0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα δε μου λέει τίποτα "ένας φίλος μου ......", "μία φίλη μου......." κ.τ.λ δε με αποασχολεί το γεγονός.Συγγνώμη κιόλας δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε σε ξέρω. Αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι μου λέει ο καθένας και να καθησυχαστώ και να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια!!!!το θέμα είναι οι υπόλοιποι να κάνουμε κάτι!!!!Κάθε μέρα ακούω και κάτι!!!προχθές ο άλλος δηλωμένος παιδαγωγικός και στη θεσσαλονίκη στην ασπετε φαίνεται επιτυχών,χθές τα σμεα που θέλουν το σεμινάριο, σήμερα αυτό!!!Αύριο θα ακούσω κάτι άλλο!!!!όλοι έχετε (έχουμε) επαναπαφθεί "Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ". Άντε όμως που δε θα μπεί!!! αυτό το ακούω 3 χρόνια!!!!Πιο γρήγορα μου φαίνεται θα μπούν οι φιλόλογοι παρά εμείς.....!!!!!Όλο λόγια είμαστε!!!!Περιμένουμε από το Θεό να βάλει τη πληροφορική στα δημοτικά, να ξυπνήσουμε ένα ωραίο πρωί και να μας πούν "ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕ19 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ"!!!!!!!!!
Ωραία έκανε 30 μαθήματα παιδαγωγικά. Πληροφορική πότε έκανε;
Στα συγκεκριμένα site κα τα παλαιότερα προγράμματα σπουδών και τα τωρινά πουθενά δεν φένεται ότι έχετε κάνει τόσα παιδαγωγικά όσα ισχυρίζεστε...Έχετε τα ίδια που έχουν τώρα όλα τα τμήματα πληροφορικής...Το ζήτημα είναι δεν πρέπει να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση...Το θέμα είναι γιατί ένα τμήμα από τα 10-15 που υπάρχουν ΠΕ19 με επάρκεια και όχι όλα.....Γιατί τόσο ύπουλα???
Παράθεση από: elia στις Ιουλίου 25, 2009, 02:50:59 pmΩραία έκανε 30 μαθήματα παιδαγωγικά. Πληροφορική πότε έκανε;όσο για την συνάδερφο elia σε αυτό το topic λέει αυτό που βλέπετε εδω πάνω, και στο topic "ΠΕ19 αποτελέσματα" αναφέρει οτι διάβασε το πρόγραμμα σπουδών και διαπίστωσε ότι το τμήμα είναι Πληροφορικής αλλά όχι διδακτικής.Εγώ έχω πρόβλημα κατανόησης;;;;;;;;;;;;
Καλό θα ήταν να ζητησουμε και να περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας διευκρίνηση για αυτή την τροπολογία. Μην ξεχνάμε ότι από το Σεπτέμβριο και μετά στους καινούργιους απόφοιτους του τμήματος θα χορηγείται αντίγραφο πτυχίου με τιτλο "Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Πειραιά" . Οπότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει με αυτούς