PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)
Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
23
24
25
26
27
...
89
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ (Αναγνώστηκε 225363 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
gr07
Επισκέπτης
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
«
Απάντηση #336 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 01:12:58 pm »
Tweet
Tώρα πήρα τηλ ΑΣΕΠ. Την Παρασκευή μου είπαν ενδεχομένως επόμενα αποτελέσματα. Για ξενόγλωσσους από την άλλη εβδομάδα. Όχι αυτήν την Παρασκευή. Αυτά μου είπαν αυτά λέω.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:44:35 »
MaYaMaYa
Επισκέπτης
«
Απάντηση #337 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 01:17:57 pm »
:)σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση! ουφ, για να δούμε ποιοί είναι οι τυχεροί αυτής της Παρασκευής!
Καταγράφηκε
mat
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #338 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 01:41:51 pm »
Ποιό λαχείο ήταν παιδιά που έβγαινε με το σλόγκαν κάθε Παρασκευή κληρώνει?
Λοιπόν δεν έδωσαν απάντηση στα email μου.
Και σας διαβεβαιώ ότι δεν παράκουσα καθόλου για τα λάθη που έκαναν. Ειδικά δε στη δεύτερη διευκρίνηση που έκαναν τα πήρα στο κρανίο γιατι η Πόπη είπε ότι δεν έχει κάνει λάθος ο Σπύρος ΚΑΙ τα αποτελέσματα των φιλολόγων είναι να βγούν από ώρα σε ώρα!!
Δηλαδή δεν φτάνει που λένε ανακρίβειες το κάνουν και χειρότερα....
Τέλος πάντων ψυχραιμία και ηρεμία. Στο κάτω κάτω σε λίγη ώρα θα δούμε αν υπήρχε ίχνος αλήθειας σε όσα είπαν. Η ώρα είναι ¨1:40"...
Καταγράφηκε
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #339 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 01:49:05 pm »
Διαβεβαιώ κι εγώ όσα λες mat. Το έβλεπα κι εγώ. Και πράγματι τα είπαν έτσι ακριβώς... Αλλά εγώ αμφιβάλλω για το πόσο αλήθεια είναι... και επιμένω στο ότι αν ήταν αλήθεια το αλφαβήτα θα έλεγε κάτι... δεν μπορεί να μην έχει ιδέα.
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:44:35 »
sisses
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Η ζωή τελικά είναι ωραία!!!- ΠΕ 02
«
Απάντηση #340 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 02:00:59 pm »
Συνάδελφοι, διάβασα πριν από λίγο τη συζήτησή σας περί αποτελεσμάτων των φιλολόγων και με έπιασε πανικός και ένα τρέμουλο!!!!!!!
Καταγράφηκε
Christianna
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
«
Απάντηση #341 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 03:25:07 pm »
Και σας διαβεβαιώ ότι δεν παράκουσα καθόλου για τα λάθη που έκαναν. Ειδικά δε στη δεύτερη διευκρίνηση που έκαναν τα πήρα στο κρανίο γιατι η Πόπη είπε ότι δεν έχει κάνει λάθος ο Σπύρος ΚΑΙ τα αποτελέσματα των φιλολόγων είναι να βγούν από ώρα σε ώρα!!
Η ώρα είναι 15.22
Μα για να παραδεχτεις το λάθος σου πρέπει να έχεις κότσια και κυρίως σεβασμό προς τους συνανθρώπους τους. Οι άνθρωποι ανοίγουν το στόμα τους,λένε ο,τι τους κατέβει και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να παραδεχτούν το λάθος τους και την επιπολαιότητα τους. Δεν σκέφτονται καν την αναστάτωση και το χάος που προκαλούν.Αφου την έχουν την δύναμη, γιατί να μην την χρησιμοποιήσουν;Τι τους ενδιαφέρει που παίζουν με την αγωνία τόσων ανθρώπων;Αυτοί έδωσαν;
Καταγράφηκε
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #342 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 03:33:00 pm »
Λίγο άσχετο με τα αποτελέσματα αλλά εξίζει να αναφερθεί....
