*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224470 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #952 στις: Ιουλίου 05, 2007, 01:16:41 pm »
Καλά αποτελέσματα σε όσους αγωνιούν για αύριο!
Ό, τι καλύτερο για το καθένα σας!
Οι υπόλοιποι ας αναμένουμε για άλλη μια φορά...Καλή μας δύναμη!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:57:32 »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #953 στις: Ιουλίου 05, 2007, 01:21:37 pm »
Δεν έχω καταφέρει να βρω πώς γίνεται link το forum του edra. Το μήνυμα βρίσκεται εδώ (από το μέλος ngf)
http://www.edra.gr/

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #954 στις: Ιουλίου 05, 2007, 01:35:35 pm »
Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι καλό αύριο αλλα με αυτό που έγραψε o ovidius απογοητεύτηκα πλήρως. Κι ευτυχώς δηλαδή που το έγραψε ο άνθρωπος και προσγειώθηκα λιγάκι. Άκου 75 η βάση στους ΠΕ 07! Εμείς υποτίθεται είχαμε πάει χάλια. Στον προηγούμενο διαγωνισμό βάση ήταν 74.82 (για τον 396ο). Και τώρα 75; Χαιρετίσματα!

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Ιουλίου 05, 2007, 01:41:19 pm »
Καλή δύναμη στους συναδέλφους της Γερμανικής φιλολογίας. Λογικά αύριο είναι η μέρα τους, πολύ περιμένατε και εσείς και νομίζω ότι κρατήσατε χαμηλούς τόνους σε σχέση με εμάς τους φιλολόγους που δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας.
Καλή δύναμη και τα καλύτερα αποτελέσματα για τα παιδιά της Γερμανικής Φιλολογίας ;)
Αλλά Boemissa μην είσαι "άδικη" με το κλάδο σας. Εγώ θα έλεγα αντίθετα πως και πολύ ψύχραιμοι είστε τόσο εσείς οι φιλόλογοι όσο και οι νηπιαγωγοί. Τέτοιο μαρτύριο ούτε στον χειρότερο εχθρό μου που λένε.... :-\
Απλά τώρα πια δεν μένει τίποτα άλλο παρά να περιμένετε  ελπίζοντας πως τουλάχιστον θα έρθει η δικαίωση για όλους σας εδώ μέσα τουλάχιστον… :).
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:57:32 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Ιουλίου 05, 2007, 04:15:29 pm »

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #957 στις: Ιουλίου 05, 2007, 05:32:49 pm »
Και αυτό βέβαια είναι απαράδεκτο και ύποπτο, τό ότι έχουν δηλαδή πρόσβαση στα αποτελέσματα. Φαντάσου δηλαδή μία διευθυντική θέση να έχει κάποιος σε υπουργείο τί μπορεί να κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Ιουλίου 05, 2007, 06:07:36 pm »
Καλά μην τα πιστεύετε και όλα όσα ακούγονται...Εγώ προσωπικά δεν ξέρω και κανέναν που να έγραψε καλά διδακτική με τα θέματα που είχαν μπει! Εξάλλου πριν λίγες μέρες ακούστηκε πως οι περισσότερες διδακτικές είχαν μηδενιστεί και μετά για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα ξαναβαθμολόγησαν με περισσότερη επιείκια. Μέχρι τώρα πάντως επικρατούσε πως δεν τα πήγαμε καλά.Κ αν είναι το 76 άσχημο τι να πω...Υποτίθεται η αγγλική που τα είχε παει καλά είχε βάση 78... :'(
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #959 στις: Ιουλίου 05, 2007, 06:31:46 pm »
Δηλαδη καμια πιθανοτητα να βγουν κι οι νηπιαγωγοι αυριο; :( Τα νευρα μου δεν αντεχω αλλο
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος deutsch

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Έλεγχος στοιχείων αποτελεσμάτων ΑΣΕΠ από την Επιτροπή Ερευνών
« Απάντηση #960 στις: Ιουλίου 05, 2007, 07:04:13 pm »
Κατόπιν πρότασης συναδέλφων-υποψηφίων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ η Επιτροπή Ερευνών της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ξεκινά γενικό έλεγχο των στοιχείων που προκύπτουν από τους πίνακες των προσωρινών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ για τον κλάδο ΠΕ07.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να βοηθήσουν ή έχουν εντοπίσει ήδη σημεία που δημιουργούν ερωτηματικά καλούνται να τα καταθέσουν στην Επιτροπή Ερευνών (forschung@deutsch.gr) προκειμένου να υποβληθούν αιτιολογημένες ενστάσεις.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα www.deutsch.gr αμέσως μετά τη δημοσιοποίησή τους από το ΑΣΕΠ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Ιουλίου 05, 2007, 07:19:11 pm »
Εγώ πήρα τηλ πάλι σήμερα το πρωί στο ασεπ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα αν θα βγουν πε60 αύριο και να δούμε αύριο μεσημέρι στην ιστοσελίδα.Στο Forum της πανελλήνιας ένωσης αναπληρωτών νηπιαγωγών διάβασα πως από πληροφορίες που έχει μια κοπέλα από τηλεφώνημα σε ασεπ της είπαν να περιμένουμε Τρίτη-Τετάρτη.Το πιο απογοητευτικό από όλα το αφήνω για το τέλος!!Έλεγε κάποια πως η βάση διορισμού ανέβηκε.Εγώ απλώς να επισημάνω πως στον προηγούμενο ασεπ η βάση διορισμού για τους νηπιαγωγούς ήταν στο 77και κάτι ψιλά.
ΠΕ 60

