0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kerasaki1 στις Ιανουάριος 09, 2013, 08:59:43 μμΑπό έγκυρες πηγές γνωρίζω ότι σύντομα και το Πάντειο θα ανακοινώσει εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στον τομέα της εκπαίδευσης. Οπότε μην βιάζεστε όσοι ενδιαφέρεστε..[/qΓνωρίζεις πόσο θα κοστίζουν τα δίδακτρα??? Μου είπαν ότι προσπαθούν να πετύχουν μία τιμή κοντά στα 4 χιλιάρικα.Κι εγώ περιμένω την ανακοίνωσή, είπαν μέσα στο Γενάρη..Για να δούμε...
Από έγκυρες πηγές γνωρίζω ότι σύντομα και το Πάντειο θα ανακοινώσει εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στον τομέα της εκπαίδευσης. Οπότε μην βιάζεστε όσοι ενδιαφέρεστε..[/qΓνωρίζεις πόσο θα κοστίζουν τα δίδακτρα???
Παράθεση από: Marilou! στις Ιανουάριος 11, 2013, 02:39:47 μμΠαράθεση από: kerasaki1 στις Ιανουάριος 09, 2013, 08:59:43 μμΑπό έγκυρες πηγές γνωρίζω ότι σύντομα και το Πάντειο θα ανακοινώσει εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στον τομέα της εκπαίδευσης. Οπότε μην βιάζεστε όσοι ενδιαφέρεστε..[/qΓνωρίζεις πόσο θα κοστίζουν τα δίδακτρα??? Μου είπαν ότι προσπαθούν να πετύχουν μία τιμή κοντά στα 4 χιλιάρικα.Κι εγώ περιμένω την ανακοίνωσή, είπαν μέσα στο Γενάρη..Για να δούμε...
Παράθεση από: shmar στις Ιανουάριος 10, 2013, 05:13:00 μμΠαράθεση από: moca στις Ιανουάριος 09, 2013, 08:46:00 μμpe20katerina δεν έχω προσωπικά καμμιά πληροφόρηση ούτε καν για ερωτήσεις που αφορούν την πληρωμή των διδάκτρων αν και έχω στείλει email και έχω τηλεφωνήσει επίσης...shmar μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τις απαιτήσεις του μεταπτυχιακού;Έχουν εργασίες όλες οι ενότητες- μαθήματα; Τα βιβλία τα αγοράζουμε όντως; Οι καθηγητές ποιοί είναι; Δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση είσαι αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη, αν και θα τα δούμε σύντομα....ευχαριστώ εκ των προτέρων!Το βιβλίο το αγοράσαμε, 5 παρά κάτι ευρώ έκανε.5 ευρώ; ποιο βιβλίο;
Παράθεση από: moca στις Ιανουάριος 09, 2013, 08:46:00 μμpe20katerina δεν έχω προσωπικά καμμιά πληροφόρηση ούτε καν για ερωτήσεις που αφορούν την πληρωμή των διδάκτρων αν και έχω στείλει email και έχω τηλεφωνήσει επίσης...shmar μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τις απαιτήσεις του μεταπτυχιακού;Έχουν εργασίες όλες οι ενότητες- μαθήματα; Τα βιβλία τα αγοράζουμε όντως; Οι καθηγητές ποιοί είναι; Δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση είσαι αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη, αν και θα τα δούμε σύντομα....ευχαριστώ εκ των προτέρων!Το βιβλίο το αγοράσαμε, 5 παρά κάτι ευρώ έκανε.
pe20katerina δεν έχω προσωπικά καμμιά πληροφόρηση ούτε καν για ερωτήσεις που αφορούν την πληρωμή των διδάκτρων αν και έχω στείλει email και έχω τηλεφωνήσει επίσης...shmar μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τις απαιτήσεις του μεταπτυχιακού;Έχουν εργασίες όλες οι ενότητες- μαθήματα; Τα βιβλία τα αγοράζουμε όντως; Οι καθηγητές ποιοί είναι; Δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση είσαι αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη, αν και θα τα δούμε σύντομα....ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μα η πάντειο δεν έχει παιδαγωγική σχολή απο ότι ξέρω.Παράθεση από: kerasaki1 στις Ιανουάριος 13, 2013, 03:00:19 μμΠαράθεση από: Marilou! στις Ιανουάριος 11, 2013, 02:39:47 μμΠαράθεση από: kerasaki1 στις Ιανουάριος 09, 2013, 08:59:43 μμΑπό έγκυρες πηγές γνωρίζω ότι σύντομα και το Πάντειο θα ανακοινώσει εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στον τομέα της εκπαίδευσης. Οπότε μην βιάζεστε όσοι ενδιαφέρεστε..[/qΓνωρίζεις πόσο θα κοστίζουν τα δίδακτρα??? Μου είπαν ότι προσπαθούν να πετύχουν μία τιμή κοντά στα 4 χιλιάρικα.Κι εγώ περιμένω την ανακοίνωσή, είπαν μέσα στο Γενάρη..Για να δούμε...
Καλημέρα σε όλους. Μια ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω. Είμαι πτυχιούχος Ατει. Τελειώνοντας το μεταπτυχιακό της Λευκωσίας το οποίο δίνει την παιδαγωγική επάρκεια (έτσι τουλάχιστον έχω ενημερωθεί) το ελληνικό δημόσιο την αναγνωρίζει κ δεν χρειάζεται μετά να φοιτήσω ΑΣΑΠΙΤΕ?? Γιατί διάβαζα πάλι διάφορα σε κάτι site κ λεω μπας κ δεν έχω καταλάβει σωστά?? ευχαριστώ