"Οι δημοσιογράφοι μαθαίνοντας μια πληροφορία και προσπαθώντας να την βγάλουν πρώτοι αυτοί στην επικαιρότητα, δεν την διασταυρώνουν και δεν σκέφτονται το χάος που δημιουργούν. Έτσι, κι έγινε πριν καιρό... ένας ταξιτζής σκοτώθηκε στην Αθήνα... ανακοίνωσε το ραδιόφωνο. Και ρωτώ εγώ, πόσα χιλιάδες ταξί κυκλοφορούν;;; Πόσοι χιλιάδες είναι οι ταξιτζήδες;;; Πόσοι άνθρωποι έχουν σχέση με αυτούς;;; Έτσι όλοι ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπό τους ή τον αριθμό του ταξί με τη ζημιά... Τα τηλέφωνα των οικογενειών χτυπούν από γνωστούς και φίλους που άκουσαν την είδηση, και όλοι θέλουν να μάθουν.... Άλλα στοιχεία όμως δεν υπάρχουν"
Συγνώμη για την μεγάλη παρένθεση ... άλλα ήθελα να δείξω ότι κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα με εμάς και τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ και ακόμη χειρότερα γιατί ανακοινώθηκε από την Κρατική τηλεόραση... Αλλά να... όπως το χάος που δημιουργήθηκε με τον ταξιτζή, έτσι και με εμάς...
Καλή υπομονή παιδιά... Εγώ δεν πιστεύω να ανακοινώσουν κάτι σήμερα. Η ώρα είναι πια περασμένη 3:33
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
eleftheria
Επισκέπτης
«
Απάντηση #343 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 04:03:52 pm »
Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση, το κλείσανε τώρα το μαγαζί. Εξάλλου των φιλολόγων είπανε πότε θα ανακοινωθούν. Το έχω ξαναπεί, ας πιστεύουμε μόνο ό,τι λένε σ' εμάς από το ΑΣΕΠ και κανέναν άλλο.
Καταγράφηκε
loukrhtia
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #344 στις:
Ιουνίου 05, 2007, 09:24:53 pm »
ειμαι φιλόλογος κ έχς τρελαθεί απο αγωνία,αν κάποιοσ έχει κάποια ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ας μασ ενημερώσει.σασ εκλιπαρώ
Καταγράφηκε
giannis27
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #345 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 10:57:50 am »
παιδια και εγω ειδα καποιον που ειπε οτι καθε παρασκευη θα βγαζουν αποτελεσαμτα το ειπα σε μαι συναδερφο και μου πε οτι και στουσ αλλουσ διαγωνισμουσ ετσι εκαναν. αυτο για οποιον λει οτι οτι λεμε μπουρδες. θα δειξει. υπομονη.
Καταγράφηκε
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #346 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 11:06:31 am »
Καλημέρα ...
Υπάρχει κάποια πληροφορία για αυτήν την Παρασκευή;;; Ποιοι κλάδοι θα ανακοινωθούν;;;
Το αλφαβήτα και η πρόσληψη δεν αναφέρουν τίποτα...
Φάγαμε το γάιδαρο και έχουμε κολλήσει στην ουρά, αλλά είναι και το πιο ψυχοφθόρο... Καλή υπομονη...
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
mat
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #347 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 11:12:07 am »
Τώρα πήρα στο ΑΣΕΠ και τους ρώτησα αν έχουν υπόψη τους για ποιούς θα βγάλουν αποτελέσματα αυτή τη Παρασκευή.
Η απάντηση ήταν ότι την Παρασκευή το μεσημέρι θα ξέρουν!!!
Παιδιά αυτή την Παρασκεύη κληρώνει και είναι τζακ ποτ φαίνεται
Θέλουν φαίνεται να μας κάνουν έκπληξη οι άνθρωποι. Δεν έχει γούστο να ξέρουμε από τώρα ποιοί και απο ποιές ειδικότητες θα κληρωθούν
Καταγράφηκε
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα
ovidius
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #348 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 11:19:25 am »
Πιθανότατα θα ανακοινωθούν των Γυμναστών και της Αγγλικής Φιλολογίας (έτσι έγραψε χθες το Έθνος)
Καταγράφηκε
CARPE DIEM
angelika
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
«
Απάντηση #349 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 11:55:18 am »
Τα αποτελέσματα ποιων ειδικοτήτων του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών θα ανακοινωθούν αυτή την Παρασκευή 8 Ιουνίου από τον ΑΣΕΠ
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070606d.php
Καλό κουράγιο σε φιλολογους και νηπιαγωγους...
Καταγράφηκε
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
23
24
25
26
27