*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως  (Αναγνώστηκε 278566 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 01:12:22 pm »
Αν σε παρουν στο μεταπτυχιακο 1)μπορεισ να φυγεισ μετα απο ενα εξαμηνο εφοσον το εχεισ πληρωσει και 2)μπορεισ να πληρωσεισ ολο το ποσο για να εξασφαλισεισ τη θεση σου για να το κανεισ αργοτερα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:28:31 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 07:52:27 pm »
Ναι, όμως το καταστατικό του μεταπτυχιακού που διάβασα έλεγε ότι δεν μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. Και αν φύγεις μπορείς μόνο για ένα χρόνο και μόνο με την άδεις του συμβουλίου του μεταπτυχιακού.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 04:15:20 pm »
το ιδιο διλλημα ακριβως εχω κ εγω δημητρουλα....να δωσω για μεταπτυχιακο η οχι...παιδια αν το εχετε ζησει καποιοι δωστε μας καμια συμβουλη...ευχαριστω εκ των προτερων!  :-[ :-[
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος Li0

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 04:25:44 pm »
γεια χαρα παιδια
ειπα να βοηθησω μιας και γω το εζησα αυτο
τωρα κανω το διδακτορικο στο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:28:31 »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 04:40:05 pm »
γεια χαρα παιδια
συμβουλη μου ειναι να δωσετε και μετσ να το συζητησετε με τους καθηγητες, θα σας καταλαβουν.
Στην δική μου περίπτωση δυστυχώς(στο ΕΚΠΑ) δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ σχολαστικοί με τις απουσίες και στις 2 κόβεσαι. Πέρα απο τις πρωινές πρακτικές ασκήσεις που χρειάζονται για να αποφοιτήσεις.  Ίσως έχει να κάνει και με το αντικείμενο των σπουδών. Σε κάθε περίπτωση νομίζω όμως οτι πρέπει να ψάξουν πριν μπουν στη διαδικασία των εξετάσεων να μάθουν περισσότερες λεπτομέριες για τις απαιτήσεις του κάθε πμσ γιατι τελικά σε πολλές περιπτώσεις η επιλογή δουλειά αναπληρωτή-μεταπτυχιακό είναι μονόδρομος!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2011, 04:49:34 pm από vasp »

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 06:34:18 pm »
ευχαριστουμε για τις απαντησεις!υπαρχει κανεις αλλος που να εχει κανει μεταπτυχιακο κ να ηταν στη θεση μας?κανεις που να εχει κανει το μεταπτυχιακο του βολου κ να ξερει να μας πει την αποψη του? :)

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 29, 2011, 05:32:38 am »
παιδια εχω ακουσει οτι αν αρνηθεις να πας καπου σαν αναπληρωτης,χανεις δυο χρονια.δηλαδη δεν σε καλουν για δυο χρονια.καταρχην ισχυει?κι αν ναι,χανεις τη σειρα σου στον πινακα των αναπληρωτων?γνωριζει καποιος?εχει τυχει σε καποιον απο εσας?γιατι αν ειναι ετσι κ τυχει να παμε για μεταπτυχιακο κ αρνηθουμε αναπληρωση,να ξερουμε τι συμβαινει... :( ευχαριστω πολυ! :)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 01:27:46 pm »
Αν αρνηθείς μια φορά δεν σε ξανακαλούν για την τρέχουσα χρονιά. Αν αρνηθείς και την επόμενη δεν σε ξανακαλούν για τα επόμενα δύο χρόνια. Μετά απ' αυτά τα χρόνια θα έχεις τα μόρια που είχες αρχικά.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 04:15:42 pm »
Αν αρνηθείς μια φορά δεν σε ξανακαλούν για την τρέχουσα χρονιά. Αν αρνηθείς και την επόμενη δεν σε ξανακαλούν για τα επόμενα δύο χρόνια. Μετά απ' αυτά τα χρόνια θα έχεις τα μόρια που είχες αρχικά.
αν με παρουν δηλαδη σε μεταπτυχιακο το ετος 2011-12,με καλεσουν αναπληρωτρια κ δεν παω,τοτε δεν με ξανακαλουν το 2011-12.ωραια μεχρι εδω.συνεχιζω εγω το μεταπτυχιακο μου κ με ξανακαλουν για το ετος 2012-13(θα καταστραφει ο κοσμος τελικα η οχι?!! ;D ;D :o ::))κ αρνουμαι ξανα.σε αυτην την περιπτωση ποια διετια δεν θα δουλεψω?σορυ που το ανελυσα με αυτον τον τροπο αλλα μπερδευτηκα..!  :-[

