0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rubisco στις Ιουλίου 25, 2009, 05:49:49 pmΔεν κάνετε καλά που μιλάτε με ονόματα..μία στο εκατομμύριο να κάνετε λάθος θα βρείτε μεγάλο μπελά και εκεί που πάτε για μαλλί θα βγείτε κουρεμένοι..Αντί να αναλώνεστε ψάχνοντας τους πίνακες κοιτάξτε πώς θα βελτιώσετε τη δικιά σας θέση.θα ηθελα ολοι να μιλανε με ονοματα και η περιπτωση Εγγεγραμμένη στους πίνακες αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας ΠΕ06 του έτους 2008-2009 εμφανίζεται φέτος στον ενιαίο πίνακα διορισμών με 10 μορια προϋπηρεσίας,δεν ειναι τιποτα προσωπικα δεδομνεα ειναι διαφανεια διαγωνισμουδεν βριζουμε κανενα ειναιπαραδειγματα προς μιμησηγιατι να μην ξερουν ολοι οι συναδελφοι πως περνωνται 38++ μορια σε δυο χρονιεςπουε ειναι το επιληψιμοτα ονοματα ολως φαινονται σε πινακες πινακας για διορισμο πινακας για αναπληρωτηπινακας ΑΣΕΠπινακας για ωρομισθιοενιαιαος πινακαςβλεπως τη ζωη μου συνεχεια μεσα απο ενα πινακα ,προσπαθω να μαζεψω ωρες ωρομισθιου για πινάκιο φακηςδεν ζηταω κανενος το κεφαλι επι πινακιενημερωση ζηταω εμενα μου ελεγαν συνεχειαεχεις ΑΣΕΠ ?εχεις ωρες ωρομισθιου ?γιατι να μην ξερω απο που αλλου παιρνει καποιος μορια ?θα με δικασουν ?ΓΙΑΤΙ ??ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Δεν κάνετε καλά που μιλάτε με ονόματα..μία στο εκατομμύριο να κάνετε λάθος θα βρείτε μεγάλο μπελά και εκεί που πάτε για μαλλί θα βγείτε κουρεμένοι..Αντί να αναλώνεστε ψάχνοντας τους πίνακες κοιτάξτε πώς θα βελτιώσετε τη δικιά σας θέση.
Η πιο ενταξει κινηση απο πλευρα ρυθμισεων θα ταν να σβηναν τα μορια προυπηρεσιας για οσους την εχουν αποκτησει πριν περασουν Ασεπ και να μεινει η προυπηρεσια που αποκτηθηκε μετα Ασεπ
Εγώ προτείνω για νομικούς λόγους να αποσυρθούν τα ονόματα των συναδέλφων που αναγράφθηκαν πιο πάνω. Ή να γραφούν τα αρχικά τους μόνο. Το σημαντικό όμως είναι άλλο Rubisco. Καταρχήν άφησε τους συναδέλφους λίγο ελεύθερους, έχουν χρόνο για τον ΑΣΕΠ!Άλλωστε με όλες τις τροπολογίες που θα ψηφίσει το υπουργείο μέχρι τότε δεν θα υπάρχει χώρος και για πολλούς του ΑΣΕΠ. Θα προσλαμβάνονται όλες οι ειδικές κατηγορίες και τέλος. Τέλος το σημαντικό νομίζω ότι είναι να υπολογίσουμε αν καταστρατηγείται ή όχι το 60/40 που ορίζει ο νόμος.