0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια χαρα παιδια συμβουλη μου ειναι να δωσετε και μετσ να το συζητησετε με τους καθηγητες, θα σας καταλαβουν.
Αν αρνηθείς μια φορά δεν σε ξανακαλούν για την τρέχουσα χρονιά. Αν αρνηθείς και την επόμενη δεν σε ξανακαλούν για τα επόμενα δύο χρόνια. Μετά απ' αυτά τα χρόνια θα έχεις τα μόρια που είχες αρχικά.
Παιδιά...επειδή βλέπω πολύ παραφιλολογία σε σχέση με το ΕΑΠ...θέλω να πω πως δεν είναι το πλέον ακριβό...προχθές έβλεπα μεταπτυχιακό του Καποδιστριακού που κοστίζει 2000 ευρώ το χρόνο...τα δύο εξάμηνα δηλαδή...Ποια διαφορά βλέπετε απ'το ΕΑΠ...;; Επίσης το "Σπουδές στην Εκπαίδευση" παρόλο που κι εμένα δεν με τρέλαινε σαν αντικείμενο όταν το πρωτοείδα,εντούτοις έχει πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες απ'τις οποίες μπορείς να κάνεις επιλογή...Αααα...και δίνει και παιδαγωγική επάρκεια...πρόσφατα το 'μαθα! Όσο για το Ανοιχτό της Κύπρου ή άλλων χωρών...προσέξτε γιατί για να αναγνωριστεί πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ της Ελλάδας! Και κοστίζει και 1350 ευρώ η κάθε θεματική του...χρυσάφι δηλαδή! Αυτά...
Πόσο πάει η θεματική στο ΕΑΠ και πόσες έχει για να παρεις το μεταπτυχιακό;