0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
melpo, μήπως άλλαξε κάτι με την αλλαγή του έτους; Περίεργο είναι να ξεκινάμε μαζί και άλλα να λένε σε σένα και άλλα σε μένα... Για να το ξεκαθαρίσω: Στην Κύπρο έχουν Εαρινό Εξάμηνο (Φεβ-Μάιος) και Χειμερινό (Οκτ-Ιαν) που επί της ουσίας είναι τετράμηνα; Και αν εκμεταλλευτούμε το καλοκαίρι είναι σα να έχουμε κάνει 3 εξάμηνα, ενώ ουσιαστικά είναι τρία τετράμηνα;Αν επικοινωνήσεις με τον υπέυθυνο πες μου! Εμένα μου απάντησαν μέσω e-mail αυτό που έγραψα πιο πάνω, ότι το Φεβρουάριο θα αναγνωριστεί και το 12μηνο πρόγραμμα.
Αριάδνη, σου αντιγράφω την απάντηση που μου έδωσαν από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας."Όντως επισήμως ο ΔΟΑΤΑΠ έχει αναγνωρίσει το 18μηνο πρόγραμμα. Ωστόσο έχουν κατατεθεί οι αιτήσεις για αναγνώριση και του 12μηνου προγράμματος και αναμένεται ότι μέχρι το ερχόμενο μήνα θα έχουμε την αναγνώριση και του 12μηνου, κάτι που θεωρείται βέβαιο ότι θα μας δοθεί, πάντα όμως με μια μικρή επιφύλαξη. "
Αυτό θέλω να μάθω κι εγω, αν γίνεται να επιλέξω το 18μηνο. Έχω καταλάβει ότι έχουν και τα 2 τον ίδιο αριθμό μαθημάτων, σωστά; Οπότε λογικά το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρουμε λιγότερα ανά τετράμηνο. Κάνω λάθος;
συμφωνώ και να φανταστείς δεν υπάρχουν και οργανικές νομίζω στα σμεα ασεπ στην ειδική ακόμα τον περιμένουμε να βγει από 2010 και πολλοί απ'ότι έχω καταλάβει μπορεί να παρακλουθούν ήδη της