0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι δεν ειναι υπερβολικα τα χρηματα που ζητανε?απορω ποιος πηγαινει και δινει τοσα!εγω με τα βιας τα βγαζω περα για τα βασικα...
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως ακριβως γινεται η αποπληρωμη των διδακτρων.Λενε 500ευρω προκαταβολη και μετα πληρωνεις αναλογα με τα μαθηματα που δηλωνεις.(είναι 1 μαθημα το ελαχιστο και 4 το ανωτερο). Επισης το ασχημο ειναι πως πληρωνεις και τα βιβλια.Εφοσον ειναι e learning program θα μπορουσε το πανεπιστημιο να διανεμει ηλεκτρονικα βιβλια.Σε ενα βιβλιο που κοιταξα ειχε 100ευρω και οχι 5ευρω. 5ευρω δεν εχει ουτε ενα περιοδικο.Οι εξετασεις σε πρωτη φαση θα γινουνε Αθηνα.Εαν στα επομενα εξαμηνα μαζευτουν ατομα θα κανουν κ αλλου τμηματα.Με τετοια διδακτρα ομως δεν νομιζω να βρεθουν τοοοσοι φοιτητες!!!!Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος μεταξυ των μεταπτυχιακων και πλεον ο καθενας μπορει να κανει ενα μαστερ απο τον καναπε του σε πανεπιστημιο της βρετανιας με ακριβως ιδιο κοστος με αυτο της λευκωσιας.Ας ριξει λιγο νερο στο κρασι της η Λευκωσια και ας καταλαβει πως και η Ελλαδα και η Κυπρος βρισκονται στο ΔΝΤ.Κατι σημαινει αυτο
Παράθεση από: andreas18.02 στις Ιανουάριος 13, 2013, 02:15:49 πμΑυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως ακριβως γινεται η αποπληρωμη των διδακτρων.Λενε 500ευρω προκαταβολη και μετα πληρωνεις αναλογα με τα μαθηματα που δηλωνεις.(είναι 1 μαθημα το ελαχιστο και 4 το ανωτερο). Επισης το ασχημο ειναι πως πληρωνεις και τα βιβλια.Εφοσον ειναι e learning program θα μπορουσε το πανεπιστημιο να διανεμει ηλεκτρονικα βιβλια.Σε ενα βιβλιο που κοιταξα ειχε 100ευρω και οχι 5ευρω. 5ευρω δεν εχει ουτε ενα περιοδικο.Οι εξετασεις σε πρωτη φαση θα γινουνε Αθηνα.Εαν στα επομενα εξαμηνα μαζευτουν ατομα θα κανουν κ αλλου τμηματα.Με τετοια διδακτρα ομως δεν νομιζω να βρεθουν τοοοσοι φοιτητες!!!!Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος μεταξυ των μεταπτυχιακων και πλεον ο καθενας μπορει να κανει ενα μαστερ απο τον καναπε του σε πανεπιστημιο της βρετανιας με ακριβως ιδιο κοστος με αυτο της λευκωσιας.Ας ριξει λιγο νερο στο κρασι της η Λευκωσια και ας καταλαβει πως και η Ελλαδα και η Κυπρος βρισκονται στο ΔΝΤ.Κατι σημαινει αυτο Συμφωνώ με όλα όσα λες, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά! Το πανεπιστημιο της Λευκωσίας "ενδιαφέρθηκε" μάλλον και πέτυχε αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ για τα εξ' αποστάσεως! Νομίζω πως αυτό είναι το βασικό κίνητρο για όλους όσοι ενδιαφέρονται να το κάνουν.Τα λεφτά είναι πολλά, ναι, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλλού πιο λίγα και αν υπάρχουν εξ αποστάσεως που το κάνεις μόνο 1 χρόνο.Το άσχημο νομίζω είναι πως θέλει εξετάσεις...θα έπρεπε να λειτουργεί με εργασίες η αξιολόγηση όπως σχεδόν σε όλα τα μεταπτυχιακά του εξωτερικού. Θέλω να πιστεύω πως θα δίνει και παιδαγωγική κατάρτιση γιατί το μεταπτυχιακό είναι στις Επιστήμες της Αγωγής και μετά επιλέγεις εσύ κατεύθυνση. Δεν έχει λογική αν σου αναγνωρίζουν την κατεύθυνση και όχι το όλο πρόγραμμα!
Εγω που ξεκινάω τον αλλο μήνα είναι 500€ το μήνα για 11 δόσεις