0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aφιερώνω, χάριν της αδιέξοδης μεσημεριανής μας κουβέντας, το παρακάτω:Ανέβαινε τα σκαλοπάτια δύο δύο.Τίποτα το περίεργο ...κάποιοςπ' ανέβαινε τα σκαλοπάτια δύο δύο.Στάθηκε κια τον κοίταξε.Αυτός κατέβαινε. ...και πάω για ύπνο. Αν τα καταφέρω ...
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 22, 2009, 03:38:15 pmAφιερώνω, χάριν της αδιέξοδης μεσημεριανής μας κουβέντας, το παρακάτω:Ανέβαινε τα σκαλοπάτια δύο δύο.Τίποτα το περίεργο ...κάποιοςπ' ανέβαινε τα σκαλοπάτια δύο δύο.Στάθηκε κια τον κοίταξε.Αυτός κατέβαινε. ...και πάω για ύπνο. Αν τα καταφέρω ......δε φανταζομαι να εχει καποια σχεση με τα του αγιου ευαγγελιου που προηγηθηκε , ε... καλη σιεστα.........
Παράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 22, 2009, 03:05:04 pmΈχω ετοιμάσει πίσσα και πούπουλα θα τα χρειαστούμε ή αδίκως προετοιμάζομαι για πράξεις οχλαγωγίας; Άγιε μου Πέτρο σώσε με ... και διόρισέ με!Έλα και συ μαζί.Αφήνουμε στην ιερή σου θέση τον... Κόζζι.
Έχω ετοιμάσει πίσσα και πούπουλα θα τα χρειαστούμε ή αδίκως προετοιμάζομαι για πράξεις οχλαγωγίας;
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 22, 2009, 03:19:03 pmΠαράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 22, 2009, 03:05:04 pmΈχω ετοιμάσει πίσσα και πούπουλα θα τα χρειαστούμε ή αδίκως προετοιμάζομαι για πράξεις οχλαγωγίας; Άγιε μου Πέτρο σώσε με ... και διόρισέ με!Έλα και συ μαζί.Αφήνουμε στην ιερή σου θέση τον... Κόζζι.Αυτό το θαύμα που ζητάς πέρα από το γεγονός ότι θα έκανε την ανάσταση του Λαζάρου να μοιάζει με παιδικό τρικ είναι και κατά πολύ πάνω από τις δυνάμεις μου. Εντούτοις μας το εύχομαι!
Λοιπόν, δεν έχω ύπνο ...Μπήκε ο Δ.... μέσα μου, μ' όλα αυτά! Μιας και ο Άγιος Πέτρος αδυνατεί, να ζητήσω απ' Αυτόν το ρουσφέτι;Το θέμα είναι τι θα μου ζητήσει γι' αντάλλαγμα;
Εγώ πάλι στενοχωριέμαι γιατί όταν ήμουν μικρή δεν πήγαινα κατηχητικό. Ποιος ξέρει. Μπορεί τώρα να ήμουν διορισμένη!
Παράθεση από: frofro στις Αυγούστου 22, 2009, 04:20:43 pmΕγώ πάλι στενοχωριέμαι γιατί όταν ήμουν μικρή δεν πήγαινα κατηχητικό. Ποιος ξέρει. Μπορεί τώρα να ήμουν διορισμένη!Μη στενοχωριέσαι και γω που πήγαινα δε διθορίστηκα ,ίσως επειδή σταμάτησα στη β Γυμνασίου