0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά ποιος θα μας απαντήσει στα σίγουρα? εχω 11 μήνες και 10 μέρες προϋπηρεσία , είναι δυνατόν να χάσω το διορισμό μου για 20 μέρες ? θα τρελαθούμε τελείως με δαύτους !
Δεν υπαρχει τιποτα νεωτερο για τιε ειδικες κατηγοριες ακομη.Εκτιμω οτι οπως και περυσι θα βγει κατα τον ιουνιο η εγκυκλιος για ενταξη στους πινακες και στη συνεχεια για διορισμους. Ποσοι θ αδιοριστουν? Αγνωστο. Οπως και για ολους αλλωστε.Θεωρω απαραδεκτο το γεγονος να σας αναγκαζει να υποβληθειτε στη διαδικασια ΑΣΕΠ. Αυτο πρεπει να παλεψετε μεσω των συλλογων σας ωστε να εξαιρεισθε του ΑΣΕΠ. Δεν ειναι δυνατον το κρατος να σας εξισωνει και να σας θεωρει ισους, τη στιγμη που η ιδια η φυση σας εχει αδικησει.
Οι καιροί είναι δύσκολοι , κανείς δεν το αμφισβητεί , όμως αυτός ο ρατσισμός απέναντί μας από το Υπουργείο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε , η αντιμετώπιση του Υπουργείου Παιδείας μόνο με τη συμπεριφορά του Χίτλερ θα μπορούσα να παρομοιαστεί .Αν μπορούσαν να μας πυροβολήσουν είμαι σίγουρη πως θα μας έβγαζαν από τη μέση . Οι σύλλογοι προσπαθούν , εγώ ήδη έχω γράψει 2 επιστολές , παγερή αδιαφορία . Ελπίζω και εύχομαι μέσα μου κάτι να αλλάξει αν και η μέχρι τώρα συμπεριφορά είναι τουλάχιστον ελεηνη και δεν μιλάω μόνο για τους διορισμούς , αλλά και για τις μεταθέσεις και ο,τι δικαιώματα υπήρχαν και καταργήθηκαν με το νέο νόμο του ΠΑΣΟΚ . Τι να πω παιδιά , μόνο προσεύχομαι ...
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα θέμα που έπεσε στην αντιληψη μου σχετικά με πιθανότατα ψεύτικο ποσοστό αναπηρίας. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποια υπηρεσία που θα μπορούσα να το καταγγείλω; Θα μπορούσε ίσως η ΠΕΑΝ να βοήθήσει;