0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μενα μοθ ξανατηλεφωνησαν και μαλιστα ειχα κανει την αιτηση και δεν ειχα πατησει ολοκληρωση.!!! :oΜάλλον για λεφτα ψαχνουνε οι ανθρωποι.Δεν ειναι δυνατον να τους περνουν ολους...Οσο για το κοστος ειναι μεγαλο για τα οικονομικα δεδομενα της ελλαδας.Με 500 ευρω το μηνα ειναι δυνατον?>??600 περνουμε απο τις δουλειες μας αν ειναι να δινουμε τα 5οο στο μαστερ σωθηκαμε...!!!!
Παράθεση από: gallikou στις Νοεμβρίου 10, 2012, 09:34:16 pmΠαράθεση από: Marilou! στις Νοεμβρίου 10, 2012, 08:52:02 pmΔε θα βάλουνε μου το ξεκαθάρισαν σήμερα... θα πρέπει να πάμε αθήνα καμια 5 φορές περίπου μόνο για εξετάσεις δηλ για κάποιες ώρες..αν υπολογίσουμε οτι για να παμε θα ξοδεψουμε το λιγότερο 150 ευρώ βγαίνει 1000 επιπλέον ...δηλ 7000Συγγνώμη, αλλά με 13οοο -15000 κάνετε ωραιότατο μεταπτυχιακό Γαλλία - Γερμανία, όπου δεν έχουν δίδακτρα τα Πανεπιστημία. Μένετε εκεί 1 χρόνο, κάνετε σοβαρή δουλειά, είστε βέβαιοι ότι το μεταπτυχιακό σας αναγνωρίζεται και έχετε ζήσει και έναν χρόνο στο εξωτερικό! Εκτός αν δουλεύετε ή έχετε άλλες υποχρεώσεις, νομίζω ότι δεν σας συμφέρει να πληρώνετε τόσα λεφτά!Ότι 9 χιλιάρικα παραπάνω είναι ευτελές ποσό; Ή συντριπτική πλειοψηφία κάνει μεταπτυχιακό ε.α. με σκοπό να μπει αναπληρωτής σε ένα σχολείο. Όσο πιο φθηνά και γρήγορα, τόσο πιο άμεσα θα γίνει και η απόσβεση. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η σοβαρότητα των σπουδών, ούτε η επαγγελματική κατάρτιση, ούτε η εμπειρία της ζωής στο εξωτερικό. Μήπως θα τους κρίνει και ποτέ κανένας για το τι κάνουν ή δεν κάνουν στην τάξη; Εφόσον πια το μέτρο σύγκρισης είναι τα σεμινάριο του τίποτα που έβαλαν κόσμο μαζικά στα σχολεία, πρέπει και το master να είναι εύκολο, βολικό και άμεσα ανταποδοτικό.
Παράθεση από: Marilou! στις Νοεμβρίου 10, 2012, 08:52:02 pmΔε θα βάλουνε μου το ξεκαθάρισαν σήμερα... θα πρέπει να πάμε αθήνα καμια 5 φορές περίπου μόνο για εξετάσεις δηλ για κάποιες ώρες..αν υπολογίσουμε οτι για να παμε θα ξοδεψουμε το λιγότερο 150 ευρώ βγαίνει 1000 επιπλέον ...δηλ 7000Συγγνώμη, αλλά με 13οοο -15000 κάνετε ωραιότατο μεταπτυχιακό Γαλλία - Γερμανία, όπου δεν έχουν δίδακτρα τα Πανεπιστημία. Μένετε εκεί 1 χρόνο, κάνετε σοβαρή δουλειά, είστε βέβαιοι ότι το μεταπτυχιακό σας αναγνωρίζεται και έχετε ζήσει και έναν χρόνο στο εξωτερικό! Εκτός αν δουλεύετε ή έχετε άλλες υποχρεώσεις, νομίζω ότι δεν σας συμφέρει να πληρώνετε τόσα λεφτά!
Δε θα βάλουνε μου το ξεκαθάρισαν σήμερα... θα πρέπει να πάμε αθήνα καμια 5 φορές περίπου μόνο για εξετάσεις δηλ για κάποιες ώρες..αν υπολογίσουμε οτι για να παμε θα ξοδεψουμε το λιγότερο 150 ευρώ βγαίνει 1000 επιπλέον ...δηλ 7000
Σε λίγο καιρό το αναπληρωτιλίκι θα ληξει, επομένως τι νόημα έχει;
Παιδια το ποσό είναι μεγαλο, αλλά όχι και "τεράστιο", όπως το χαρακτηρίζετε... Το μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής του τμήματος Νηπιαγωγών Αθηνών έχει δίδακτρα 4400 και είναι διετές. Το μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο
Παράθεση από: gallikou στις Νοεμβρίου 11, 2012, 12:35:39 pmΣε λίγο καιρό το αναπληρωτιλίκι θα ληξει, επομένως τι νόημα έχει; Μη το λες. Θα λήξει στις ειδικότητες της γενικής. Η ειδική έχει ψωμί και όσοι προλάβουν να πάρουν μόρια τα επόμενα χρόνια αυτοί θα είναι και οι κερδισμένοι, πριν φουλάρει κι εκεί. Απλά το θέμα είναι να σ' αρέσει ν' ασχολείσαι με παιδιά με ειδικές ανάγκες, γιατί αν δεν σ'αρέσει άσ'το καλύτερα. Κι εγώ φέτος που κάνω μεταπτυχιακό 290 χιλ. από την πόλη μου είχα τη επιλογή να κάνω μεταπτυχιακό στην ειδική σε απόσταση 85 χιλ. από την πόλη μου και τζάμπα (βέβαια, απ' ότι κατάλαβα ήθελε και λίγο μεσάκι). Αλλά επέλεξα αυτό που μου άρεσε κι ας ήμουν άνεργη αφότου το τελείωνα. Με την ειδική πρέπει να ασχολούνται άτομα που τους ενδιαφέρει, και είναι αρκετά.
Παράθεση από: manosthegreek στις Νοεμβρίου 11, 2012, 10:11:24 amΠαιδια το ποσό είναι μεγαλο, αλλά όχι και "τεράστιο", όπως το χαρακτηρίζετε... Το μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής του τμήματος Νηπιαγωγών Αθηνών έχει δίδακτρα 4400 και είναι διετές. Το μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο
συγνώμη βρε παιδιά ζητάνε 500 ευρώ το μήνα, ο μισθός μου στον ιδιωτικό τομέα είναι 650 ευρώ, είναι σοβαροί; σκεφτόμουν και εγώ να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και δεν έστειλα ούτε την αίτηση. όσοι ενδιαφέρονται για μετεκπαίδευση, ας μην αποκλείσουν και τα δωρεάν μεταπτυχιακά των ελληνικών πανεπιστημίων.