*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253239 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
επιτελους συναδελφοι αρχιζει κατι να φαινεται στον οριζοντα!  :) Ευχαριστουμε την Ε.Σ.ΑμεΑ για τη συμπαρασταση προς εμας καθως και ολα τα παιδια που με τον ενα ή τον αλλο τροπο βοηθουν στην εξελιξη του θεματος μας.  ;)

Και κατι αλλο, q11 να ξερεις οτι ολοι εμεις κανουμε προσπαθειες απο τελη Αυγουστου γι'αυτο το θεμα και πετυχαμε αρχικα με την επιμονη μας να παρει ο νομος ΦΕΚ πολυ νωρις καθως και να γνωστοποιηθει στο υπουργειο.Ειμαστε ευγενικα ατομα και με πολυ υπομονη!!(γαιδουρινη θα ελεγα). Το τι εμαθες σχετικα με συμπεριφορες ειναι πραγματικα κατι το οποιο εμενα τουλαχιστον μ'αφηνει παντελως αδιαφορη και δεν νομιζω οτι τετοα πραγματα κρινουν μια υποθεση. Ακομα και καποιος συναδελφος στην προσπαθεια του να βοηθησει αν ακουστηκε εκνευρισμενος, δικαιολογειται απολυτως!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συμφωνώ με τη συνάδελφο futsuri..όσο για το συνάδελφο που ενοχλήθηκε κ είναι μέλος του forum ας δώσει βάση στο εξής: "Ακομα και καποιος συναδελφος στην προσπαθεια του να βοηθησει αν ακουστηκε εκνευρισμενος, δικαιολογειται απολυτως!!! "....
Πρέπει να λύσουμε το θέμα του διορισμού μας..ας συσπειρωθούμε όλοι μαζί...ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.......πρέπει να είμαστε ενωμένοι..όλοι..συνάδελφοι.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
καλησπέρα
έχει κανείς καμιά πρόσφατη πληροφορία για τις προθέσεις του Υπουργείου σχετικά με το θέμα του διορισμού των εκπ/κών της ομάδας 67% αναπηρία + 12μηνη προϋπηρεσία;;
θα προχωρήσει το θέμα φέτος;
κάνει εντύπωση το γεγονός ότι, ενώ έχουν τόσα κενά στα σχολεία, δεν πραγματοποιούν αυτή την τροπολογία που θα βοηθήσει και τις 2 πλευρές
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
καλησπέρα
έχει κανείς καμιά πρόσφατη πληροφορία για τις προθέσεις του Υπουργείου σχετικά με το θέμα του διορισμού των εκπ/κών της ομάδας 67% αναπηρία + 12μηνη προϋπηρεσία;;
θα προχωρήσει το θέμα φέτος;
κάνει εντύπωση το γεγονός ότι, ενώ έχουν τόσα κενά στα σχολεία, δεν πραγματοποιούν αυτή την τροπολογία που θα βοηθήσει και τις 2 πλευρές
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Den exw kapoia egairi enimerwsi alla afou exei psifistei o nomos pisteyw na ylopoiithei mes to 10.as min ksexname oti i nea kyvernisi molis anelave k yparxei outws i allws ena terastio oikonomiko elleima.i ka Diamadopoulou padws,fainetai poly eyaisthitopoiimeni se tetoia themata.as elpisoume loipon oti mesa sto 10, o nomos tha ginei ylopoiisi..

Αποσυνδεδεμένος rina79

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα ,θέλω απλά να εκφράσω την ανησυχία μου ..με όλα αυτά που γίνονται με τα stage και το πάγωμα των προσλήψεων αρχίζω να ανησυχώ μήπως παγώσουν και τους πολυπόθητους διορισμούς που περιμένουμε...μήπως επανεξετάσουν το θέμα ...είναι κατι τέτοιο δυνατό?αν ναι αυτό θα μας καθυστερήσει και άλλο..
δεν ξέρω αν οι υποθέσεις που κάνω εχουν κάποια λογική...αλλά στην Ελλάδα ζούμε όλα είναι πιθανά..

