0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σωστα! δεν το ειχα σκεφτει!! εχουν ομως καλο προγραμμα? θελω να πω γινεται καλη δουλεια? παει κανεις σε αυτα να με διαφωτισει?
εχουν τμηματα για μεγαλους? υποθετω πως ναι.
παρεπιπτοντως, εμενα μου ταιριαζουν οι ρολοι στα εργα του Τεννεσι Ουιλιαμς. εχω το παρουσιαστικο του "σκληρου" αντρα.ο πρωτος μου ρολος ηταν ενας απο τους τρεις μαγους!!
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 21, 2009, 06:28:49 pmπαρεπιπτοντως, εμενα μου ταιριαζουν οι ρολοι στα εργα του Τεννεσι Ουιλιαμς. εχω το παρουσιαστικο του "σκληρου" αντρα.ο πρωτος μου ρολος ηταν ενας απο τους τρεις μαγους!!χαχα!
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 21, 2009, 06:58:12 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 21, 2009, 06:28:49 pmπαρεπιπτοντως, εμενα μου ταιριαζουν οι ρολοι στα εργα του Τεννεσι Ουιλιαμς. εχω το παρουσιαστικο του "σκληρου" αντρα.ο πρωτος μου ρολος ηταν ενας απο τους τρεις μαγους!!χαχα! προς τί ο γελωτας? ετσι ειχα ξεκινησει, αλλα διεκριναν το αστειρευτο ταλαντο μου και τωρα ειμαι ετοιμος για τους μεγαλους ρολους!!!
P.S-Παρακαλειται το μελος Rozy να μην αποθαρρυνει με τις ειρωνικες της πινελιες τους επιδοξους ηθοποιους αυτου του forum... Τελειο το τραγουδακι.Πολυ καλη ιδεα και για την παρασταση...