*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος petrakis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
ποτε και καμμια αντιπολιτευση δεν ψηφιζει νομο που προτεινει η κυβερνηση σε θεμετα παιδειας. ουτως η αλλως ο νομος αυτος για τα τει ειναι. μονο σε ενα αρθρο αναφερεται αυτο που μας αφορα. λετε αν βγει το πασοκ να μην εφαρμοσει το νομο ; την κατσαμε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος hellas1966

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
κυκλοφορισε  σημερα  Α 156 / 4-9-2009
ΗΜΕΡ. ΚΥΚΛ . 8/9/2009
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΠ  ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΕΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΚ
ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Ναι οντως πηραμε επιτελους ΦΕΚ. Λοιπον πιαστε οποιον γνωστο εχετε στο υπουργειο ή παρτε τηλεφωνα.Μονο ετσι θα βγαλουμε ακρη.Απο το πρωι εχω επικοινωνησει με το γραφειο του υφυπουργου και μου ειπαν να ξαναπαρω σε μια ωρα.Τους ειπα οτι ειμαστε σε ομηρια και  αφου ο ιδιος το προτεινε στη

Αποσυνδεδεμένος KOSTIS1982

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
 :( ο επιμένων νικά!με το ΦΕΚ πρεπει ολα να ειναι ευκολοτερα.Ωστόσο, σ'αυτόν τον τοπο ολα κ ολοι αγγιζουμε τα ορια της παραλογιας!θυμαμε πως στο σχεδιο ν. αναφεροταν οι επιπλεον πιστωσεις για τους καθηγητες αυτους.Αν κανω λαθος, ας το πει καποιος--αρα δεν μπορουν να εγειρουν τετοιο επιχειρημα! >:(
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
παιδια,ανθρακας ο θησαυρος...
1)πηρα στο πολιτικο γραφειο του ΛΥΚΟΥ 2103844550 και μου ειπαν να παρω το διευθυντη του υφυπουργου
2)πηρα στο διευθυντη 2103443531 και μου ειπαν να παρω τον κ.Κουτρουμανο
2)πηρα τον κ.Κουτρουμανο 2103442118 και μου ειπαν να παρω στην κα Πουλια
4)πηρα την πουλια 2103443657,ελειπε η δεν εβγαινε στο τηλ και μου ειπαν να παρω τον κο Κουτρουμανο.οταν για πολλοστη φορα ειπα τα ιδια πραγματα,στο τελος πηρα την απαντηση οτι ναι μεν πηραμε φεκ αλλα δεν υπαρχει εντολη για εγκυκλιο τουλαχιστον προς το παρον...
5)ξαναπηρα στο γραφειο του ΛΥΚΟΥ και ειπα οτι μας κοροιδευουν ασυστολα και να επιληφθουν του θεματος.ζητησαν το τηλ μου και μου ειπαν οτι θα με παρουν το μεσημερι στο σπιτι...
λοιπον ή πρεπει να κινητοποιηθουμε ολοι μαζι να παιρνουμε τηλεφωνα ολη την ωρα να τους πρηξουμε τα συκωτια ή να παμε και  εκει  ακομα να δουμε τι γινεται.υπαρχει και η λυση να επιλεξουμε να ειμαστε οι μοιραιοι του βαρναλη.

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλήμερα, επικοινωνησα με το γραφειο του Κουτρουμανου και μου ειπαν οτι την επομενη εβδομαδα θα ξερουν για τους διορισμους συνολικα και για τους δικους μας και οτι η Πουλιου πρεπει να κανει συσταση θεσεων κτλ. Πρεπει να πιεσουμε να ενημερωσουμε και την ΕΣΑΜΕΑ για να πιεσει.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
 ;)ψυχραιμια!!!σημερα κυκλοφορει το ΦΕΚ! τι περιμενες, ασε πρώτα να το δουν κι αυτοι.Η Πουλιά λειπει-πηρα κι γω τηλ.το σημαντικο ειναι πως πηραμε ΦΕΚ, τις επομενες ωρες κ μερες πρεπει να πιεσουμε για πιστωσεις - keep pressing - ;D
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οι πιστωσεις υπαρχουν και το λεει καθαρα η εκθεση του ΓΛΚ θα καλυφθουν απο τον ηδη προυπολογισμο του ΥΠΕΠΘ οποτε μονο πιεση θελουμε.

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
παιδια τωρα που ειναι ζεστο το θεμα πρεπει να πιεσουμε!!!παρτε τηλεφωνα να δουν οτι ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Οι πιστωσεις υπαρχουν και το λεει καθαρα η εκθεση του ΓΛΚ θα καλυφθουν απο τον ηδη προυπολογισμο του ΥΠΕΠΘ οποτε μονο πιεση θελουμε.

ακριβως αυτο τους ειπα γιατι μου ελεγαν τα δικα τους...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
 :-\μολις ακουσα στις ειδησεις οτι παγωνουν πο προσληψεις για το δημοσιο κ ΟΤΑ.Οποτε μην αγχωνεστε, απο 5/10 βλεπουμε...με το ΦΕΚ δεν εχουν κ πολλες επιλογες
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
την επομενη εβδομαδα θα ξερουν για τους διορισμους συνολικα

το ΥΠΕΠΘ το 2007 διοριζε κανονικα με αποφαση του ΣΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:09:17 pm από usercls »

Αποσυνδεδεμένος Sweetie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Από τον πίνακα Α της ειδικής αγωγής, φαίνονται οι εκπαιδευτικοί με 67% αναπηρία και τους μήνες προϋπηρεσίας που έχουν. Αυτήν την στιγμή είναι 121 όσοι έχουν 12 μήνες και πάνω. Θα τους διορίσει όλους?? Η' θα βγάλουν κάποια κενά και ανάλογα με αυτά θα κάνει αντίστοιχους διορισμούς?? Ξέρετε τι ισχύει στο αντίστοιχο νομοσχέδιο με τους 24 μήνες+ΑΣΕΠ+ΑΣΠΑΙΤΕ?? Διορίζονται κανονικά και αν δεν υπάρχει κενή οργανική τους βάζουν στην διάθεση??

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΕ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182590
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144