0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: niina στις Ιανουαρίου 26, 2013, 06:29:22 pmη εργασια ειναι ερευνητικη αρα εχει αρκετο βαθμο δυσκολιας ειδικα αν δεν εχεις ξανα κανει αλλα εχει πολυ καλες οδηγιες απο τους διδασκοντες ..... δεν ξερω ακομα αν εχει εξετασεις και στα σεμιναρια..... ναι πολλες φορες τα ανοιχτα βιβλια κρυβουν παγιδες στην προκυμενη δεν ηταν πολλες οι παγιδες αν ειχες κανει ο ιδιος την εργασια σου και ειχες μελετησει τις παραδοσεις σωστα και οχι παπαγαλιστικα ηταν καλα οχι ευκολα αλλα οχι και δυσκολα.... το βιβλιο δυστηχως στο συγκεκριμενο μαθημα ηταν υποχρεωτικό....το βιβλιο ποσο κανει?? θελει πολυ διαβασμα?? εσυ για παραδειγμα εργαζεσαι?? σε ρωταω γιατι εγω εργαζομαι κ με ανησυχει για το αν θα προλαβαινω. οι εξετασεις για το εαρινο ειναι τελη μαιου? επισης οι εξετασεις ειναι σαβ/κο ή καθημερινη?
η εργασια ειναι ερευνητικη αρα εχει αρκετο βαθμο δυσκολιας ειδικα αν δεν εχεις ξανα κανει αλλα εχει πολυ καλες οδηγιες απο τους διδασκοντες ..... δεν ξερω ακομα αν εχει εξετασεις και στα σεμιναρια..... ναι πολλες φορες τα ανοιχτα βιβλια κρυβουν παγιδες στην προκυμενη δεν ηταν πολλες οι παγιδες αν ειχες κανει ο ιδιος την εργασια σου και ειχες μελετησει τις παραδοσεις σωστα και οχι παπαγαλιστικα ηταν καλα οχι ευκολα αλλα οχι και δυσκολα.... το βιβλιο δυστηχως στο συγκεκριμενο μαθημα ηταν υποχρεωτικό....
nina και κατι τελευταιο...στη Μεσογειων δωσατε εξατσεις στα γραφεια της Global??Για το Μ
Λοιπόν επειδη η όλη συζητηση εχε γινει κουραστική ... αυτες τις μερες εδω μεσα !!! Γιατι?? οι μισοι απο εδω μεσα απολογουμαστε γιατι δίνουμε τα λεφτα ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (που δουλευουμε για να τα βγαλουμε δεν μας τα χαρισαν) για να αποκτησουμε ένα μεταπτυχιακό (εξ αποστασεως ειδικης εκπαιδευσης παν. Λευκωσίας) που και στην τελική αν δεν το αναγνωρίσουν οι διανοιες στο υπουργείο (γιατι όλο και καποια αλλα συμφεροντα θα παιζονται) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ το οποιο δεν θα πάει χαμενο..... οποια πορεια και να θελει να ακολουθησει ο καθενας μας.....όταν έχω δωσει και εγω δεν ξερω ποσα 50ευρα στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ μονο για να μου διαβασουν την αιτηση (αλλες διανοιες απο εκει) και αυτην την στιγμη για να μπεις εκει μεσα (τουλαχιστον για την δικη μου ειδικοτητα) θες τουλαχιστον 2 διδακτορικά ή να είσαι ανηψια του πρυτανη............. αυτο τα λεει όλα ... και τι να παρεις ενα χαρτί που το μονο που θα σου προσφερει είναι μια πιο πανω θεση στους πινακες και τον ΑΣΕΠ ΕΝΩ όπως και να το κανουμε το αλλο ειναι Μ Ε Τ Α Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Ο δίνει δεν δίνει επαρκεια ......... το καταλαβαμε.....Τωρα εγω το παρακολουθω ήδη απο τον Νοεμβριο και ήδη εδωσα την 1η εξεταστική και μια ερευνητική εργασια που απαιτουνταν για το μαθημα και τωρα περιμενω βαθμολογια..... Οι προδιαγραφές του μεταπτυχιακού ειναι καλες και οι καθηγητες αρκετα καλοί........ οσοι θελουν να το παρακολουθησουν να μην διστασουν ειναι καλο σαν προγραμμα και το έχει αναγνωρισει και ο ΔΟΑΤΑΠ...........