0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: podiki στις Μαΐου 08, 2011, 12:28:25 amΟι καιροί είναι δύσκολοι , κανείς δεν το αμφισβητεί , όμως αυτός ο ρατσισμός απέναντί μας από το Υπουργείο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε , η αντιμετώπιση του Υπουργείου Παιδείας μόνο με τη συμπεριφορά του Χίτλερ θα μπορούσα να παρομοιαστεί .Αν μπορούσαν να μας πυροβολήσουν είμαι σίγουρη πως θα μας έβγαζαν από τη μέση . Οι σύλλογοι προσπαθούν , εγώ ήδη έχω γράψει 2 επιστολές , παγερή αδιαφορία . Ελπίζω και εύχομαι μέσα μου κάτι να αλλάξει αν και η μέχρι τώρα συμπεριφορά είναι τουλάχιστον ελεηνη και δεν μιλάω μόνο για τους διορισμούς , αλλά και για τις μεταθέσεις και ο,τι δικαιώματα υπήρχαν και καταργήθηκαν με το νέο νόμο του ΠΑΣΟΚ . Τι να πω παιδιά , μόνο προσεύχομαι ...Θα πρεπει να κουνηθειτε.Σαφεστατα του Υπουργειου ηγειται αδιστακτο ατομο χωρις ιχνος κοινωνικης ευαισθησιας.. Να μην επιτρεψετε τετοια αδικια θεωρω. Ενας πολυτεκνος δεν παθει τιποτα αν υποβληθει στο στρες των εξετασεων, ενας με σκληρυνση κατ απλακας μπορει να υποτροπιασει ομως σοβαρα, ουτε θα παθει κατι σοβαρο αν ξεσπιτωθει σε νησι, ενας ομως με μεσογειακη αναιμια μπορει να χρειασθει αμεσα νοσοκομειο. Δεν σημαινει οτι τ αεχω με πολυτεκνους υποψη.Απλα κουνηθειτε, αλλιως σας περιμενει Καιαδας.Τωρα με την..... προσευχη και μονο δεν ξερω αν καταφερετε κατι.
Οι καιροί είναι δύσκολοι , κανείς δεν το αμφισβητεί , όμως αυτός ο ρατσισμός απέναντί μας από το Υπουργείο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε , η αντιμετώπιση του Υπουργείου Παιδείας μόνο με τη συμπεριφορά του Χίτλερ θα μπορούσα να παρομοιαστεί .Αν μπορούσαν να μας πυροβολήσουν είμαι σίγουρη πως θα μας έβγαζαν από τη μέση . Οι σύλλογοι προσπαθούν , εγώ ήδη έχω γράψει 2 επιστολές , παγερή αδιαφορία . Ελπίζω και εύχομαι μέσα μου κάτι να αλλάξει αν και η μέχρι τώρα συμπεριφορά είναι τουλάχιστον ελεηνη και δεν μιλάω μόνο για τους διορισμούς , αλλά και για τις μεταθέσεις και ο,τι δικαιώματα υπήρχαν και καταργήθηκαν με το νέο νόμο του ΠΑΣΟΚ . Τι να πω παιδιά , μόνο προσεύχομαι ...