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 04:28:21 pm »
Παιδιά...επειδή βλέπω πολύ παραφιλολογία σε σχέση με το ΕΑΠ...θέλω να πω πως δεν είναι το πλέον ακριβό...προχθές έβλεπα μεταπτυχιακό του Καποδιστριακού που κοστίζει 2000 ευρώ το χρόνο...τα δύο εξάμηνα δηλαδή...Ποια διαφορά βλέπετε απ'το ΕΑΠ...;; Επίσης το "Σπουδές στην Εκπαίδευση" παρόλο που κι εμένα δεν με τρέλαινε σαν αντικείμενο όταν το πρωτοείδα,εντούτοις έχει πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες απ'τις οποίες μπορείς να κάνεις επιλογή...
Αααα...και δίνει και παιδαγωγική επάρκεια...πρόσφατα το 'μαθα!
Όσο για το Ανοιχτό της Κύπρου ή άλλων χωρών...προσέξτε γιατί για να αναγνωριστεί πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ της Ελλάδας! Και κοστίζει και 1350 ευρώ η κάθε θεματική του...χρυσάφι δηλαδή!
Αυτά...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:21:54 pm »
ΛΩΡΑ ναι όντως της Κύπρου είναι λίγο πιο ακριβό αλλά έχει πολύ ωραία αντικείμενα πχ "αναλυτικά προγάμματα" που θα ενδιέφεραν αρκετούς...Είναι και "επιστήμες της αγωγής" που λογικά θα δίνει παιδαγωγική επάρκεια και αναγνωρίζεται  ;)

Πόσο πάει η θεματική στο ΕΑΠ και πόσες έχει για να παρεις το μεταπτυχιακό; Θυμάμαι οτι τα χα υπολογίσει και ήταν "καμπάνα" (για μένα)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:25:25 pm από vasp »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:56:59 pm »
Παιδιά...επειδή βλέπω πολύ παραφιλολογία σε σχέση με το ΕΑΠ...θέλω να πω πως δεν είναι το πλέον ακριβό...προχθές έβλεπα μεταπτυχιακό του Καποδιστριακού που κοστίζει 2000 ευρώ το χρόνο...τα δύο εξάμηνα δηλαδή...Ποια διαφορά βλέπετε απ'το ΕΑΠ...;; Επίσης το "Σπουδές στην Εκπαίδευση" παρόλο που κι εμένα δεν με τρέλαινε σαν αντικείμενο όταν το πρωτοείδα,εντούτοις έχει πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες απ'τις οποίες μπορείς να κάνεις επιλογή...
Αααα...και δίνει και παιδαγωγική επάρκεια...πρόσφατα το 'μαθα!
Όσο για το Ανοιχτό της Κύπρου ή άλλων χωρών...προσέξτε γιατί για να αναγνωριστεί πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ της Ελλάδας! Και κοστίζει και 1350 ευρώ η κάθε θεματική του...χρυσάφι δηλαδή!
Αυτά...
Επίσης το μεταπτυχιακό της ειδικής που πολύ θα ήθελα να με πάρουν,είναι 2.200 το χρόνο....Αλλά και πάλι είναι βατό σε σχέση με το άλλο της συμβουλευτικής στο καποδιστριακό πάλι που θέλουν 4.000 ευρώ το εξάμηνο!!!Έπαθα σοκ,τα χουν παίξει τελείως μου φαίνεται.Όσο για το εαπ,εμένα με πήραν επιλαχούσα δεν ξέρω αν θα με πάρουν τελικά ή αν θα το κάνω αν με πάρουν.Οι ενότητες ποικίλουν και είναι ανάλογα τι είναι πιο κοντά στον κάθε κλάδο πιστεύω.....Άν με έπαιρναν στο ειδικής δεν θα έκανα σίγουρα το πμς στο εαπ....Αλλά γενικά ζητάνε πάρα πολλά....Άκου 4.000 ευρώ το εξάμηνο....Αν είχα τόσα να δώσω,σιγά μην έμενα στην Ελλάδα.......
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 08:16:18 pm »

Πόσο πάει η θεματική στο ΕΑΠ και πόσες έχει για να παρεις το μεταπτυχιακό;

Κάθε θεματική ενότητα κοστίζει 850Ε. Για το "Σπουδές στην Εκπαίδευση" θα υπολογίσεις 4 Θ.Ε. και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας δηλ. 850 * 5 = 4250Ε ,οπότε θα συμφωνήσω με τη ΛΩΡΑ πως δεν είναι το ακριβότερο μεταπτυχιακό..Επίσης να υπολογίζετε στις σχετικές δαπάνες την αγορά/δανεισμό βιβλίων ή πρόσθετου διδακτικού υλικού που προτείνεται από τη βιβλιογραφία των μαθημάτων.
Όσο για τις ενδιαφέρουσες ενότητες,υπάρχουν σίγουρα σε κάθε μεταπτυχιακό που επιλέγει κάποιος,το δυσάρεστο είναι όμως πως υπάρχουν (δυστυχώς) κάκιστοι καθηγητές εξαιτίας των οποίων τελικά δεν επιλέγεις το μάθημα  :(

Τέτοιου είδους πληροφορίες τις μαθαίνεις (καλώς ή κακώς) αφού μπεις στο "χορό" του μεταπτυχιακού ,γι'αυτό είναι πολύτιμη η συνεισφορά πληροφοριών στο φόρουμ ώστε να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι και να αποφασίζουν αυτό που τους ωφελεί περισσότερο.
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 10:03:48 pm »
Σχετικά με το μεταπτυχιακό στον

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς