*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253099 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Μακάρι να διοριστουμε κανονικά..Αυτό που είπα είναι ότι δυστηχώς το υπουργείο, μας εμ
Γι' αυτό το λόγο έχουμε κινηθεί ήδη νομικά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Τουλάχιστον έχουμε ένα μικρό περιθώριο μέχρι το 2012 , εκτός αν γίνει νωρίτερα ΑΣΕΠ κατι που δεν θέλώ ούτε να το σκέφτομαι.
Γιατί να γίνει νωρίτερα ΑΣΕΠ; Αν έχω καταλάβει καλά είναι προγραμματισμένο να γίνει σε 2 χρόνια. Πιο πιθανό μου φαίνετε να βγούν εκτός προγραμματισμού και να γίνει αργότερα. Λίγο δύσκολο να γίνει νωρίτερα νομίζω. Μακάρι να μην κάνω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μακάρι συνάδελφε , μ αυτούς βέβαια δεν είναι να ησυχάζεις , είναι ικανοί μόνο και μόνο για να εφαρμόσουν το νομοσχέδιο πιο γρήγορα να κάνουν το διαγωνισμό τελευταία στιγμή και να τρέχουμε σαν τρελοί , ασε μ έχει αρρωστήσει αυτή η κατάσταση

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Δίκιο έχεις. Από αυτούς μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Πιστεύω όμως ότι σε εμάς, που δεν ξέρουμε καθόλου αριθμό ατόμων που θα πάρουν, μπορούν να κάνου οτι θέλουν. Αν σκοπεύουν να πάρουν 10 άτομα από κάθε ειδικότητα (το 10 είναι τυχαίος αριθμός) είτε γίνει σε 2 χρόνια ο ΑΣΕΠ, είτε σε 1 ή σε 3 το ίδιο κάνει. Αυτοί απλά θα μοιράσουν έτσι τα άτομα που θα πάρουν κάθε χρονιά ώστε να μην τους βγουν πάνω από 10 σε σύνολο.  :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Δίκιο έχεις. Από αυτούς μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Πιστεύω όμως ότι σε εμάς, που δεν ξέρουμε καθόλου αριθμό ατόμων που θα πάρουν, μπορούν να κάνου οτι θέλουν. Αν σκοπεύουν να πάρουν 10 άτομα από κάθε ειδικότητα (το 10 είναι τυχαίος αριθμός) είτε γίνει σε 2 χρόνια ο ΑΣΕΠ, είτε σε 1 ή σε 3 το ίδιο κάνει. Αυτοί απλά θα μοιράσουν έτσι τα άτομα που θα πάρουν κάθε χρονιά ώστε να μην τους βγουν πάνω από 10 σε σύνολο.  :'(
Πολυ φοβαμαι οτι 10 θα παρουν συνολο απο ολες τις ειδικοτητες....

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ε καλά 10 δεν νομίζω , ένα ποσοστό πρέπει να το πάρουν σε κάθε ειδικότητα , στην δική μου πάντως δεν είναι και πολλοί νομίζω 5 με 6 ατομα είναι συμπληρωμένο 12μηνο.

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Και στην δική μου ειδικότητα δεν νομίζω ότι είμαστε πάνω από 10 άτομα που συμπληρώνουν δωδεκάμηνο. Υπάρχουν όμως ειδικότητες με αρκετά περισσότερα άτομα. Το πόσους θα πάρουν από την κάθε ειδικότητα θα είναι ανάλογο με τις ανάγκες  ??? αλλά κυρίος ανάλογο με το πόσοι υπάρχουν στον κάθε πίνακα. Επειδή μας έχουν αποδείξει ότι δεν θέλουν να πάρουν κανέναν μας, το πιθανότερο είναι να πάρουν πολύ λίγους από κάθε ειδικότητα. Αλλά όχι και 10 συνολικά!!!!!!!!!!  :o

