*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224446 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #756 στις: Ιουνίου 25, 2007, 02:41:28 pm »
Να σας πω όμως κάτι? Σήμερα που πήγα για την αίτηση και την κατέθεσα ξέρετε τι μου είπαν στην επιμονή ερώτηση μου που στο καλό θα προστεθούν τα μόριά μου απο τον διαγωνισμό? Ή στην επίμονη πάλι ερώτηση μου για το πως θα ξέρουν σε ποιό πίνακα, τον
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:40 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Ιουνίου 25, 2007, 02:53:56 pm »
Ένας σοβαρός φορέας θα φρόντιζε να προσλάβει βαθμολογητές πριν από τις εξετάσεις, ώστε αμέσως μετά να ξεκινήσει η διόρθωση και να βγουν έγκαιρα τα αποτελέσματα.
Το ΑΣΕΠ όμως πρώτα έκανε τις εξετάσεις και μετά ...άρχισε να ψάχνει για διορθωτές (και μάλιστα όχι αμέσως μετά: τον Φεβρουάριο που είχα πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω πώς θα βαθμολογηθούν τα πολλαπλής επιλογής στα Αρχαία, μου είχαν πει ότι η διόρθωση των δικών μας γραπτών θα ξεκινούσε μέσα Μαρτίου).
Αρχίζω να πιστεύω ότι όλο αυτό γίνεται επίτηδες, για να δικαιολογηθεί η αντικατάσταση του διαγωνισμού από το τεστ δεξιοτήτων...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:08:25 pm »
Ποιος μίλησε για αντικατασταση του διαγωνισμού απο το τεστ? εγω ξέρω οτι ο βαθμός στο τεστ δεξιοτήτων θα προστίθεται στο βαθμό του διαγωνισμου των εκπαιδεύτικων.
όσο για την οργάνωση στον ασεπ την είδαμε. πρέπει όμως κατα τη γνώμη μου να τους πιέζει και το υπουργείο Παιδείας ώστε να βγαίνουν τα αποτελέσματα σε λογικα χρονικά πλαίσια.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος ifilitisvikys

• Νέο μέλος
  • *
  • We rock!
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:12:21 pm »
Συνάδελφοι, καλό μεσημέρι . Άκουσον, άκουσον!!! Πήρα πριν λίγο τηλ. στο ΑΣΕΠ και ρώτησα και εγώ πότε θα βγουν τα αποτελ. των φιλολόγων και ένας κύριος προφανώς με αίσθηση του χιούμορ μου απάντησε:<< Αν σας πω θα , φοβάμαι μήμπως τρομάξετε>>. Πείτε μου του λέω εγώ. Από 10 Ιουλίου και μετά.>>
Αλλά επειδή ήθελα και επιβεβαίωση, ξαναπήρα τηλ. στο 8706426 και μου απαντά μία πολύ γλυκύτατη και ευγενική κοπελιά<< Τη ρωτάω : πότε τα αποτελ. των ΠΕ 02 και μου λέει : Το σίγουρο είναι ότι θα βγουν τελευταία, αφού οι βαθμολογητές δεν έχουν ακόμη τελειώσει τη βαθμολόγηση. Της λέω εγώ: Δηλαδή το πιο πιθανό είναι αρχές Ιουλίου και μου λέει: Δεν το νομίζω,θα πάει για μέσα Ιουλίου.
Μετά της είπα για τις δηλώσεις αναπληρωτών που πρέπει να κάνουμε μέχρι τις 2 Ιουλίου και μου είπε το Υποργείο Παιδείας είναι απαράδεκτο και θα έπρεπε να υπάρξει για σας που δεν ξέρετε τα μόριά σας κάποια τροποποίηση .Γί' αυτό να πάρετε τηλ. στο Υ. Παιδείας να διαμαρτυρηθείτε.>>
Δεν είμαστε καθόλου καλά, τώρα. Εκτός από ΑΣΕΠ να κάθομαι να παίρνω τηλ. και στο ΥΠΕΠΘ.Θα μου' ρθει ο λογαριασμός <<φουσκωμένος>> .Το πήρα απόφαση, ας βγουν όποτε θέλουν,δε θα σκάσουμε κιόλας!

