*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253411 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πρέπει να βγει προκήρυξη για να γίνουν αιτήσεις,  αν βγει τότε θα κάνει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Nicole06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Καλησπέρα και από εμένα.
    Δεν ξέρω εάν μπορεί κάποιος από εσάς να με βοηθήσει. Έχω Σκλήρυνση Κατα Πλάκας και πλέον από του χρόνου (έτσι το κόβω) θα είμαι άνεργη.. Κινητικά μου έχει αφήσει κάποια μουδιάσματα  στην αριστερή μου πλευρά .Δεν είναι όμως τόσο σοβαρά τα πράγματα που να μην μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ. Δούλευα τόσα χρόνια όπως και εσείς ωρομίσθια με απίστευτα χιλιόμετρα και μεγάλη ταλαιπωρία (τελευταία αποδοχή θέσης την έκανα από τον Ευαγγελισμό τηλεφωνικά) Δεν θέλω να καταθέσω τα όπλα έτσι απλά...Τον Ιούνιο θα έχω μαζέψει περίπου 16,5 μόρια.
    Δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω το 67% αναπηρίας και εκεί θέλω τη βοήθειά σας. Γνωρίζει κάποιος από εσάς για το τί θα συμβεί με εμάς? Κάποιοι λένε ότι ως νόσημα είναι σε αυτό το ποσοστό αναπηρίας. Αλλού έχω ακούσει ότι  εξαρτάται από το στάδιο που βρίσκεται η νόσος και ότι δεν το δίνουν καθόλου απλόχερα (ισως να έχουν και δίκιο) από την ΑΥΕ. Ξέρετε όμως τι σκέφτομαι? Είναι άδικο γιατί οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες να ξεπεράσω το 67% κατά τη διάρκεια της νόσου παρά να το γλιτώσω.
   Θα εκτιμούσα μια έγκυρη απάντηση και ας είναι και αρνητική.

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Η γνώμη μου είναι να πας το συντομέτερο και να ζητήσεις να περάσεις από επιτροπή. Αν για κάποιο λόγο το ΙΚΑ δεν σου βάλει αναπηρία 67% τώρα, τότε μπορείς αργότερα να ζητήσεις επανεξέταση για λόγους επιδείνωσης, ώστε να σου αυξήσουν το ποσοστό. Ρώτα από την αρχή για να ξέρεις, μετά από πόσο διάστημα μπορείς να ζητήσεις επανεξέταση.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θα πας πρώτα σε δημόσιο νοσοκομείο να πάρεις χαρτί που να λέει οτι πάσχεις από ΣΚΠ , να επιμείνεις να σου γράψουν συγκεκριμένα τα προβλήματα που έχεις και να τους πεις ότι είναι για επιτροπή , λογικά ο γιατρός σου θα σε εξυπηρετήσει , μετά θα κάνεις αίτηση στο ΙΚΑ της περιοχής σου να περάσεις επιτροπή και ταυτόχρονα θα κάνεις αίτηση και στην επιτροπή της νομαρχίας , στην Αθήνα βρίσκεται στην Αχαρνών και θα γράψεις πάνω στην αίτηση ότι θες βεβαίωση για ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , αν θες γράψε και για κάρτα για τα ΜΜΜ και για φοροαπαλλαγές. Θα σου το δώσουν σίγουρα πιστεύω . Και κακώς που δεν το έχεις κάνει τόσο καιρό, θα γλίτωνες το τρέξιμο και θα σε έπαιρναν αναπληρώτρια και όχι ωρομίσθια. Η ΣΚΠ πριμοδοτείται στους αναπληρωτές μετά τους πολύτεκνους και τους πάσχοντες από αναιμία. ΤΡΕΧΑ γρήγορα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Να ρωτήσω κάτι; Που θα τη βρει τη 12μηνη προυπηρεσία ένα άτομο με 67 % αναπηρία;Τί πρέπει να έχει κάνει; Ρωτάω γιατί έχω ένα φίλο αυτής της κατηγορίας βιολόγο.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΤΑΛΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
kαλημερα σας!
θα ηθελα να ρωτησω αν οι εκπαιδευτικοι με 67% αναπηρια θα ενταχθουν στο 40% για διορισμο ή σε αλλο πινακα που θα αποτελειται μονο απο αυτη την κατηγορια και οι διορισμοι θα ειναι extra του προβλεπομενου αριθμου!αν γινει το δευτερο θα προηγουνται στην επιλογη τοποθετησης εναντι του πινακα και του ασεπ?