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
rina79 οι υποθέσεις που κάνεις είναι εντελώς λογικές..Όλα είναι πιθανά..Όπως δήλωσα κ πιο πάνω η σημερινή υπουργός παιδείας φαίνεται ευαισθητοποιημένη..αυτό δίνει ελπίδα.όπως κ να χει υπάρχουν κ οργανωμένοι σύλλογοι που πιστεύω ότι προωθούν την υπόθεσή μας.στην τελική θα ενώσουμε τα χέρια κ θα απαιτήσουμε όλοι μαζί.ήδη έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια(http://diorismos67.wordpress.com) από εδώ που δυστηχώς έχω να μάθω νέα εδώ κ λίγο διάστημα.όλα είναι πιθανά.δεν έχουμε παρά να περιμένουμε..σε κανά 2 μήνες το πολυ πιστεύω ότι θ' αρχίσει να φαίνεται κάτι στον οριζοντα..υπομονη ;)

Αποσυνδεδεμένος psira

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο με το θέμα; μια φίλη με αναπηρία 67%, αναπληρώτρια δουλεύει σε εεεεκ 21 ώρες. στέκει ή πρέπεδι να έχει μειωμένο ωράριο; πέρσι στο άλλο σχολείο που ήταν δούλευε 12 ώρες . τι ισχύει τελικά;

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
aneinai monimi dikaoutai sigoura...anaplirwtria dystyxws oxi

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
SOS------>>Molis milisa me to ypourgeio.Etoimazetai egyklios me ta onomata twn dioristhedwn pou anikoun stin eidiki katigoria..

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εχεις δικαιο συναδελφε μιλισα και εγω με μια "βοηθο" (αυτη σηκωνει το τηλ της Πουλια)της Πουλια και μου ειπε οτι ετοιμαζουν την εγκυκλειο αλλα γιατι θα ειναι δεν μου ειπε. Αν δηλαδη απλη καταχωρηση η κατευθιαν για διορισμο. Παντως μεσα σε ολα αυτα μου ειπε οτι θα κλειθουμε να επιλεξουμε .... δεν εβγαλα ακρη . Τελος μου ζητησε το τηλ. μου και μου ειπε οτι θα με ενημερωσει για καποια εξελιξη.

Αποσυνδεδεμένος bagia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
SOS------>>Molis milisa me to ypourgeio.Etoimazetai egyklios me ta onomata twn dioristhedwn pou anikoun stin eidiki katigoria..

φιλε xp123 einai sigoyro?????????????????
με ποιον μιλησες?????

αχ μακαρι να ισχυει κατι τετοιο!!!!!

μπορεις να μας δωσεις το τηλ που επικοινωνησες??
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2009, 12:15:07 pm από bagia »

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

αυτο ειναι πολυ αισιοδοξο ομως νομιζω οτι δεν ειμαστε μονο εμεις που τα ονοματα μας ειναι ηδη στους πινακες της ειδικης αγωγης. προφανως υπαρχουν και αλλα ατομα, αρα πως ετοιμαζουν την εγκυκλιο μονο με εμας?

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ειναι τουλαχιστον παραλογη η ερμηνεια του να διοριστουν μονο τα ατομα του πινακα Α!
επισης ειναι σχεδον παραλογο να διοριστουν μονο στην ειδικη αγωγη!
η ενταξη στον πινακα Α ειναι εξαρχης προαιρετικη, λαθος;
η επιλογη στο ειδος της εργασιας ειναι δικαιωμα, λαθος;απο τη στιγμη που εχουμε την επιλογη, οταν αλλοι πολλοι δεν την εχουν!
πρεπει να ειμαστε μετρημενοι στις ερμηνειες των υπουργικων λογων...λαθος;
 :)συγγνωμη αν κουρασα, καλο βραδυ
Αριστοτέλης

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144