0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο pde το είχαν βάλει αλλά το είχα δει και στη σελίδα του τεαπη(προσχολική ηλικία).Έχει 2 κατευθύνσεις λέει.Συμβουλευτική η συμβουλευτική ψυχολογία.Λώρα θα το ψάξω.
Παράθεση από: Lila_76 στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 11:28:16 pmΣτο pde το είχαν βάλει αλλά το είχα δει και στη σελίδα του τεαπη(προσχολική ηλικία).Έχει 2 κατευθύνσεις λέει.Συμβουλευτική η συμβουλευτική ψυχολογία.Λώρα θα το ψάξω.Αυτό που παρέθεσα είναι Lila...γιατί το είχα δει κι εγώ που το 'βαλαν στο pde και μετά μπήκα και είδα την προκήρυξη και είναι αυτή που παρέθεσα στο link...και πάλι πανάκριβο είναι και το ξαναλέω...κάτι βρωμάει...Και στο ΕΑΠ τουλάχιστον δίνεις λεφτά,αλλά είναι με κλήρωση...εδώ οι καραγκιόζηδες θέλουν να στραβωθείς στο διάβασμα για να μπεις και μετά σου ζητάν και 8 χιλιάρικα!!! Και το λέω εγώ αυτό που το διάβασμα δεν το απέφυγα ποτέ και μάλιστα φέτος ήμουν διατεθειμένη να διαβάσω για κάποιο μεταπτυχιακό,αλλά μετά μου την σβούριξε όταν σκέφτηκα πως ΚΑΙ θα διαβάσω για να μπω ΚΑΙ θα πληρώσω!!
εχει δωσει κανεισ σ αυτο του
Να ρωτήσω, ξέρετε αν έχει βγει η προκήρυξη για το 2011? Γιατί στο site του μεταπτυχιακού που κοίταξα, έχει μόνο την περσινή (την οποία είχαν βγάλει ήδη από τον Ιανουάριο).
Παράθεση από: g! στις Νοεμβρίου 24, 2010, 10:41:05 pmεσυ που μενεισ? υπαρχουν δςρεαν μεταπτυχιακα προγραμματα στο ΑΠΘ παιδαγωγικο νηπιαγωγων οι αιτησεισ γινονται στο νεοσ ετοσ..g μενω στη Δραμα οποτε με βολευεη Θεσνικη. γνωρίζεις αν τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα;;
εσυ που μενεισ? υπαρχουν δςρεαν μεταπτυχιακα προγραμματα στο ΑΠΘ παιδαγωγικο νηπιαγωγων οι αιτησεισ γινονται στο νεοσ ετοσ..
Παράθεση από: christMA στις Νοεμβρίου 25, 2010, 07:36:10 amΠαράθεση από: g! στις Νοεμβρίου 24, 2010, 10:41:05 pmεσυ που μενεισ? υπαρχουν δςρεαν μεταπτυχιακα προγραμματα στο ΑΠΘ παιδαγωγικο νηπιαγωγων οι αιτησεισ γινονται στο νεοσ ετοσ..g μενω στη Δραμα οποτε με βολευεη Θεσνικη. γνωρίζεις αν τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα;;Γειά!!! Χθές έμαθα ότι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου λειτουργεί ένα μεταπτυχιακό με τίτλο Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα, το οποίο είναι εξ' αποστάσεως!!!! Απλά κοστίζει 4500 ευρώ!!!Ισως σε ενδιαφέρει!!! Μπες στη σελίδα www.rhodes.aegean.gr και θα βρεις πληροφορίες!!
Γειά!!! Χθές έμαθα ότι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου λειτουργεί ένα μεταπτυχιακό με τίτλο Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα, το οποίο είναι εξ' αποστάσεως!!!! Απλά κοστίζει 4500 ευρώ!!!Ισως σε ενδιαφέρει!!! Μπες στη σελίδα www.rhodes.aegean.gr και θα βρεις πληροφορίες!!