*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253342 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος platanos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Εδώ είμαστε συνάδελφοι μπαίνουμε εδώ μιλάμε μεταξύ μας  τακτικά  και περιμένουμε την εγκύκλιο,  σε τηλεφωνικές επικοινωνίες μας λένε ότι θα την βγάλουν δεν θέλουμε να πιέσουμε περισσότερο μήπως το πάρουν αλλιώς! και καταργήσουν το νόμο και τότε τα χάσουμε όλα.  Τώρα θα δούμε αν δεν έχουμε νέα σύντομα εννοείτε ότι θα κινητοποιηθούμε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
Εδώ είμαστε συνάδελφοι μπαίνουμε εδώ μιλάμε μεταξύ μας  τακτικά  και περιμένουμε την εγκύκλιο,  σε τηλεφωνικές επικοινωνίες μας λένε ότι θα την βγάλουν δεν θέλουμε να πιέσουμε περισσότερο μήπως το πάρουν αλλιώς! και καταργήσουν το νόμο και τότε τα χάσουμε όλα.  Τώρα θα δούμε αν δεν έχουμε νέα σύντομα εννοείτε ότι θα κινητοποιηθούμε

καλησπερα!οπως ακριβως τα λεει ο συναδερφος ειναι τα πραγματα.ειμαστε σε καθημερινη τηλεφωνικη επικοινωνια με πολλα απο τα μελη και με αλλους αρμοδιους φορεις και εργαζομαστε για την κοινη μας υποθεση.βασει των πληροφοριων που εχουμε στη διαθεση μας,η εγκυκλιος καταγραφης υπεστη καποιες τροποποιησεις και θα βγει εντος των ημερων.ποσο ομως απεχει η θεωρια απο την πραξη?οι καιροι ειναι χαλεποι...συναδερφοι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Τη τροποποιησεις εγιναν βρε παιδια οποιος ξερει ας μας το πει .Αυτες τις αλλαγες φοβαμαι .Αν τους ενοχλουμε μονο καλο θα κανουμε .Μηπως πρεπει να το δημοσιευσουμε ξαναλεω εγω.Και κατι ξερω.Μας εχουν ξεχασει σας λεω. ???

Αποσυνδεδεμένος rodi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συναδελφοι συμφωνω με την ΛΙΤΣΑ1! Πρεπει να τους ταρακουνησουμε γιατι βλεπω οτι μας καθυστερουν και δεν καταλαβαινω το γιατι. Αφου ο Νόμος ειναι σαφης αυτοι τι ασαφειες πανε να "καλυψουν"?Πρεπει να οργανωθουμε και να στειλουμε εκ νεου μια επιστολη τοσο στην ΕΣΑΜΕΑ οσο και στο Υποργειο με κοινοποιηση στο γραφειο του Πρωθυπουργου!!Ριξτε καμια ιδεα.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΟ

Αποσυνδεδεμένος rodi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συναδελφισσα, δεν διαφωνω!

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημερα συναδελφοι,

Οι τροποποιησεις στην εγκυκλιο εχουν γινει και ειναι για υπογραφη (αν υπογραφηκε δεν το ξερω). Η καθυστερηση αυτη εγινε γιατι ενω ηταν ετοιμη η εγκυκλιος προς δημοσιευση η κα. Διαμαντοπουλου προσελαβε εξωτερικο συνεργατη ο οποιος ειχε την εποπτια της εγκυκλιου ας πουμε κατι τετοιο και την πηρε πισω , εκανε καποιες αλλαγες και τωρα αναμενουμε. Σιγουρα πιεση πρεπει να υπαρχει ,τωρα για τον τροπο οπως μπορει ο καθενας. Παντως αν δειτε στο esos ο διοριστηκαν νεοι γραμμετεις στο υπουργειο και δεν ξερω αν αυτο καθυστερησει και αλλο την κατασταση αφου αυτοι δεν ξερουν φανταζομαι τιποτε γα το νομο.  ???

Ας μην βιαστητε να μου πητε και τι δουλεια εχουν αυτοι με εμας και πως μπορουν να μας καθυστερησουν? Να ξερεται οτι ολες τις ενεργειες αυτοι τις συντονιζουν.

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα σε όλους,

Συνάδελφε συμφωνώ μαζί σου όσο αφορά την καθυστέρηση της εγκυκλίου..αν γνωρίζεις εσύ ή κάποιος για τις τροποποιήσεις δηλ τί αλλαγές προβάλλονται..ας μας ενημερώσει..

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συναδελφε μην ανχωνεστε για τις τροποποιησεις δεν εχουν κανει τιποτα το φοβερο απλα φανταζομαι την εδεσαν καλυτερα  . Το θεμα μας ειναι η καθυστερηση που εχι αρχιζει να κουραζει. Πρεπει να κανουνουμε καποιες πιο σοβαρες κινησεις.

Αποσυνδεδεμένος Sweetie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank24_11_9_0147.php

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΤΙΣ 11/12/2009

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Μπραβο παιδια :D :D :D Χαιρομαι πολυ για σας :)  Ελπιζω κατι να γινει και με μας τους γονεις  :P διοτι πολυ στο κλ.......μο μας εχουν :o

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συναδελφοι εγινε το πρωτο βημα αλλα εχουμε δρομο ακομα. :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος naki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα συνάδελφοι...... Θέλω να ρωτήσω κάτι που πιστεύω ότι αφορά κι ἀλλους.....

Έχω από πέρσι 9,533 μόρια και νομίζω ότι μέχρι τις 12/12/09 που λήγει η προθεσμία κλείνω το δωδεκάμηνο... Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να καταθέσω χαρτιά κανονικά ; Ξέρει κανείς να μου πει ;
Επίσης , αν κάποιος ξέρει.... συμπληρώνω όντως το 12μηνο ; ....
Φέτος ήμουν στην Α΄φάση αναπληρωτών ειδικής αγωγής στις 23/9/09.

Ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ

ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank24_11_9_0147.php

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΤΙΣ 11/12/2009

Και εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1144
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη