0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θέλω να διοριστούν πριν την α' φάση και οι 16 με αναπηρία 67% και 12 μόρια, γιατί αμέσως πέφτω πολύ στον πίνακα και αρχίζω να ελπίζω βάσιμα για Θεσσαλονίκη. Ζητάω πολλά ; Είμαι πλεονέκτης ; Ή μήπως μετά από τόσα χρόνια στο...κουρμπέτι, έχω το δικαίωμα να ζητώ και κάτι παραπάνω ,πάντοτε όμως τα νόμιμα ;
...καλημερα σας......εμενα μπορειτε να με κανονισετε για
Kι εγώ θέλω να κληθώ αν/τής ..., έστω και στο Αζερμπαιτζάν!Ήττα η φετινή, και δεν είμαστε συνηθισμένοι εμείς οι .... (παραλίγο να μου ξεφύγει το ποδοσφαιρικό.)
Καλημέρα! Όπως βλέπω στο forum αρκετά μέλη βρίσκονται οριακά, ίσως, και εκτός αναπλήρωσης. Αν και κατά βάθος ξέρω ότι δεν έχω πιθανότητες, περισσότερο για να βεβαιωθώ θα ήθελα τη γνώμη σας. Με 20,47 μόρια υπάρχει ενδεχόμενο κλήσης μου για αναπλήρωση; Έχω, φυσικά, τσεκάρει και το περιβόητο κουτάκι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους σας!
Paidia geia sas! Sas parakoloythw meres kai exw mathei polla apo esas.. Twra eipa na eggrafw gia na symmetexw ki egw.. Afairoyme kai toys triteknous pou vriskontai panw apo mas, etsi den einai? (den eida nato anaferei kapoios..). Triteknous dhl pernoun 20 tois ekato se kathe fash?