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #962 στις: Ιουλίου 05, 2007, 07:25:17 pm »
Εγώ πήρα τηλ πάλι σήμερα το πρωί στο ασεπ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα αν θα βγουν πε60 αύριο και να δούμε αύριο μεσημέρι στην ιστοσελίδα.Στο Forum της πανελλήνιας ένωσης αναπληρωτών νηπιαγωγών διάβασα πως από πληροφορίες που έχει μια κοπέλα από τηλεφώνημα σε ασεπ της είπαν να περιμένουμε Τρίτη-Τετάρτη.Το πιο απογοητευτικό από όλα το αφήνω για το τέλος!!Έλεγε κάποια πως η βάση διορισμού ανέβηκε.Εγώ απλώς να επισημάνω πως στον προηγούμενο ασεπ η βάση διορισμού για τους νηπιαγωγούς ήταν στο 77και κάτι ψιλά.

το 77,72 μαζί με τις προσαυξήσεις ίσχυε για το 2005 αλλά αν δεις το 2002...κοντά 83...συγκεκριμένα 82,52 (εδώ κάποια βάζει τα κλάμματα...είχα 81,45) άρα όλα είναι πιθανά!

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #963 στις: Ιουλίου 05, 2007, 07:54:26 pm »
εγω δε θα μαι ξανα στους επιτυχοντες, μονο αυτο ειναι σιγουρο. Η διοριστεα ή αποτυχουσα. Κι οταν εδινα, πανω που αναρωτιομουν αν τα γραφω καλα, φυσηξε ενας πολυ δυνατος αερας και μου φερε την κουρτινα στο κεφαλι! Επαιρνε ολα τα χαρτια της αιθουσας τοσο που αναγκαστηκε η επιτηρητρια να πατησει και ν ανεβει στην καρεκλα μου να κλεισει το παραθυρο. Χμμ τι να θελε να μου πει το συμπαν;! :Ρ Και θα παρω κι αποτελεσματα Παρασκευη και 13..
Κατι τρεχει! Αντε να κυκλοφορουμε με λιβανιστηρια και σκορδα, να ριξουμε και κανενα ευχελαιο :Ρ

Ασχετο, τι ωραιο το http://www.deutsch.gr/. Αντε να διοριστω, μου μεινε αποθυμενο που απετυχα στο Kleines και θελω να ξαναδωσω αλλα δεν εχω λεφτα για τα εξεταστρα :( Η να κανω κατατακτηριες να παω στη γερμανικη. Παιδια ειναι καλα τα πραγματα, σα σχολη τι λεει;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2007, 08:01:09 pm από nina_a »

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #964 στις: Ιουλίου 05, 2007, 08:09:49 pm »
Ασχετο, τι ωραιο το http://www.deutsch.gr/. Αντε να διοριστω, μου μεινε αποθυμενο που απετυχα στο Kleines και θελω να ξαναδωσω αλλα δεν εχω λεφτα για τα εξεταστρα :( Η να κανω κατατακτηριες να παω στη γερμανικη. Παιδια ειναι καλα τα πραγματα, σα σχολη τι λεει;

Καλά είναι σα σχολή. Σχεδόν τα πάντα στα γερμανικά. Αλλά να ξέρεις με τις ξένες γλώσσες το καλό και και το κακό είναι ότι ναι μεν τραβιούνται πιο πολύ από τις άλλες ειδικότητες, αλλά είναι καθαρά θέμα "μόδας". Περνάει η μπογιά τους και καταλαμβάνουν άλλες γλώσσες την πρώτη θέση. Π.Χ. μέχρι πριν 10 χρόνια ήταν η γαλλική, τώρα ανεβαίνει η γερμανική και θα είναι ακόμα για 10 χρόνια ψηλά και θα έρθει μία αλλη να την αντικαταστήσει. Και οι πτυχιούχοι μετά πλέκουν κοτσίδες.

Τελοσπάντων, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης για αύριο και ελπίζω να μπορέσει να βρεθεί κάποια άκρη με τα σκάνδαλα. Έστω να τρομάξουν λίγο και μαζέψουν ό,τι προλάβουν. Αλλά αν σιωπούν τα ΜΜΕ δεν μπορούν να γίνουν κ πολλά!

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #965 στις: Ιουλίου 05, 2007, 08:17:06 pm »
Αντε gr07, αυριο περιμενουμε το post σου που θα λεει 'Διοριζομαι'.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)