Έλεος πια με τους διορισμούς ατόμων με 67% αναπηρία κ.τ.λ.Δεν έχω κάτι με αυτά τα άτομα, αλλά δεν πάει άλλο. Δεδομένου ότι τα μισά από αυτά τα άτομα προσκομίζουν πλαστά πιστοποιητικά, μιας και έγινε κλαταγγελία για ολόκληρο κύκλωμα βεβαιώσεων πλαστών, θα πρέπει το Υπουργείο να αλλάξει ριζικά το νομοθετικό πλαίσιο.Δεν είναι δυνατόν να καλύπτουν ποσοστά θέσεων εργασίας που κανονικά θα μπορούσαν να καλυφθούν από άτομα που δεν έχουν "προβλήματα". Το πιο δίκαιο θα ήταν να εισάγονται ως υπεράριθμοι σε συγκεκριμένο ποσοστόΚαι που στο διάολο ακούστηκε, σε ποια ευρωπαϊκή χώρα ακούστηκε να διορίζονται συνεχώς άτομα με αναπηρίες στο δημόσιο. Έτσι που πάμε θα φτάσουμε το δημόσιο να έχει εργαζόμενους αποκλειστικά με 67% αναπηρία. Σε όλες τις προηγμένες χώρες αυτά τα άτομα εκπαιδευονται κατάλληλα, καταλαμβάνουν θέσεις σε ιδιωτικό τομέα, φτάνουν και σε αξιώματα ή προσφέρουν σε ειδικές θέσεις και δομές.Εδώ φτάσαμε σε οποιαδήποτε θέση να προηγούνται πάντα άτομα με αναπηρίες. Το θεωρώ πραγματικά παράνομο και μη ισότιμο.τα λεώ όλα αυτά δεδομένου ότι ξαφνικά σε όλους τους πίνακες θέσεων που περιμένουν διορισμό στο δημόσιο, ξαφνικά μα τελείως ξαφνικά τα τελευταία χρόνια άρχισαν να αυξάνονται οι αναπηρίες και τα πιστοποιητικά, τα περισσότερα πλαστά φυσικά.Το θεωρώ πολύ σοβαρό αυτό. Θα πρέπει να παρέμβει ο ίδιος Πρωθυπουργός, να δημιουργήσει ειδική επιτροπή αδιάβλητη και να επανεξετάσει όλες τις περιπτώσεις μία προς μία και μετά ελάτε να τα πούμε ποιοι από όλους αυτούς ήταν ή είναι πραγματικά άτομα με 67% αναπηρία. Είναι τυχαίο ότι μετά από έλεγχο που έγινε ότι βρέθηκε, πολλά άτομα δήλωναν ανάπηροι και έπαιρναν σύνταξη χωρίς να είναι καν;;; Τα πράγματα είναι ούτβς ή άλλως δύσκολα και τραγικά για κάποιον να βρει δουλειά. Το μόνο που κάνουν αυτά τα ποσοστά είναι να δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ την κατάσταση και μάλιστα να θέτουν σε καχυποψία χιλιάδες υποψηφίους για το αν πραγματικά είναι αληθινές ή ψεύτικες οι αναπηρίεςΑς σταματήσουν πια ορισμένα βύσματα και άτομα με εξουσία να χορηγούν ψεύτικες βεβαιώσεις αναπηρίες για να βολέψουν παιδιά τους και θείες τους. Στα αλήθεια τόσο εξουσία έχουν οι λωποδήτες αυτοί και δεν μπορεί ούτε εισαγγελέας να παρέμβει τόσα χρόνια και να κάνει έλεγχο;;
Απόφάσισε: Το πρόβλημα σου είναι τα πλαστά δικαιολογητικά που δεν ελέγχονται ή ό,τι κάποιοι συνάδελφοι με 67%¨μοριοδοτούνται";Αν γνωρίζεις "πλαστούς" κάνε αυτό που πρέπει.Αν γνωρίζεις ¨γνήσιους¨ θα είχες διαφορετική αντιμετώπιση, είμαι σίγουρος. έχω δει να παλεύουν με απόλυτη αξιοπρέπεια, να είναι ευσυνείδητοι, να κάνουν μεταπτυχιακά κλπ. Και κάτι τελευταίο γιατί έχω κι εγώ εξετάσεις......Αν κάποιος από αυτούς σε ρώταγαν "αλλάζουμε ζωές"; τι θα απάνταγες;;;;
sotos81, επειδη δεν ζω στην ελλαδα σταματα τις ανοησιες να λες οτι στην ευρωπη δεν υπαρχει αντιστοιχη η καλυτερη μεριμνα. Γενικευεις για να βγαλεις τα εσωψυχα σου. Δεν ειμαι ατομο με αναπηρια αλλα δεν ειμαι και γαιδουρι.