*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224515 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #294 στις: Ιουνίου 01, 2007, 05:47:20 pm »
Καλησπέρα! Φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι στη δουλειά, μαθηματικοί, φυσικοί και χημικοί, όλοι άνω των 40, "χτύπησαν" 70-80+ στα παιδαγωγικά και 90αρια στο γνωστικό...Διοριστέοι όλοι από φέτος.Να μια παράμετρος κρυφή, για την οποία έχω και άλλοτε μιλήσει: στον ΑΣΕΠ του 2007 κατέβηκαν πολλές "παλιές καραβάνες" των 35-45+...και ίσως κάτι σημαίνει αυτό για τη διαμόρφωση της βάσης διορισμού...Α και όλοι οι παραπάνω με μηδενική προσαύξηση-εκτός αυτής του πτυχίου...Ίσως το 2007 να' ναι η χρονιά των "παλιών"...Και το λέω αυτό γιατί παρακολουθώντας χρόνια τους διοριστέους από όλους τους κλάδους, πρώτη φορά βλέπω να διορίζεται τόσο μεγάλο ποσοστό 40αρηδων και βάλε...Τι να πω...Μπορεί να έτυχε στο δικό μου περιβάλλον...
Εγώ πάντως άρχισα ήδη να φαντάζομαι τη βάση του 78-80 για μας τους φιλολόγους, όσο κι αν συμφωνώ με τις εκτιμήσεις του Οβίδιου, που τις υπαγορεύει η λογική( ευχαριστούμε για τα στατιστικά,Οβίδιε)...Μη μου'ρθει απότομα...Ε ρε πότε θα'ρθει αυτή η αποφράδα Παρασκευή του Ιούνη, να τελειώνουμε...
Υπομονή και καλό μήνα, ό,τι κι αν αυτός ο Ιούνης φέρει...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:25:42 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιουνίου 01, 2007, 06:11:24 pm »
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιουνίου 01, 2007, 06:48:43 pm »
Κι εγώ είμαι στην... κλίμακα, mat, έστω στην αρχή της...Εγώ το "παλιές καραβάνες" για καλό το είπα...Οι διοριστέοι συνάδελφοι,μαθηματικοί και φυσικοί, που προανέφερα, είναι όλοι εξαιρετικοί δ ά σ κ α λ ο ι, τους έχω ζήσει από κοντά...Μακάρι να είχα κι εγώ στο σχολείο τέτοιους καθηγητές...Μπορεί και να μην ήμουν φιλόλογος σήμερα(δύσκολο βέβαια)... Κι έχω αρχίσει να αισιοδοξώ για το μέλλον της ελληνικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα δεξιωθεί στους κόλπους της τέτοιο δυναμικό, ανθρώπους δηλαδή με σχεδόν 20ετή πείρα στο σκληρό ιδιωτικό τομέα.Εκτός κι αν όντως το δημόσιο αλλοτριώνει...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος anchatzi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιουνίου 01, 2007, 06:53:13 pm »
Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν και καλό κουράγιο για τους υπόλοιπους.
Μπράβο για τη διάθεση που έχεις ovidius να επεξεργάζεσαι στατιστικά τα αποτελέσματα και να δίνεις μια εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί ανά ειδικότητα.
Να συμπληρώσω πάντως εδώ, αν έχει κάποιο ενδιαφέρον, ότι για την ειδικότητα ΠΕ 0401 που εγώ γνωρίζω, πάντα οι διοριστέοι ήταν κατά πλειοψηφία σε ηλικίες πάνω από 35.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:25:42 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιουνίου 01, 2007, 06:54:36 pm »
Κοίτα ότι στο δημόσιο έχεις περισσότερες "ευκαιρίες" να αλλοτριωθείς δεν το συζητώ. Όμως όταν έχεις το "μικρόβιο" ή το "χούι" να είσαι καλός δ ά σ κ α λ ος  δύσκολα το αποβάλεις.
Ξέρω περίπτωση Μαθηματικού που μετά από χρόνια φροντηστηρίων πήγε στο δημόσιο και εξακολουθεί να είναι κορυφή στη δουλειά της.
Όλα λοιπόν είναι σχετικά ;)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή τελικά είναι ωραία!!!- ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιουνίου 01, 2007, 07:02:52 pm »
Και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ συγχαρητήρια στους διοριστέους συναδέλφους, αλλά  και καλή τύχη σε όλους όσους ανήκουν στους επιτυχόντες! Άλλωστε δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα να πετύχεις με τόσο σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί.
 Όσο για μας τους έρμους τους φιλολόγους εδώ που φτάσαμε , συνιστώ μόνο υπομονή και κουράγιο μέχρι το τέλος!
 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον από το forum  μήπως έχει κάποιες προβλέψεις για τη βάση πρόσληψης των αναπληρωτών φιλολόγων.