Ρε τι έχουμε πάθει..Μας βλέπω το 15αύγουστο, την ώρα που θα χορεύουμε στα κλαρίνα του χωριού να βγούν τα αποτελέσματα και άντε μετά να πας να βρεις ίντερνετ μακριά από τον πολιτισμό...Έχουν αρχίσει να γελάνε οι γνωστοί μου και να μην πιστεύουν ότι ακόμη περιμένουμε τα αποτελέσματα. Εδώ οι μαθητές έδωσαν εξετάσεις πριν 20-30 μέρες και ήδη βγήκαν οι βαθμοί τους (και σωστά βγήκαν, δε λέω)και εμείς κλείσαμε εξάμηνο και ακόμη στο περίμενε. Είναι πρωτοφανής η καθυστέρηση. Και συμφωνώ ότι το πιο εκνευριστικό δεν είναι να περιμένεις, αλλά το ότι έβγαλαν την εγκύκλιο για αναπληρωτές και καλούμαστε να την κάνουμε στα τυφλά. Τι να κάνω, τον Κάλχα?
«Η αριθμητική καταλήγει στη Φιλολογία, κι η Φιλολογία στο έγκλημα...»
Ε. Ιονέσκο, "Το μάθημα"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:40 »

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:21:42 pm »
Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή μου να δω κι εγω ένα ευχάριστο νέο για τα αποτελέσματα κι από αυτά που διαβάζω μου έχουν πέσει τα μαλλιά.... >:( Μα είναι δυνατόν;;;;;;; Τόσο πολύ τα μαγειρεύουν;;;;; Και μη μου πείτε πως μόνο σε μένα βρωμάει η δουλειά γιατί δε θα το πιστέψω...Έχω πάθει σοκ..... :o :o :o :o :-\

Αποσυνδεδεμένος ifilitisvikys

• Νέο μέλος
  • *
  • We rock!
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:23:44 pm »
Είναι δυνατόν να διορθώνουν ακόμη?????????
Αρνούμαι να το πιστέψω...
«Η αριθμητική καταλήγει στη Φιλολογία, κι η Φιλολογία στο έγκλημα...»
Ε. Ιονέσκο, "Το μάθημα"

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:24:43 pm »
είπαμε Παρασκευή και 13

ή Παρασκευή και 20;  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #763 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:27:01 pm »
.

Σοβαρά τώρα, αν δεν βγουν τα αποτελέσματα των φιλολόγων αυτή την εβδομάδα, θεωρώ ότι το ζήτημα θα είναι πολυ σοβαρό και ότι η αδικία δεν θα πρέπει να περάσει έτσι. Αποτελούμε το 1/4 του συνόλου των υποψηφίων του διαγωνισμού και όχι μόνο έχουμε μείνει στο τέλος, αλλά έχουμε πέσει θύματα ενός απίστευτου και πρωτοφανούς εμπαιγμού διαρροών δήθεν "ανεπίσημων" αλλά στην πραγματικότητα επίσημων!!Περισσότεροι από 25.000 πολίτες, αν συνυπολογίσουμε και τους στενούς συγγενείς των φιλολόγων, εμπαίζονται από το ΑΣΕΠ και δεν κουνιέται φύλλο!!!Προσωπικά θα σκεφτώ την περίπτωση αγωγής για ηθική βλάβη κατά του ΑΣΕΠ!!!!Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά με τη μοιρολατρική λογική ότι τίποτα δεν αλλάζει και ότι δεν έχουμε καμία δύναμη ως πολίτες, το κράτος συνεχίζει και θα συνεχίζει να καταπατά την αξιοπρέπειά μας!!Για σκεφτείτε: τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν όχι ένας ή δυο ή τρεις, αλλά εκατοντάδες να αντιδράσουν νομικά για αυτές τις αδικίες και πιο συγκεκριμένα για το γεγονός ότι πάμε για πρόσληψη με μοριοδότηση χωρίς να γνώρίζουμε τα μόριά μας;;;; Η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, δεν κάνουμε όμως τίποτα....Κι όμως αυτή η μαζική διαμαρτυρία ήταν που ανάγκασε φέτος το ΑΣΕΠ για πρώτη φορά να κοινοποιήσει τις σωστές απαντήσεις στα multiple choise και έχει τώρα δημιουργηθεί προηγούμενο!! Έχουμε δύναμη αλλά δεν τη χρησιμοποιούμε.....Έτσι μένει η ατομική πρωτοβουλία η οποία όμως έχει μόνο ατομικά αποτελέσματα......Σημεία των καιρών...

