*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253181 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Kαλημερα...μολις τηλεφωνησα στο υπουργειο και μου ειπαν οτι σιγουρα σημερα θα ανακοινωθουν οι αναπληρωτες ειδικης αγωγης δευτεροβαθμιας...αργα το μεσημερι.

:P

Eυχαριστουμε !! ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 09:18:32 am από militsa »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Kαλημερα...μολις τηλεφωνησα στο υπουργειο και μου ειπαν οτι σιγουρα σημερα θα ανακοινωθουν οι αναπληρωτες ειδικης αγωγης δευτεροβαθμιας...αργα το μεσημερι.

σ' ευχαριστούμε!
να' σαι καλά!!!

Αποσυνδεδεμένος petrakis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Mερικοι μερικοι ας μην επιδεικνυουν την ανωριμοτητα τους και πασης φυσεως κομπλεξισμο τους τοσο εντονα κι απροκαλυπτα. Εκπαιδευτικοι ειναι, και οχι δεκαπενταχρονα με γηπεδικη συμπεριφορα. Ας κρατησουμε ενα επιπεδο οπως αρμοζει αλλωστε στο εν λογω θεμα μας... 

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Σε ποιον αναφερεσαι ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος petrakis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Διαβασε τους δυο προηγουμενους

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
 ???

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα , εχουμε ξεφυγει απο το θεμα  στις 2 τελευτεες σελιδες. Αντε να επανελθουμε και για τα υπολοιπα σε αλλα topics. Επισης η ελαφροτητα που αναφερονται καπαια πραγματα ειναι απαραδεκτη. Παρακαλω τους συναδέλφους να μην αναφερουν προσωπικεσ καταστάσεις. Και μην ξεχνατε το θέμα μας ειναι  " Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία."

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Λοιπον, ρωτησα στη δευτεροβαθμια της περιοχης μου και μου ειπαν οτι η αρση της απαγορευσης των διορισμων δεν αφορα μονο συγκεκριμενες προσληψεις οπως δημοσιευσαν. Γενικα το υπουργειο εξαιρεθηκε και μπορει να κανει προσληψεις. Θεωρω ομως οτι δεν ασχολουνται με το θεμα μας γιατι δεν ειναι θεμα καλυψης κενων. Αυτο μου ειπε η υπευθυνη των διορισμων. Τι να πω ρε παιδια εχω σηκωσει τα χερια ψηλα. Με αλλες κατηγοριες ομως δεν εκαναν ετσι.Τι θα πει δεν ειναι της παρουσης γιατι δε θα αναπληρωσουμε κενα? Εγω παλι θα παρω τηλ και στην Πουλια και στον Κουτρουμανο .

Αποσυνδεδεμένος naki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα σε όλους....  Μια ερώτηση. Ξέρει κανείς αν θα δημιουργηθεί πίνακας των εκπαιδευτικών με 67%; . Ρωτάω γιατί εγώ δεν εχω συμπληρώσει 12 μήνες ακόμα, έχω 9.5 μήνες.
Η απορία είναι αν θα πρέπει να το ψάξω όταν θα συμπληρώσω 12μηνο ή αν θα πρέπει να έχω το νου μου από τώρα......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ακομα δεν υπαρχει τετοιος πινακας ,υπαρχει μονο ο πινακας Α της ειδικης αγωγης. Για την περιπτωση τη δικη μας προφανως θα δημιουργηθει μετα απο εγκυκλιο

Αποσυνδεδεμένος petrakis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Θεωρω χρεος μου να ζητησω συγγνωμη απ τις συναδελφους millita και mitsy μετα απο τη διαβεβαιωση τους ( υστερα απο προσωπικη ανταλλαγη μηνυματων )  οτι δεν ειχαν διαθεση ειρωνιας και οτι με ευχαριστησαν πραγματικα. Στο θεμα μας λοιπον. Πριν απο λιγο τηλεφωνησα στον κουτρουμανο ( μιλησα με τη γραμματεα του ) και μου ειπε οτι τωρα πια προεκλογικα δε γινεται τιποτα και οτι υστερα απο τις πιεσεις των τηλεφωνηματων το ''ψαξαν'' το θεμα μας και οτι το ποιο πιθανο ειναι να μην προλαβει φετος να βγει η εγκυκλιος αλλα να ισχυσει απ του χρονου....στην πορεια της συζητησης μαλλον το μετανιωσε αυτο που ειπε και μου ειπε οτι ποτε δεν ξερεις και οτι μπορει να προλαβουν και φετος....ΔΟΥΛΕΜΑ!

Αποσυνδεδεμένος naki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Σ΄ευχαριστω πολύ.... Στον πίνακα ειδικής αγωγής είμαι ήδη, περιμένω και γω τις προσλήψεις δευτεροβαθμιας ΣΜΕΑΕ.

Δεν είχα καταλάβει ότι θα βγει συγκεκριμένη εγκύκλιος για την περίπτωσή μας.... Φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει μετά τις εκλογές.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Λοιπον, ρωτησα στη δευτεροβαθμια της περιοχης μου και μου ειπαν οτι η αρση της απαγορευσης των διορισμων δεν αφορα μονο συγκεκριμενες προσληψεις οπως δημοσιευσαν. Γενικα το υπουργειο εξαιρεθηκε και μπορει να κανει προσληψεις. Θεωρω ομως οτι δεν ασχολουνται με το θεμα μας γιατι δεν ειναι θεμα καλυψης κενων. Αυτο μου ειπε η υπευθυνη των διορισμων. Τι να πω ρε παιδια εχω σηκωσει τα χερια ψηλα. Με αλλες κατηγοριες ομως δεν εκαναν ετσι.Τι θα πει δεν ειναι της παρουσης γιατι δε θα αναπληρωσουμε κενα? Εγω παλι θα παρω τηλ και στην Πουλια και στον Κουτρουμανο .
πιστευω πως θελουν να ασχοληθουν μετα τις εκλογες, για να δουν ποιοι θα μεινουν κ ποιοι θα φυγουν....μαλλον.καλο θα ειναι παντως να τηλ. ποτε ποτε για να νιωθουν λιγο την πιεση,αλλωστε ο νομος λεει ρητα σχολ.ετος 2009-2010
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
σας ειπαν τη ειδικοτητες θα καλεσουν στα σμεα τωρα αφου ηθελαν να μας διορισουν το2010 γιατι η εγκυκλιος φετος .για την επομενη χρονια μου το ειπαν πριν τις εκλογες αρα δεν φταιει αυτο  :(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182558
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)