0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, καλό μεσημέρι . Άκουσον, άκουσον!!! Πήρα πριν λίγο τηλ. στο ΑΣΕΠ και ρώτησα και εγώ πότε θα βγουν τα αποτελ. των φιλολόγων και ένας κύριος προφανώς με αίσθηση του χιούμορ μου απάντησε:<< Αν σας πω θα , φοβάμαι μήμπως τρομάξετε>>. Πείτε μου του λέω εγώ. Από 10 Ιουλίου και μετά.>>Αλλά επειδή ήθελα και επιβεβαίωση, ξαναπήρα τηλ. στο 8706426 και μου απαντά μία πολύ γλυκύτατη και ευγενική κοπελιά<< Τη ρωτάω : πότε τα αποτελ. των ΠΕ 02 και μου λέει : Το σίγουρο είναι ότι θα βγουν τελευταία, αφού οι βαθμολογητές δεν έχουν ακόμη τελειώσει τη βαθμολόγηση. Της λέω εγώ: Δηλαδή το πιο πιθανό είναι αρχές Ιουλίου και μου λέει: Δεν το νομίζω,θα πάει για μέσα Ιουλίου.Μετά της είπα για τις δηλώσεις αναπληρωτών που πρέπει να κάνουμε μέχρι τις 2 Ιουλίου και μου είπε το Υποργείο Παιδείας είναι απαράδεκτο και θα έπρεπε να υπάρξει για σας που δεν ξέρετε τα μόριά σας κάποια τροποποίηση .Γί' αυτό να πάρετε τηλ. στο Υ. Παιδείας να διαμαρτυρηθείτε.>>Δεν είμαστε καθόλου καλά, τώρα. Εκτός από ΑΣΕΠ να κάθομαι να παίρνω τηλ. και στο ΥΠΕΠΘ.Θα μου' ρθει ο λογαριασμός <<φουσκωμένος>> .Το πήρα απόφαση, ας βγουν όποτε θέλουν,δε θα σκάσουμε κιόλας!
είπαμε Παρασκευή και 13
.Σοβαρά τώρα, αν δεν βγουν τα αποτελέσματα των φιλολόγων αυτή την εβδομάδα, θεωρώ ότι το ζήτημα θα είναι πολυ σοβαρό και ότι η αδικία δεν θα πρέπει να περάσει έτσι. Αποτελούμε το 1/4 του συνόλου των υποψηφίων του διαγωνισμού και όχι μόνο έχουμε μείνει στο τέλος, αλλά έχουμε πέσει θύματα ενός απίστευτου και πρωτοφανούς εμπαιγμού διαρροών δήθεν "ανεπίσημων" αλλά στην πραγματικότητα επίσημων!!Περισσότεροι από 25.000 πολίτες, αν συνυπολογίσουμε και τους στενούς συγγενείς των φιλολόγων, εμπαίζονται από το ΑΣΕΠ και δεν κουνιέται φύλλο!!!Προσωπικά θα σκεφτώ την περίπτωση αγωγής για ηθική βλάβη κατά του ΑΣΕΠ!!!!Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά με τη μοιρολατρική λογική ότι τίποτα δεν αλλάζει και ότι δεν έχουμε καμία δύναμη ως πολίτες, το κράτος συνεχίζει και θα συνεχίζει να καταπατά την αξιοπρέπειά μας!!Για σκεφτείτε: τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν όχι ένας ή δυο ή τρεις, αλλά εκατοντάδες να αντιδράσουν νομικά για αυτές τις αδικίες και πιο συγκεκριμένα για το γεγονός ότι πάμε για πρόσληψη με μοριοδότηση χωρίς να γνώρίζουμε τα μόριά μας;;;; Η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, δεν κάνουμε όμως τίποτα....Κι όμως αυτή η μαζική διαμαρτυρία ήταν που ανάγκασε φέτος το ΑΣΕΠ για πρώτη φορά να κοινοποιήσει τις σωστές απαντήσεις στα multiple choise και έχει τώρα δημιουργηθεί προηγούμενο!! Έχουμε δύναμη αλλά δεν τη χρησιμοποιούμε.....Έτσι μένει η ατομική πρωτοβουλία η οποία όμως έχει μόνο ατομικά αποτελέσματα......Σημεία των καιρών...
...Τόσο πολύ τα μαγειρεύουν;;;;; Και μη μου πείτε πως μόνο σε μένα βρωμάει η δουλειά γιατί δε θα το πιστέψω...
το πρόβλημα είναι η έλλειψη οργάνωσης και γενικότερα όλη αυτή η προχειρότητα που μας ταλαιπωρεί όλους αυτούς τους μήνες.
πιόνια τους έχουμε γίνει κι ας το παραδεχτούμε ότι μας χορεύουν καλά στο ταψί τους