0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει τι γίνεται με την προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία; Από σχετικές εγκυκλίους που έχω διαβάσει γνωρίζω πως για να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία πρέπει ο εκπαιδευτικός να καλύπτει πλήρες ωράριο (τουτέστι 21 ώρες) να έχει δουλέψει τουλάχιστον διετία και να απολυθεί. Επίσης, νομίζω, είχα διαβάσει ότι δεν αναγνωρίζεται η τυχόν παράλληλη προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο. Ισχύουν αυτά; Ένας γνωστός μου θεωρεί ότι μετράει η προϋπηρεσία του ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού πληρώνεται, και προσμετράται κάθε ώρα από πδσ και ωρομισθία σε δημόσιο σχολείο. Εντωμεταξύ εγώ θεωρούσα σίγουρο ότι κάποιος που δουλεύει με σύμβαση σε ιδιωτικό δε μπορεί να προσληφθεί ως ωρομίσθιος... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα ήθελα να με διαφωτίσει. Έπαθα ένα "ψιλοσοκ" με τη σιγουριά του για όλα αυτά...σκέφτηκα "έχει γούστο!"...να μην αναρωτιέμαι πώς ξαφνικά μερικοί εμφανίζονται με Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ε Σ προϋπηρεσίες!
Συνάδελφοι ,aristo κλπ. Ρωτώ σήμερα το βράδυ ξεκάθαρα , ΣΗΜΕΡΑ 25-08-09 , ΠΟΣΟΙ από μας επικοινωνήσαμε ερευνητικά στην Διεύθυνση Εκκλησιαστ. Εκπαίδευσης του στο ΥΠΕΠΘ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ αυτών των παράνομων μοριοδοτήσεων της περίπτωσης ''1687 '';;; και τόσων άλλων ανάλογων που δεν υποψιάζεστε ;;; Τι σας είπαν ;;; Περιμένουμε να βάλλουν '' πλάτη '' , κάποιοι , και όχι όλοι οι ενδιαφερόμενοι.;;;. Εγώ έχω σχετικές πρόσθετες σημαντικές τεκμηριωμένες πληροφορίες ... Η ioanna ,o sartr , σας υπέδειξαν τη διαδικασία ...Περιμένω προσωπικά μηνύματα..
Παράθεση από: legend στις Αυγούστου 25, 2009, 06:39:42 pmΜήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει τι γίνεται με την προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία; Από σχετικές εγκυκλίους που έχω διαβάσει γνωρίζω πως για να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία πρέπει ο εκπαιδευτικός να καλύπτει πλήρες ωράριο (τουτέστι 21 ώρες) να έχει δουλέψει τουλάχιστον διετία και να απολυθεί. Επίσης, νομίζω, είχα διαβάσει ότι δεν αναγνωρίζεται η τυχόν παράλληλη προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο. Ισχύουν αυτά; Ένας γνωστός μου θεωρεί ότι μετράει η προϋπηρεσία του ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού πληρώνεται, και προσμετράται κάθε ώρα από πδσ και ωρομισθία σε δημόσιο σχολείο. Εντωμεταξύ εγώ θεωρούσα σίγουρο ότι κάποιος που δουλεύει με σύμβαση σε ιδιωτικό δε μπορεί να προσληφθεί ως ωρομίσθιος... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα ήθελα να με διαφωτίσει. Έπαθα ένα "ψιλοσοκ" με τη σιγουριά του για όλα αυτά...σκέφτηκα "έχει γούστο!"...να μην αναρωτιέμαι πώς ξαφνικά μερικοί εμφανίζονται με Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ε Σ προϋπηρεσίες! Mε τιποτα δεν ισχυει ταυτοχρονη υπηρεσια σε δημοσιο και ιδιωτικο. Αποκλειεται απο τη στιγμη που υπαρχει διοριστηριο στη δευτεροβαθμια απο ιδιωτικο σχολειο να του γραφουν και ωρες στο δημοσιο. Οι μηνες που πιανονται για οσους δε διακοπτονται οι συμβασεις ειναι 10 μηνες (δηλ. μορια ) το χρονο και αυτο μονο αν εχει πληρες ωραριο. Κλεινοντας δυο χρονια προυπηρεσια και εφοσων το σχολειο κλεισει ή μειωθουν οι θεσεις μπαινει στον πινακα των αναπληρωτων με 20 μορια . Και να τον καλεσουν ομως αναπληρωτη πρεπει οπωσδηποτε να παραμεινει δυο χρονια αναπληρωτης για να διοριστει ακομη και να εχει τα μορια. Τελος για μονιμοτητα κατευθειαν απο ιδιωτικο πρεπει να εχει πληρες ωραριο για 6 χρονια και να απολυθει (δεν πιανεται καμια προυπηρεσια αν παραιτηθει). Ομως προσοχη εδω για καποια ξυπνοπουλια που νομιζουν οτι αν πιεσουν για απολυση και το πετυχουν θα διοριστουν. Απολυση μετα την εξαετια μπορει να γινει αν κλεισει το σχολειο ή μειωθουν τα τμηματα αλλιως για να απολυθει πρεπει να συγκλιθει τριμερης επιτροπη απο τη δευτεροβαθμια και να αποφασισουν οτι μπορει να απολυθει λογω διαταραξης κλιματος. Αυτο ομως μπορει να λειτουργησει ως εμποδιο για το διορισμο του στο δημοσιο και εκει που πηγαινε για τα πολλα να χασει και τα λιγα . Αν ηταν ετσι ολοι των ιδιωτικων θα διοριζονταν κατευθειαν στο δημοσιο.
"Σας προκαλώ να μου παρουσιάσετε μία -έστω μία- περίπτωση χαριστικής πρόσληψης αναπληρωτή ή ωρομισθίου"Λυκουρέντζος, πριν από λίγο στη
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 26, 2009, 10:30:44 pm"Σας προκαλώ να μου παρουσιάσετε μία -έστω μία- περίπτωση χαριστικής πρόσληψης αναπληρωτή ή ωρομισθίου"Λυκουρέντζος, πριν από λίγο στη
H γυναίκα του είναι εν μέρει "Οαεδίτισσα" οπότε μπορεί να απαλλάσσεται
Την παρακάτω φράση εξεστόμισε ο υφυπουργός Λυκουρέντζος, σήμερα στη