0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι η τροπολογία κατατέθηκε και πρόκειται να ψηφισθείφαντάζομαι από την κυβερνητική πλειοψηφία στο τέλος Αυγούστου 2009.
ΠαράθεσηΘέλω να σας ενημερώσω ότι η τροπολογία κατατέθηκε και πρόκειται να ψηφισθείφαντάζομαι από την κυβερνητική πλειοψηφία στο τέλος Αυγούστου 2009.Τι σημαίνει αυτό; Εφαρμόζεται η τροπολογία χωρίς να έχει καν ψηφιστεί;
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ και διδάχτηκα μεταξύ άλλων τα εξής μαθήματα http://www.csd.auth.gr/studies/direction.php?id=4. Στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος "Διδακτικής Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων" περιλαμβάνονται τα μαθήματα http://www.ted.unipi.gr/ . Γιατί να μην αναγνωριστεί και στους απόφοιτους πληροφορικής ΑΠΘ παιδαγωγική επάρκεια βάση του προγράμματος σπουδών;Ακόμη περισσότερη αγανάκτηση μου δημιουργεί η απόφαση της θερινής νυχτός σκεπτόμενη πόσο αιφνίδια και ολοκληρωτικά, χωρίς διάστημα προσαρμογής, αλλάζει το πεδίο στη μάχη του διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση. Οι θυσίες χιλιάδων ωρομίσθιων εκπαιδευτικών βουλιάζουν σε κινούμενη άμμο σκανδαλωδών αποφάσεων. Έστειλα και γω mail σε πρωθυπουργό και κόμματα αλλά συμφωνώ με τη vasilikh οτι χρειάζονται πιο δυναμικές κινητοποιήσεις!!
"antonispe19" δεν συμφωνείς οτι εδώ και κάποια χρόνια πού έχει αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών δεν έχετε αρκετά παιδαγωγικά μαθήματα για να θεωρήστε οτι έχετε παιδαγωγική επάρκεια?Πως βλέπεις το θέμα να είχαν αναγνωρίσει μόνο εσάς που κάνατε όντως αρκετά παιδαγωγικά???Δες τα πράγματα λίγο πιο καθαρα και μην επιμένεις σε κάτι που και εσύ ξέρεις οτι είναι αδικία.........!
Πρός squidΑν γινόταν το ίδιο στο δικό μου τμήμα,ημέρα Παρασκευή,κατακαλόκαιρο,πρίν βγούν τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ και οι πίνακες Αναπληρωτών και επιπλέον μάθαινες ότι η κόρη του Υπουργού σπουδάζει στο τμήμα αυτό,τι στο καλό θα έλεγες;Θα έλεγες "μπράβο τους που Έτρεξαν και το διεκδίκησαν" η μήπως "Κοίτα τι λαμόγιες γίνονται τώρα στο θερινό τμήμα κτλ"Δεν θα ήθελες να είχες μπροστά σου αυτόν που το έκανε και τον antonispe19 και να τους ρίξεις κανά δύο χαστούκια;
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 30, 2009, 12:19:11 pmΠρός squidΑν γινόταν το ίδιο στο δικό μου τμήμα,ημέρα Παρασκευή,κατακαλόκαιρο,πρίν βγούν τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ και οι πίνακες Αναπληρωτών και επιπλέον μάθαινες ότι η κόρη του Υπουργού σπουδάζει στο τμήμα αυτό,τι στο καλό θα έλεγες;Θα έλεγες "μπράβο τους που Έτρεξαν και το διεκδίκησαν" η μήπως "Κοίτα τι λαμόγιες γίνονται τώρα στο θερινό τμήμα κτλ"Δεν θα ήθελες να είχες μπροστά σου αυτόν που το έκανε και τον antonispe19 και να τους ρίξεις κανά δύο χαστούκια;Η περίοδος που έγινε αυτό ήταν η αναμενόμενη, καθώς η πρόταση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που αφορούσε την αναγνώριση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας στο τμήμα έγινε στις 08/05/2009. (Αρ. Πρωτ 7964)
Παράθεση από: almiaris στις Ιουλίου 30, 2009, 12:29:23 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 30, 2009, 12:19:11 pmΠρός squidΑν γινόταν το ίδιο στο δικό μου τμήμα,ημέρα Παρασκευή,κατακαλόκαιρο,πρίν βγούν τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ και οι πίνακες Αναπληρωτών και επιπλέον μάθαινες ότι η κόρη του Υπουργού σπουδάζει στο τμήμα αυτό,τι στο καλό θα έλεγες;Θα έλεγες "μπράβο τους που Έτρεξαν και το διεκδίκησαν" Η περίοδος που έγινε αυτό ήταν η αναμενόμενη, καθώς η πρόταση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που αφορούσε την αναγνώριση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας στο τμήμα έγινε στις 08/05/2009. (Αρ. Πρωτ 7964)Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι η περίοδος δημοσίευσης της τροπολογίας οφείλεται σε τυχαίο γεγονός; Δεν έχεις ακούσει ποτέ ότι όλα τα νομοσχέδια-λάσπη "περνάνε" στο θερινό τμήμα της
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 30, 2009, 12:19:11 pmΠρός squidΑν γινόταν το ίδιο στο δικό μου τμήμα,ημέρα Παρασκευή,κατακαλόκαιρο,πρίν βγούν τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ και οι πίνακες Αναπληρωτών και επιπλέον μάθαινες ότι η κόρη του Υπουργού σπουδάζει στο τμήμα αυτό,τι στο καλό θα έλεγες;Θα έλεγες "μπράβο τους που Έτρεξαν και το διεκδίκησαν" Η περίοδος που έγινε αυτό ήταν η αναμενόμενη, καθώς η πρόταση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που αφορούσε την αναγνώριση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας στο τμήμα έγινε στις 08/05/2009. (Αρ. Πρωτ 7964)
Πρός squidΑν γινόταν το ίδιο στο δικό μου τμήμα,ημέρα Παρασκευή,κατακαλόκαιρο,πρίν βγούν τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ και οι πίνακες Αναπληρωτών και επιπλέον μάθαινες ότι η κόρη του Υπουργού σπουδάζει στο τμήμα αυτό,τι στο καλό θα έλεγες;Θα έλεγες "μπράβο τους που Έτρεξαν και το διεκδίκησαν"
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 30, 2009, 12:35:35 pmΠαράθεση από: almiaris στις Ιουλίου 30, 2009, 12:29:23 pmΠαράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 30, 2009, 12:19:11 pmΠρός squidΑν γινόταν το ίδιο στο δικό μου τμήμα,ημέρα Παρασκευή,κατακαλόκαιρο,πρίν βγούν τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ και οι πίνακες Αναπληρωτών και επιπλέον μάθαινες ότι η κόρη του Υπουργού σπουδάζει στο τμήμα αυτό,τι στο καλό θα έλεγες;Θα έλεγες "μπράβο τους που Έτρεξαν και το διεκδίκησαν" Η περίοδος που έγινε αυτό ήταν η αναμενόμενη, καθώς η πρόταση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που αφορούσε την αναγνώριση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας στο τμήμα έγινε στις 08/05/2009. (Αρ. Πρωτ 7964)Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι η περίοδος δημοσίευσης της τροπολογίας οφείλεται σε τυχαίο γεγονός; Δεν έχεις ακούσει ποτέ ότι όλα τα νομοσχέδια-λάσπη "περνάνε" στο θερινό τμήμα της