*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253550 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
παιδια,ειδατε την εγκυκιο που βγηκε για τους ΠΕ08,09,10?υποτιθεται πως προεκλογικα θα ανακοινωναν προσληψεις μονο αναπληρωτων και οσων εχουν ηδη κανει αιτησεις για μονιμο διορισμο(απο το καλοκαιρι).μιλαμε για χοντρο δουλεμα τοσο καιρο!!! :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εστειλα χθες ερωτηση στον Αρη για συμπληρωματικη αιτηση στο ΣτΕ για τους διορισμους μας . Αυριο η απαντηση.

Αποσυνδεδεμένος Τζίνη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Παιδια οταν μου πειτε ερχομαι σφαιρα για να παμε στο υπουργειο παιδειας!! Ειμαι απο Κρήτη

Αποσυνδεδεμένος rina79

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
παιδιά καλησπέρα εγώ είμαι από φλώρινα ,δυστυχώς δεν μπορώ να κατέβω αθήνα ..θα στείλω όμως τα στοιχεία μου.στους αντιπροσώπους μας γιατί θέλω να συμβάλλω και εγώ σ αυτή την προσπάθεια..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
Εστειλα χθες ερωτηση στον Αρη για συμπληρωματικη αιτηση στο ΣτΕ για τους διορισμους μας . Αυριο η απαντηση.

ενημερωσε μας!!! :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Τζίνη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

περιμένουμε ενημέρωση! ??? ???

Αποσυνδεδεμένος 11

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

ενημερωσε μας!!! :'( :'(     geia sas paidia.!!! eimai kaiourgia stin koinotita . prin ligo kairo ema8a gia to nomosxedio. anoikw kai egw sin katigoria avth!!! den exw katalabei omws an exei psifistei. kai an nai, poios einai o nomos. giati to anefera stin protoba8mia kai den ikseran titota. adiaforei mporw na pw. mporei kapoios na mou apantisei sas parakalw?

Αποσυνδεδεμένος petrakis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Καλημερα. Μολις τηλεφωνησα(2103442191) στο υπουργειο και μου ειπαν οτι πολυ δυσκολο το βλεπουν να προλαβουν να ανακοινωσουν σημερα αναπληρωτες. Μπορει ομως να δουλεψουν και αυριο Σαββατο. Χθες και καλα δουλευαν μεχρι τις 1130 το βραδυ. ιδωμεν

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
καλημερα σε ολους. Η glykouli εκανε μια παρα πολυ σωστη παρατηρηση σχετικα με την εγκυκλιο διορισμου. ο usercls εκανε το σχετικο ερωτημα και περιμενουμε απαντση. Εγω προσπαθω απο το πρωι να επικοινωνησω με τον Πασχαλιδη που ειναι ο νομικος συμβουλος και διευθυντης του γραφειου του υπουργου.

Αποσυνδεδεμένος kostasg

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
τηλεφωνησα στο τμημα διορισμων 2103442261 κος παρτογλου 2103443461 κα σωτηρχου ο παρτογλου ειπε οτι περιμενουν οδηγιες για εγκυκλιο  δεν ξερω αν θα ηταν καλο να τους ενοχλουμε καθημερινα  σ' αυτα τα τηλεφωνα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
μην τους ενοχλεις κ συ...θελει τροπο, οχι κοπο
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος Τζίνη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
τηλεφωνησα στο τμημα διορισμων 2103442261 κος παρτογλου 2103443461 κα σωτηρχου ο παρτογλου ειπε οτι περιμενουν οδηγιες για εγκυκλιο  δεν ξερω αν θα ηταν καλο να τους ενοχλουμε καθημερινα  σ' αυτα τα τηλεφωνα.
παιδια πρέπει να συντονιστούμε και να τους ενοχλουμε καθημερινα  σ' αυτα τα τηλεφωνα!! τηλεφωνησα στον νομικό σύμβουλο του υπουργου παιδείας τηλ. 2103443689 κος Γεωργάτσος  και δεν έχει καμία ενημέρωση για την τροπολογία!! :( :(

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Συμφωνω με τη Τζινη, φυσικα πρεπει να τους ενοχλουμε γιατι αλλιως θα μας φαει η "μαρμαγκα". Το οτι το τμημα διορισμων και το γραφειο του Κουτρουμανου γνωριζουν το θεμα μας ,να ειστε σιγουροι οτι οφειλεται στα δεκαδες τηλεφωνηματα μερικων απο εμας. Σκεφτειτε οτι οταν τελη Σεπτεμβρη πηρα στην Πουλια μου ειπε οτι δεν γνωριζε τιποτα και θα ρωτουσε για να μαθει....Επομενως που στηριζετε την αποψη οτι αν παιρνουμε θα κανουμε κακο?

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΣΑΣ ΔΙΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά