*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253498 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
οι εκπαιδευτικοί ΙΔΑΧ δεν διορίζονται φέτος;
αν ειναι κλειστοί οι πίνακες, σημαίνει ότι του χρόνου θα παραμείνουν με τον ίδιο αριθμό ή θα αλλάξουν;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Ευχαριστω πολύ ioanna89 θα την ενημερωσω.

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
αν ειναι κλειστοί οι πίνακες, σημαίνει ότι του χρόνου θα παραμείνουν με τον ίδιο αριθμό ή θα αλλάξουν;

ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ03 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
1   ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΣΤΑΥΡΟΣ   13 έτη   13/7/1990   6,1
2   ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ   ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ   6 έτη 5 μήνες 18 ημέρες   11/10/2000   5,92
3   ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ   ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ   ΕΡΡΙΚΟΣ   6 έτη 2 μήνες 17 ημέρες   10/1/1993   5
4   ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ   ΠΕΤΡΟΣ   ΣΤΑΜΑΤΗΣ   6 έτη 2 μήνες 15 ημέρες   9/2/1987   5,66
5   ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ   

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Ψάχνω τους πίνακες και δεν τους βρίσκω. Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια διεύθυνση να μπω; :(

http://e-aitisi.sch.gr/specialcat_2010/index.html

οι πίνακες των ειδικών κατηγοριών κλειδώνουν φέτος; ή του χρόνου όσοι π.χ. γίνουν πολύτεκνοι μπαίνουν και αυτοί για να διοριστούν στη μεταβατική;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Ψάχνω τους πίνακες και δεν τους βρίσκω. Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια διεύθυνση να μπω; :(

οι πίνακες των ειδικών κατηγοριών κλειδώνουν φέτος; ή του χρόνου όσοι π.χ. γίνουν πολύτεκνοι μπαίνουν και αυτοί για να διοριστούν στη μεταβατική;

Οι ΙΔΑΧ που διορίζονται είναι αυτοί που είχαν κατοχυρώσει διορισμό με ΦΕΚ πριν από την ψήφιση του νόμου Διαμαντοπούλου.
Δε διορίζονται φέτος όσοι απολύθηκαν από τα ιδιωτικά αργότερα.

Οι πίνακες των ειδικών κατηγοριών δεν είναι κλειστοί. Του χρόνου θα ενταχθούν σε αυτούς και όσοι θα έχουν αποκτήσει την αντίστοιχη ιδιότητα (πολυτέκνου, 67%+12, ΙΔΑΧ κλπ) μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Αυτό προβλέπεται από το νόμο Διαμαντοπούλου για τη μεταβατική περίοδο.
Μετά το τέλος της μεταβατικής, όσοι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες θα πρέπει να έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ για να μπουν στο νέο πίνακα και να τους προσμετρηθούν τα ανάλογα μόρια.

Αποσυνδεδεμένος kaitoula

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Οι ΙΔΑΧ που διορίζονται είναι αυτοί που είχαν κατοχυρώσει διορισμό με ΦΕΚ πριν από την ψήφιση του νόμου Διαμαντοπούλου.
Δε διορίζονται φέτος όσοι απολύθηκαν από τα ιδιωτικά αργότερα.

Οι πίνακες των ειδικών κατηγοριών δεν είναι κλειστοί. Του χρόνου θα ενταχθούν σε αυτούς και όσοι θα έχουν αποκτήσει την αντίστοιχη ιδιότητα (πολυτέκνου, 67%+12, ΙΔΑΧ κλπ) μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Αυτό προβλέπεται από το νόμο Διαμαντοπούλου για τη μεταβατική περίοδο.
Μετά το τέλος της μεταβατικής, όσοι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες θα πρέπει να έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ για να μπουν στο νέο πίνακα και να τους προσμετρηθούν τα ανάλογα μόρια.

σε ευχαριστώ Ιωάννα. και άλλη 1 ερώτηση: προβλέπεται από το νόμο πλήρης απορρόφηση των ειδικών κατηγοριών κατά τη μεταβατική; π.χ. οι ασεπίτες και το 40% πρέπει να απορροφηθούν κατα τη μεταβατική με βάση το νόμο. το 24μηνο εξαρτάται απο την ειδικότητα και τις αναγκες. με τις ειδικές κατηγορίες τι ισχύει;
ΙΔΑΧ τι είναι;

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Και για τους διορισμούς των ειδικών κατηγοριών ισχύει το "σύμφωνα με τις ανάγκες". Δε δεσμεύεται, δηλαδή, το υπουργείο να τους διορίσει όλους.
ΙΔΑΧ = ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί με 6ετή προϋπηρεσία που έχουν απολυθεί. Αυτοί διορίζονται στο δημόσιο με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου αρχικά και στη συνέχεια μονιμοποιούνται. Με το νόμο Διαμαντοπούλου εντάσσονται και αυτοί στις ειδικές κατηγορίες της μεταβατικής περιόδου.

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι :
βλέπω στην εγκύκλιο για τις ειδικές κατηγορίες, ότι αφορά τους πε60, 70, 06 και 11.
Εγώ είμαι πε 07 και από ότι ξέρω έχουμε δύο άτομα από τις ειδικές κατηγορίες.
Γιατί δεν βλέπω και αυτούς στην εγκύκλιο;
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Η εγκύκλιος που βλέπεις είναι της Α/θμιας. Έχει βγει άλλη για τη

Αποσυνδεδεμένος riaili

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
καλησπερα! ανηκω και εγω σε ειδικη κατηγορια και ενώ κατεθεσα τα χαρτια μου τον Ιουλιο δεν εμφανιζομαι πουθενα στους πινακες ειδικης αλλα ουτε και κανεις αλλος απο τον κλαδο μου (κα βεβαια ουτε και πουθενα μεσα στην εγκυκλιο). Ειμαι ΠΕ 34  που σαν κλαδος δεν εχει υπεραριθμους και οι αναγκες για καθηγητες ειναι πολλες (δειτε περιοχες διορισμου στην αλλη εγκυκλιο) . Υπαρχει περιπτωση να μας "ξεχασαν"??????
Αν ξερει να μου πει κανεις κατι επι του θεματος θα του ημουν ευγνώμων.....ι

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Η εγκύκλιος που βλέπεις είναι της Α/θμιας. Έχει βγει άλλη για τη
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
ξερει κανεις αν οι πινακες που βγηκαν ειδικων κατηγ.θα κλειδωσουν φετος; ή του χρονου θα προστεθουν κι αλλοι;
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ξερει κανεις αν οι πινακες που βγηκαν ειδικων κατηγ.θα κλειδωσουν φετος; ή του χρονου θα προστεθουν κι αλλοι;
Απαντησε η Ιωαννα πιο πανω οτι εχουν δικαιωμα αιτησης οσοι αποκτησουν την ιδιοτητα αυτη μεχρι τον Ιουνιο του 2011.Οι πινακες θα διαφοροποιηθουν στο ελαχιστο τουλαχιστον οσον αφορα τις αναπηριες,το θεμα ειναι ποσους θα παρει του χρονου.

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Υπαρχουν ονοματα στους ειδικους πινακες που βρισκονται ψηλα στον ενιαιο.Αυτοι θα επιλεξουν με ποια κατηγορια θα διοριστουν η ειναι θεμα του υπουργειου αυτο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182593
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)