. Όπως και να 'χει, σίγουρα φεύγεις για ωρομισθία! (ποια περιφέρεια δήλωσες;)
Καλή αρχή και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στο διαγωνισμό!

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:06:47 pm »
Θα συμφωνήσω με την aphrodite, πιστεύω ότι θα σε πάρουν ωρομίσθια.

Αποσυνδεδεμένος adioristi78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:55:08 pm »
με 20,81 μόρια σίγουρα θα είσαι σίγουρα ωρομισθια
Παιδιά καλησπέρα!! Εγώ έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου φέτος, είμαι επιτυχούσα και τα μόρια που υπολόγισα εκ νέου χωρίς τις προσαυξήσεις είναι 22,63, οπότε μάλλον να περιμένω κ εγώ ωρομισθία;;; Το θέμα είναι ότι είμαι λίγο πιο κάτω στη σειρά κατάταξης από τη συνάδελφο με τα 20,81 μόρια, οπότε τί παίζει ρόλο περισσότερο, η σειρά κατάταξης ή τα μόρια;;;; Επίσης, διάβασα στην alfavita.gr ότι βγήκαν οι πίνακες των αναπληρωτών αλλά δε βρήκα πουθενά το όνομά μου στον Ενιαίο Πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένω να ολοκληρωθούν για όλες τις ειδικότητες οι πίνακες κατάταξης μηδενικής προυπηρεσίας;;;;; Είμαι λίγο μπερδεμένη, συγνώμη για την τερατώδη άγνοια κ ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!!!

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:31:35 am »
Dreamy, τα μόριά σου καλά κάνεις και τα υπολογίζεις χωρίς τις προσαυξήσεις γιατί μόνο ο καθαρός βαθμός του διαγωνισμού γίνεται μόρια (αφαιρώντας το 55-που είναι η βάση από αυτόν). Προσωπικά, δεν γνωρίζω πολλά για την Περιφέρεια Αττικής αλλά ακούω από συναδέλφους ότι δίνουν ώρες και μάλιστα ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Μάλλον με τα μόριά σου θα σε καλέσουν αλλά ίσως λίγο αργότερα από τους πρώτους. Όποιος συνάδελφος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει...
Adioristi78, πρώτη φορά έδωσες στο διαγωνισμό ή εννοείς ότι τα μόνο σου μόρια είναι από αυτόν τον ΑΣΕΠ; Ρωτάω γιατί αν είναι τα μόνα σου μόρια τότε σημαίνει ότι κάπου κάνουμε λάθος. Αν το υπόλοιπο από την αφαίρεσή σου είναι 22,63 τότε σημαίνει ότι ο βαθμός σου είναι 77,63 και άρα ή είσαι μέσα στους διοριστέους ή στους επιλαχόντες (then, why bother with all the rest??). Στον πίνακα διορισμών (μόνο αυτός βγήκε για μας-όχι αναπληρωτών) συμπεριλαμβάνονται όσοι έχουν μόρια από καθαρή προϋπηρεσία κι αυτό γιατί δεν οριστικοποιήθηκαν ακόμα οι πίνακες του ΑΣΕΠ. Εσύ, με τα μόρια του ΑΣΕΠ, θα είσαι στον Πίνακα

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:55:12 am »
aphrodite,ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Πίστευα ότι με θέση 2300+ στον ασέπ ότι δεν έκανα πολλά πράγματα!Αλλά ελπίζω ότι κ αυτά τα 7 μόρια να χρησιμεύσουν!Θα περιμένω να βγει κ ο πίνακας ωρομισθίων κ βλέπουμε!Πάντως η περιφέρεια παίζει μεγάλο ρόλο!Πέρυσι πήρανε γνωστή μου από τον πίνακα δυτικής Ελλάδας,στην Αιτωλοακαρνανία με 0 μόρια!Στην Αττική βέβαια είναι περισσότερες οι ώρες αλλά και τα άτομα!Ελπίζω μόνο να είμαι στον πίνακα ωρομισθίων μέχρι 500-600 θέση!anyway... υπομονή και βλέπουμε!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:14:18 pm »
Dreamy, τα μόριά σου καλά κάνεις και τα υπολογίζεις χωρίς τις προσαυξήσεις γιατί μόνο ο καθαρός βαθμός του διαγωνισμού γίνεται μόρια (αφαιρώντας το 55-που είναι η βάση από αυτόν). Προσωπικά, δεν γνωρίζω πολλά για την Περιφέρεια Αττικής αλλά ακούω από συναδέλφους ότι δίνουν ώρες και μάλιστα ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Μάλλον με τα μόριά σου θα σε καλέσουν αλλά ίσως λίγο αργότερα από τους πρώτους. Όποιος συνάδελφος γνωρίζει περισσότερα ας μας διαφωτίσει...
Adioristi78, πρώτη φορά έδωσες στο διαγωνισμό ή εννοείς ότι τα μόνο σου μόρια είναι από αυτόν τον ΑΣΕΠ; Ρωτάω γιατί αν είναι τα μόνα σου μόρια τότε σημαίνει ότι κάπου κάνουμε λάθος. Αν το υπόλοιπο από την αφαίρεσή σου είναι 22,63 τότε σημαίνει ότι ο βαθμός σου είναι 77,63 και άρα ή είσαι μέσα στους διοριστέους ή στους επιλαχόντες (then, why bother with all the rest??). Στον πίνακα διορισμών (μόνο αυτός βγήκε για μας-όχι αναπληρωτών) συμπεριλαμβάνονται όσοι έχουν μόρια από καθαρή προϋπηρεσία κι αυτό γιατί δεν οριστικοποιήθηκαν ακόμα οι πίνακες του ΑΣΕΠ. Εσύ, με τα μόρια του ΑΣΕΠ, θα είσαι στον Πίνακα

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:22:38 pm »
adioristi78 νομίζω ότι σωστά τα υπολόγισες.Αφού σύνολο με προυγούμενο ασέπ έχεις τόσα μόρια είναι λίγο δύσκολο να μη σε πάρουν ωρομίσθια.Αλλά καλύτερα περίμενε να βγούν οι πίνακες να δεις τη θέση σου κ να έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα.Εύχομαι ότι καλύτερο!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:27:56 pm »
adioristi78 νομίζω ότι σωστά τα υπολόγισες.Αφού σύνολο με προυγούμενο ασέπ έχεις τόσα μόρια είναι λίγο δύσκολο να μη σε πάρουν ωρομίσθια.Αλλά καλύτερα περίμενε να βγούν οι πίνακες να δεις τη θέση σου κ να έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα.Εύχομαι ότι καλύτερο!
Για να δούμε, για να δούμε!!! ;-)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144