0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: philologist στις Ιουλίου 13, 2007, 05:42:15 pm... Αυτή όμως είναι η πρώτη αντίδραση... Αυτό πιστεύω και γω για τη maya. Απλά το foroum λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία κάτι τέτοιες ώρες, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα να "λέμε δυνατα" όσα σκεφτόμαστε. Και, κακα τα ψεματα, όλοι αρχικά σκεφτόμαστε κάπως έτσι. Όμως αυτή, όπως πολύ σωστά είπες, δεν είναι παρα η πρώτη αντίδραση -είμαι βέβαιη πωε η maya θα βρει το χιούμορ της πολύ γρήγορα...
... Αυτή όμως είναι η πρώτη αντίδραση...
εγώ εγκαταλείπω την όλη προσπάθεια, δεν άξιζε τις θυσίες που έκανα σε καμιά περίπτωση. την προηγούμενη φορά, ενώ δούλευα διάβαζα και πήγα πολύ καλύτερα απ' ο,τι τώρα που αφιέρωσα μέχρι και τις αργίες, γιορτές, τα πάντα προκειμένου να διαβάζω συγγράμματα και ιστορίες και κατείχα το αντικείμενο και θεωρητικά και πλέον από άποψη εμπειρίας. μπορεί κατά βάθος να μην ήθελα να περάσω, μπορεί να έπεσε το γραπτό μου σε στρυφνούς διορθωτές, αυτό ποτέ δεν θα το μάθω. απλά απορώ τελικά ποια είναι τα κριτήρια? έχουμε την ατυχία να ζούμε σε ένα κράτος που μας περνά από χίλιες εξετάσεις. τι να τα κάνω κ τα τεστ αξιολόγησης? κάντε ψυχομετρικά τεστ, κάντε άλλες δοκιμασίες...κοπέλα στην Κεφαλλονιά απειλεί ότι θα σκοτώσει συναδέλφους, παίρνει ψυχοφάρμακα και διδάσκει!!!! πείτε μου, αυτή αξίζει παραπάνω από τον καθένα από εμάς που δεν διορίζεται? εκείνη όμως διορίστηκε...Π02 κουράγιο παιδιά!
.......Γι' αυτό και επιμένω...Θέλει ΠΕΙΣΜΑ!!!
Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω ποιες περιοχές υπάγονται στην α Κεφαλληνίας ή στην α Λέσβου κλπ; (γενικότερα, όχι για τις συγκεκριμένες που ανέφερα)