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Και στην δική μου ειδικότητα δεν νομίζω ότι είμαστε πάνω από 10 άτομα που συμπληρώνουν δωδεκάμηνο. Υπάρχουν όμως ειδικότητες με αρκετά περισσότερα άτομα. Το πόσους θα πάρουν από την κάθε ειδικότητα θα είναι ανάλογο με τις ανάγκες  ??? αλλά κυρίος ανάλογο με το πόσοι υπάρχουν στον κάθε πίνακα. Επειδή μας έχουν αποδείξει ότι δεν θέλουν να πάρουν κανέναν μας, το πιθανότερο είναι να πάρουν πολύ λίγους από κάθε ειδικότητα. Αλλά όχι και 10 συνολικά!!!!!!!!!!  :o
δυστυχως πρεπει να σκεφτομαστε το χειροτερο σεναριο διοτι αν καταλαβατε υπαρχουν και αλλες κατηγοριες στη μεταβατικη. Δεν ειμαστε μονο εμεις!!!και συμφωνα με τον υπολογισμο των 3000 διορισμων δεν νομιζω οτι η μεριδα για εμας θα ειναι μεγαλη

Αποσυνδεδεμένος KOSTIS1982

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μακάρι να διοριστούμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα...
Από την άλλη πώς θα γνωρίζουμε ότι πήραν αυτόν που έχει τη μεγαλύτερη προυπηρεσία αφού δεν έχουν κάνει καν τον κόπο από το υπουργείο να δημοσιεύσουν τους πίνακες κατάταξης???

Θα χρειαστούμε γερό στομάχι μου φαίνεται!!!

Υπομονή.

Αποσυνδεδεμένος aifos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Μα δεν γίνετε να μας πάρουν αν δεν βγουν πρώτα πίνακες κατάταξης. Σύμφωνα με τον νέο νόμο δεν θα πάρουν αυτόν που έχει την μεγαλύτερη προυπηρεσία. Η σειρά κατάταξης εξαρτάται από τα ακαδημαϊκά κριτήρια, την προϋπηρεσία μας ως εκπαιδευτικών και τα κοινωνικά κριτήρια, σύμφωνα με τις περιπτώσεις β΄, γ΄ και δ΄ του άρθρου 3. Πιθανόν να μας ξανακαλέσουν να καταθέσουμε νέα αίτηση για να τα δηλώσουμε όλα αυτά.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Ο πινακας θα βγει μετα απο σχετικη εγκυκλιο, γιατι φαινεται οτι την εγκυκλιο του Δεκεμβριου τη θεωρουν απλα καταγραφης και οχι διορισμου.Αυτα ειναι τα λεγομενα του υπουργειου και οχι τα δικα μου φυσικα.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πάντως αυτό που έκανε το Υπουργείο , να καταργήσει το νόμο μας και να μας συμπεριφερθεί σαν να είμαστε κατώτεροι πολίτες που δεν αξίζουμε όχι μόνο να διοριστούμε αλλα και να δουλέψουμε στο δημόσιο σχολείο είναι τελείως απαράδεκτο και πιστεύω πως δεν πρέπει να μείνει έτσι, με κάποιο τρόπο πρέπει να μάθει όλο το αναπηρικό κίνημα τις απόψεις της κυβέρνησης για εμάς και να πράξουμε όλοι αναλόγως ,  εξάλλου αποτελούμε το 9% του πληθυσμου, ποσοστό που έχει δύναμη στις εκλογές

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
ειτε 5 ειτε 10, καλο θα ειναι να μας ρωτησουν σε ποια αγωγη θελουμε να παμε....ειδικη/γενικη!γιατι μιλαμε για το χωρο εργασιας μας για πολλα χρονια...ο καθενας θα ηθελε να νιωθει ανετα κ δημιουργικα!!διαφορετικα, θα γινει ψιλομπαχαλο κ αναστατωση...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αυτό είναι το λιγότερο , εδώ θέλουν να μας πετάξουν έξω τελείως , ούτε ειδική ούτε γενική .

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)