*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253594 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συναδελφοι τη λυση μονο ο Αρης μπορει να την δωσει. Κατι πρεπει να κανουμε .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Paidia molis milisa me tin grammatea tou kyriou Koutroumanou k mou eipe kathara oti exei psifisti o nomos..anaferei omws katw katw oti prepi na ekdothoun ypourgikes apofaseis apo ton ypourgo oikonomikwn(oso afora tis pistwsis) ef osonon prwta ksekatharistoun ta kritiria diorismou kathigitwn me anapiria(apofasi ypourgou paidias k Spiliotopoulou).

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μην ακουτε τους "γραμματεις και φαρισαιους" των γραφειων! Οι αλλοι διορισμοι γιατι να προωθηθουν και το δικο μας ζητημα να μεινει? Αυτα που ειπε η ιδιαιτερα του ΚΟΥΤΡΟΥ ειναι κουραφεξαλα.... Οι πιστωσεις ειναι ετοιμες και ο τροπος διορισμου καθορισμενος. Θελουν να φυγουμε απο το κεφαλι τους απλως.Αν δοθει εντολη απο τον Αρη ή το Λυκο η εγκυκλιος θα βγει σε ωρες!! Σταλθηκε αιτημα απο το υπουργειο σε μια επιτροπη για να εξαιρεθουν συγκεκριμενες προσληψεις και εμας δεν μας συμπεριελαβαν μου το ειπε η Πουλια.Μπορουμε να συμπεριληφθουμε με συμπληρωματικο αιτημα, μου ειπε βεβαια οτι για να συνταχθει χρειαζεται εντολη ανωθεν.Οποτε καταλαβαινετε οτι πρεπει να στραφουμε στους δυο που προανεφερα .Δεν εχω σταματησει να παιρνω στα γραφεια τους. Επειδη μου λενε οτι εχουν πολυ δουλεια παιρνω και στα πολιτικα τους γραφεια εκτος υπουργειου για να τους ενημερωσουν και απο εκει. Προσπαθειστε και εσεις γιατι στα πολιτικα τους γραφεια ακουνε τους πιθανους ψηφοφορους τους .

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΕπικοινωνίαΥπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
Γραφείο Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων 'Αρη Σπηλιωτόπουλου
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 3443505-10
Fax: 210 3442887

Email: minister@ypepth.gr

Πολιτικό Γραφείο 'Αρη Σπηλιωτόπουλου
Διεύθυνση: Καρνεάδου 18, 10675 Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7297408-9
Fax: 210 7258023

Email: arissp@e-aris.gr

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 06:19:13 pm από usercls »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος hellas1966

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
συμφωνω μαζι σου  η Κα Πουλια  μιλησα και εγω μαζι της ηταν πολυ τιμια και ειλικρινης μαζι μου αυτα μου ειπε και εμενα χωρις το οτι αν καποιος δωσει εντολη γινετε να μας εξαιρεσουν και εμας τωρα !αλλα καταλαβαινες οτι μιλαγες με καποιον που ηξερε τι του γινετε !
καλα στο γραφειο του κουτρουμανου με μια που μιλησα δεν ηξερε  τι ελεγε !!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Την εντολη μονο αυτος μπορει να την δωσει

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Τα τηλεφωνα του κυριως γραφειου του Αρη στο υπουργειο ειναι 3443862, 3442787. Επισης εμαθα και το τηλ της διευθυντριας του πολιτικου του γραφειου που ειναι 7253218-9.Τη λενε Παπαχρηστου. Εγω πηρα αλλα ελειπε και μου ειπαν οτι αυτη μπορει να μετεβιβασει στον Αρη το αιτημα μας. Πηρα και στο υπουργειο στα πρωτα τηλ που σας εγραψα και μου ειπε μια πραγματικα ευγενεστατη κυρια οτι αυριο θα το θεσει ως ζητημα στο νομικο συμβουλο του Αρη προκειμενου να του το γνωστοποιησει. Απο αυριο πρωι-πρωι τηλεφωνηστε ολοι και στα πρωτα και στα δευτερα τηλεφωνα για να ακουστουμε σ'αυτον γιατι μαλλον δε γνωριζει τι συμβαινει

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
καλησπερα!

μολις τηλεφωνησα στο πολιτικο γραφειο του Αρη.η κοπελα ακουσε προσεχτικα τα οσα της ειπα και μου ειπε να παρω αυριο στα τηλεφωνα που ηδη εδωσε η foutsouri!(2103443862,2103442787 κα Συννεφοπουλου,κα Κατσαρου).παιδια,κατι ειναι και αυτο.αυριο απο το πρωι ολοι τηλεφωνο!!!

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
 ;)Και γιατι οχι μια ωραιοτατη επισκεψη;;;;; ??? ??? ??? παρτε και ενα κουτι τουλουμπακια  :( μπας και τα πουν πιο γλυκα στον Αρουλη....Απο δευτερα που δεν θα εχω τα παιδια και φυσικα δεν θα εχω και δουλεια  :o και γω μαζι σας.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
φιλη popitsa κυριολεκτικα σπασαμε τα τηλεφωνα! Μπραβο μας ! Αυριο θα ξεκινησω πιο πρωι απ'οτι σημερα.

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
;)Και γιατι οχι μια ωραιοτατη επισκεψη;;;;; ??? ??? ??? παρτε και ενα κουτι τουλουμπακια  :( μπας και τα πουν πιο γλυκα στον Αρουλη....Απο δευτερα που δεν θα εχω τα παιδια και φυσικα δεν θα εχω και δουλεια  :o και γω μαζι σας.

μια χαρα τα λες militsa!!!το εχουμε ηδη κουβεντιασει με τη foutsouri!το επομενο βημα ειναι επισκεψη κατ οικον!!!!  ;) ;)θα ειμαστε σε επικοινωνια :)

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
 ::)μηπως ειναι υπερβολικα τα συνεχιζομενα τηλεφωνα.Εμαθα πως σε προεκλογικη περιοδο κανενας υπουργος δεν υπογραφει μονιμους διορισμους.μονο αναπληρωτες
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος rina79

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Γεια σας και απο μένα , καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στις συναδέλφους που δεν χάνουν το κουράγιο τουσ και πολεμούν με νύχια και με δοντια !!!αναρωτιόμουν μήπως αν έβγαινε το θέμα στον αέρα ήταν καλύτερα;οι δημοσιογράφοι θα απαιτήσουν πιστεύω μια απάντηση από τον υπουργό,,και ίσως τότε να πιεστεί και αυτός και να πει κάτι περισσότερο...δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα..απλά λέω μήπως...ίσως πρέπει να ρίξουμε στον αγώνα το βαρύ πυροβολικό..τι λέτε?

Αποσυνδεδεμένος platanos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Θα πάρουμε όλοι πρέπει να πιέσουμε τώρα που είναι νωρίς!! πάντως ο νόμος το λέει τα καλυφθούν οι προσλήψεις από τον προϋπολογισμό του υπουργείου παιδείας έχουν υπογράψει και ο υπουργός  οικονομικών  φαίνεται στην τροπολογία στην κατατεθείσα προς ψήφιση σελ 7 http://kesyp.didefth.gr/wp-content/uploads/tropologia_new_sxoles_pe.pdf

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182609
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)