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Ιουνίου 01, 2007, 07:47:42 pm »
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν! Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι η ένσταση και σε ποια περίπτωση την κάνεις. Ρωτάω εκ μέρους μαθηματικού που θεωρεί ότι ο βαθμός του στη διδακτική δεν αντιπροσωπεύει αυτά που πιστεύει ότι έγραψε.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #301 στις: Ιουνίου 01, 2007, 07:51:21 pm »
Μόλις μίλησα στο τηλ. με μία φίλη μου (άσχετη με ΑΣΕΠ) και μου είπε ότι μία φίλη της φιλόλογος, που έδωσε μαζί μας κι έχει κονέ με δημοσιογράφους, της είπε ότι ο λόγος που καθυστερούν των φιλολόγων είναι ότι ήθελαν να ακυρώσουν ένα θέμα αλλά τελικά δεν το έκαναν και δημιουργήθηκε ολόκληρο ζήτημα

???

Αποσυνδεδεμένος anchatzi

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Ιουνίου 01, 2007, 07:56:38 pm »
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν! Θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι η ένσταση και σε ποια περίπτωση την κάνεις. Ρωτάω εκ μέρους μαθηματικού που θεωρεί ότι ο βαθμός του στη διδακτική δεν αντιπροσωπεύει αυτά που πιστεύει ότι έγραψε.
Νομίζω ότι δεν έχεις δικαίωμα ένστασης για το βαθμό των γραπτών σου παρά μόνο για την περίπτωση που δεν σου προσμέτρησαν κάποια από τα επιπλέον μόρια (προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά,κλπ)

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Ιουνίου 01, 2007, 08:02:35 pm »
Σε ευχαριστώ πολύ anchatzi!

Αποσυνδεδεμένος anchatzi

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Ιουνίου 01, 2007, 08:09:10 pm »
Μόλις μίλησα στο τηλ. με μία φίλη μου (άσχετη με ΑΣΕΠ) και μου είπε ότι μία φίλη της φιλόλογος, που έδωσε μαζί μας κι έχει κονέ με δημοσιογράφους, της είπε ότι ο λόγος που καθυστερούν των φιλολόγων είναι ότι ήθελαν να ακυρώσουν ένα θέμα αλλά τελικά δεν το έκαναν και δημιουργήθηκε ολόκληρο ζήτημα

???
Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο σχετικά με αυτό; Φαίνεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Πάντως όσο περνάει ο καιρός και δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα, φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Δεν ξέρω, θα φανεί στην πορεία η οποία ελπίζω να μην είναι μακριά.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Ιουνίου 01, 2007, 08:31:11 pm »
Ακόμα κι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δε νομίζω ότι θα το μαθαίνατε(-με) ποτέ... ::) Ως προς τη διόρθωση των γραπτών επικρατεί η απόλυτη μυστικότητα!
Μέχρι σήμερα θεωρούσα ότι οι φιλόλογοι καθυστερούν λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής και λόγω της φύσης των θεμάτων τους. Άρχισα όμως να αναθεωρώ από την στιγμή που είπε η Ρίκα ότι και τα δικά μας (νηπιαγωγοί) θα αργήσουν εξίσου. Καλά εσείς ήσασταν 17.000 κόσμος, εμείς που ήμασταν μόνο 7.000, τι εξήγηση να δώσει κανείς?... :-\
Όλα λοιπόν είναι πιθανά, απλά με εκνευρίζει αφάνταστα ότι είμαστε καταδικασμένοι όλοι στην πλήρη άγνοια!!! >:(
ΠΕ60

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #306 στις: Ιουνίου 01, 2007, 08:36:42 pm »
Το θέμα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός θα ακούμε διάφορες τέτοιες "φήμες". Τώρα τί είναι αλήθεια και τί όχι, ίσως να μην το μάθουμε και ποτέ.  >:(

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Ιουνίου 01, 2007, 08:46:39 pm »
Προσωπικά πιο πολύ απ' όλα μου τη δίνει το γεγονός ότι το παραβολάκι των 20 ευρώ ήξεραν να το πάρουν!!! Να πάρουν κανένα βαθμολογητή παραπάνω όμως, για να μην μένουν τόσες χιλιάδες οικογέγειες με την αβεβαιότητα και χωρίς προγραμματισμό, δεν ξέρουν! >:(
Έχω φτάσει σε σημείο να λέω "δε με νοιάζει αν πέρασα ή δεν πέρασα...ας τα ανακοινώσουν μόνο για να ξέρω τι μου γίνεται και να κανονίσω το πρόγραμμά μου"!!! Και δεν είμαι μόνη μου, από μένα εξαρτώνται και δύο παιδιά...Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το "απόπατο συμβούλιο επιλογής προσωπικού"... :P
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144