Δυστυχώς δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε αφού ως γνωστόν οι εκάστοτε κυβερνώντες κάνουν ό,τι γουστάρουν  και χωρίς να θέλω να το ρίξω στη μοιρολατρεία, δε μας πέφτει λόγος τι θα γίνει με τις ζωές μας οπότε καλύτερα να φυλάμε τις δυνάμεις μας για τις μάχες που μπορούμε να κερδίσουμε.
Δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνουμε εμείς η αλήθεια είναι, κι αν έκαναν υποχρεωτική την προσχολική εκαπίδευση για ένα χρόνο, το έκαναν μόνο για να πάρουν πιο πολλά λεφτά από τις οικογένειες που θα στραφούν στα ιδιωτικά ελλείψει δημόσιας δωρεάν παιδείας. Θα λειτουργήσουν από Σεπτέμβρη 60 καινούρια ιδιωτικά νηπιαγωγεία, μέχρι 9.000 ευρω φτάνουν τα δίδακτρα! Λοιπόν τι προσπαθούμε να εκλογικεύσουμε; Αν είχαν λογική ή ενδιαφέρονταν στο ελάχιστο για τις τύχες μας, θα διόριζαν περισσότερες νηπιαγωγούς (για τους άλλους κλάδους δε γνωρίζω την κατάσταση και δε λέω) αντί να πληθαίνουν τα ιδιωτικά, να τα φορτώουν στους δήμους και να παίρνουν τις απόφοιτες ιεκ που τις πληρώνουν λιγότερο και να παραμυθιάζουν τον πελάτη (δε λέω γονιό και παιδί γιατί στα ιδιωτικά είναι πελάτης και τσέπη) οτι θα αναλάβει το παιδί τους κάποια απόφοιτη πανεπιστημίου με μεταπτυχιακά! Αυτά πουλάνε. Δεν έχω τίποτα εναντίον των αποφοίτων ιεκ, μαθήτριές μου είναι (έχω 1,5 χρόνο στα ιεκ), αλλά όλες οι θέσεις νηπιαγωγών είναι κορεσμένες έτσι και δεν τους ενδιαφέρει να βγάλουν τα αποτελέσματα και να διορίσουν νηπιαγωγούς. Ενώ για τους δασκάλους, είδες; πρώτα πρώτα τα έβγαλαν, τους παρακαλάνε να διοριστούν, ακόμα και τους αποτυχόντες! μείνανε κενές θέσεις, αν είναι δυνατόν!
Λοιπόν δε μας έχει ανάγκη κανένας, δουλεύουν με φθηνότερα χέρια. κυβέρνηση είναι, μπορεί καταργήσει νόμους, να μη διορίσει καν από τον κλάδο μας κλπ΄.  Και, λυπάμαι που το λέω apuleius, αλλά το 'ισχύς εν τη ενώσει' δεν είναι εφικτό για τον κλάδο μου, αφού υπάρχουν βρεφονηπιοκόμοι τει, προσχολικής ιεκ, νηπιαγωγοί αει ιδιωτικοί (που αν κάνουν απεργεία απολύθηκαν πάει, οπότε δουλεύουν 8ωρα με 600 ευρω και χωρίς ασφάλεια), νηπιαγωγοί αει αδιόριστοι (που δουλεύουν από δω κι από κει έχοντας απομακρυνθεί από το αντικείμενο σπουδών τους) και νηπιαγωγοί αει δημόσιοι (που μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι για τα δικαιώματά μας αλλά είναι τόσο λίγοι που ποιός τους ακούει; ασε που δεν ξέρω κατά πόσο τους νοιάζει αφού βολεύτηκαν πια).
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:49:58 pm »
Ας ελπίσουμε πάντως πως την όποια Παρασκευή ανακοινωθούν θα αρχίσει ένα ξέγνοιαστο τριήμερο και για μας!