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Να ρωτήσω κάτι; Που θα τη βρει τη 12μηνη προυπηρεσία ένα άτομο με 67 % αναπηρία;Τί πρέπει να έχει κάνει; Ρωτάω γιατί έχω ένα φίλο αυτής της κατηγορίας βιολόγο.
Πρέπει να διδάξει σε δημόσιο σχολείο για τουλάχιστον 12 μήνες (2 χρονιές περίπου) σαν αναπληρωτής ή περισσότερες χρονιές σαν ωρομίσθιος .

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
"Είστε εσείς εκπαιδευτικοί; Εάν σας φυσήξουν οι μαθητές θα πέσετε κάτω. Δεν έχετε καμιά θέση σε σχολική τάξη, να πάτε στο Υπ. Εσωτερικών να σας διορίσει με το 6%"

:o :o :o :o :o :o :o :o :o
Είπε τέτοιο πράγμα?
Να θεσπίσουμε βρε παιδί μου, ένα μίνιμουμ βάρος για να γίνει κανείς εκπαιδευτικός... και να γίνεται και μια μέτρηση μυικής μάζας. Δεν είναι με τα καλά του ο άνθρωπος...
Η κυρία Ελίζα
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
kαλημερα σας!
θα ηθελα να ρωτησω αν οι εκπαιδευτικοι με 67% αναπηρια θα ενταχθουν στο 40% για διορισμο ή σε αλλο πινακα που θα αποτελειται μονο απο αυτη την κατηγορια και οι διορισμοι θα ειναι extra του προβλεπομενου αριθμου!αν γινει το δευτερο θα προηγουνται στην επιλογη τοποθετησης εναντι του πινακα και του ασεπ?

θα υπάρχει πίνακας που θα αποτελείται μόνο από εκπαιδευτικούς με 67% αναπηρία. Πρέπει όμως να έχουν και 12 μήνες προυπηρεσία. Αυτοί οι πίνακες ισχύουν μέχρι τη διενέργεια του πρώτου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Ο αριθμός των διοριζόμενων εκπαιδευτικών καθορίζεται βάση τις υφιστάμενες εκπαιδευτικές ανάγκες (πράγμα που σημαίνει ότι δεν ξέρουμε καθόλου τον αριθμό των ατόμων που θα διοριστούν). Διορίζονται κατά σειρά που εξαρτάται από τα ακαδημαϊκά κριτήρια, την προϋπηρεσία τους ως εκπαιδευτικών και τα κοινωνικά κριτήρια, σύμφωνα με τις περιπτώσεις β΄, γ΄ και δ΄ του άρθρου 3 που εφαρμόζονται αναλόγως.

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Διορισμός?Ειδικός πίνακας?Πότε?...Είναι πράγματα που ακούμε εδώ και αρκετό καιρό...Άλλωστε το νέο πολυνομοσχέδιο μιλάει μόνο για γονείς με τέκνα που έχουν αναπηρία μεγαλύτερη από 67%..Παρακαλείστε αγαπητέ να καταθέτετε τις απόψεις σας ή τις πληροφορίες που έχετε με τεκμήρια, διότι μη έγκυρες πληροφορίες τον ΠΑΝΙΚΟ φέρνουν και μόνο.Ευχαριστώ

xriana1

• Επισκέπτης
Διορισμός?Ειδικός πίνακας?Πότε?...Είναι πράγματα που ακούμε εδώ και αρκετό καιρό...Άλλωστε το νέο πολυνομοσχέδιο μιλάει μόνο για γονείς με τέκνα που έχουν αναπηρία μεγαλύτερη από 67%..Παρακαλείστε αγαπητέ να καταθέτετε τις απόψεις σας ή τις πληροφορίες που έχετε με τεκμήρια, διότι μη έγκυρες πληροφορίες τον ΠΑΝΙΚΟ φέρνουν και μόνο.Ευχαριστώ

Προφανώς δεν έχεις διαβάσει το νέο νόμο. Τι θέλεις και γράφεις;

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Κάνεις λάθος. Αυτά που γράφω τα λέει ο νέος νόμος. Ο νόμος μιλάει και για γονεις με τέκνα με αναπηρία τουλάχιστον 67% αλλά και για εκπαιδευτικούς που είναι οι ίδιοι άτομα με αναπηρία τουλάχιστον 67%.

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μακάρι να διοριστουμε κανονικά..Αυτό που είπα είναι ότι δυστηχώς το υπουργείο, μας εμ

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τουλάχιστον έχουμε ένα μικρό περιθώριο μέχρι το 2012 , εκτός αν γίνει νωρίτερα ΑΣΕΠ κατι που δεν θέλώ ούτε να το σκέφτομαι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182589
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)