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Ιουνίου 25, 2007, 03:55:21 pm »
...Τόσο πολύ τα μαγειρεύουν;;;;; Και μη μου πείτε πως μόνο σε μένα βρωμάει η δουλειά γιατί δε θα το πιστέψω...

Τίποτε δε μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, αλλά είμαι της άποψης πως σε αυτή τη φάση δε μαγειρεύεται τίποτε. Οι όποιες πληροφορίες και φήμες έχουν πέσει στην αντίληψή μου έχουν να κάνουν με το επόμενο στάδιο -τους οριστικούς πίνακες δηλαδή. Προς το παρόν πιστεύω πως το πρόβλημα είναι η έλλειψη οργάνωσης και γενικότερα όλη αυτή η προχειρότητα που μας ταλαιπωρεί όλους αυτούς τους μήνες.
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Ιουνίου 25, 2007, 04:00:47 pm »
Θυμίζω μία μόνο λεπτομέρεια, παντελώς λησμονημένη από όλους, η οποία δείχνει το μέγεθος του φετινού σκανδάλου με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού: πληρώσαμε παράβολο 300% ακριβότερο από κάθε άλλη φορά!!!!!!!!!!!Από 5 ευρώ πήγε 20!!!!!!!Πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά;;;;;Για κάντε τον πολλαπλασιασμό να δείτε πόσα βάλανε στην τσέπη οι αρχιαπατεώνες που κατα τ'  άλλα δεν έχουν λεφτά για παραπάνω βαθμολογητές!!!Απορώ πραγματικά πώς δεν έχει γίνει τεράστιο θέμα ακόμα αυτή η εξωφρενική αύξηση στο παράβολο!!!!

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #767 στις: Ιουνίου 25, 2007, 04:18:22 pm »
Σορρυ ρε παιδιά! Ξέρω ότι οι περισσότεροι είστε εδώ μέσα φιλόλογοι και φάγατε πίκρα σήμερα με τις νέες πληροφορίες και με το δίκιο σας (σας εύχομαι ειλικρινά να μη βγουν αληθινές γιατί έχω ΠΕ02 στο στενό μου περιβάλλον) αλλά πείτε μου κάτι: Υπάρχει περίπτωση να βγουν οι Γερμανικής αυτήν την εβδομάδα; πήρε κάτι το αυτί σας; Πάμε να αρρωστήσουμε κι εμείς. Είμαστε τόσο λίγοι και μας παιδεύουν τόσο καιρό. Μόνο 1800. Μα ένας να τα διόρθωνε, θα είχε τελειώσει. Μισός χρόνος πάει πια από τις εξετάσεις.

Αποσυνδεδεμένος anna.b.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Ιουνίου 25, 2007, 04:19:45 pm »
Παράθεση
το πρόβλημα είναι η έλλειψη οργάνωσης και γενικότερα όλη αυτή η προχειρότητα που μας ταλαιπωρεί όλους αυτούς τους μήνες.

Να ρωτήσω βρε παιδιά κάτι;; Γιατί πρέπει να είναι ο κλάδος μας αυτός ο..."τυχερός"; Γιατί να μην υπήρχε και έλλειψη οργάνωσης για τις άλλες ειδικότητες; Τελοσπάντων, πιόνια τους έχουμε γίνει κι ας το παραδεχτούμε ότι μας χορεύουν καλά στο ταψί τους..... >:(

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Ιουνίου 25, 2007, 04:24:47 pm »
πιόνια τους έχουμε γίνει κι ας το παραδεχτούμε ότι μας χορεύουν καλά στο ταψί τους

Για να μας χορεύουν στο ταψί, θα πρέπει τουλάχιστον να υπολογίζουν στοιχειωδώς την ύπαρξή μας. Αυτοί, πολύ φοβάμαι, ούτε καν σκέφτονται πως υπάρχουμε.  ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)