0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια ερώτηση; ποιοι επιλέγουν πρώτοι περιοχές; του ΑΣΕΠ διάβασα τελευταίοι.Πώς πάει; 30μηνο 24μηνο και 40%;
magda,Για Μεταξάδες, Δίκαια και Λάβαρα πας καθημερινά από κάποια κεντρική πόλη ή μένεις εκεί; Και πόσες ώρες είναι από Αθήνα; Υπάρχει τρένο; Ενδιαφέρομαι να δηλώσω Γυμνάσια.
Παράθεση από: yotar στις Αυγούστου 07, 2009, 01:07:25 ammagda είναι σίγουρο το τελευταίο που γράφεις?? Εγώ έχω την εντύπωση ότι αν δε δηλώσεις ονομαστικά το δυσπρόσιτο δε δεσμεύεσαι σε καμία περίπτωση για διετία...Ναι βρε, σίγουρο είναι,είμαι 2 χρόνια ήδη και πάω στο 3ο σε δυσπρόσιτο πίστεψέ με γνωρίζω καλά Με το που βάλεις ναι στα δυσπρόσιτα έχουν δικαίωμα να σε διορισουν απευθείας εκεί (με κεφαλαία θα είναι ο διορισμός και θα το καταλάβεις)
magda είναι σίγουρο το τελευταίο που γράφεις?? Εγώ έχω την εντύπωση ότι αν δε δηλώσεις ονομαστικά το δυσπρόσιτο δε δεσμεύεσαι σε καμία περίπτωση για διετία...
Πω πω, πάνω που λέω ότι τα κατάλαβα όλα...να σου κι ένα καινούριο φρούτο!! Αφού ισχύει η διετία και με την απλή επιλογή "ναι σε όλα τα δυσπρόσιτα" δε θα 'πρεπε τουλάχιστον να μπορούμε να τα δηλώσουμε σε ξεχωριστή λίστα με σειρά προτίμησης - λέω εγώ τώρα?? Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται ότι δηλώνεις ονομαστικά καμιά δεκαριά δυσπρόσιτα και να δεσμεύσαι να μείνεις σε κάποιο απ΄αυτά για 2 χρόνια χωρίς καλά καλά να ξέρεις πού μπορεί να είναι και χωρίς δικαίωμα επιλογής Ευχαριστώ πάντως magda κι εγώ για τις πολύ κατατοπιστικές σου απαντήσεις
Στη δικη μου ειδικοτητα παντως, δεν εχουν βγαλει κενα σε δυσπροσιτα!!! Τωρα καλο ειναι αυτο, κακο ειναι, θα δειξει! Δεν εχω καταλαβει ομως, αν ενας πρωτοδιοριστος, παει καπου που δεν ειναι δυσπροσιτο, μενει εκει μονο μια χρονια? Εχει τη δυνατοτητα την επομενη κιολας χρονια να ζητησει μεταθεση ή αποσπαση?
να σας ζητησω κι εγω λιγο τα φωτα σας...α) εφοσον δηλωνω μια περιοχη πχ δ καβαλας που εχει κενο μονο σε δυσπροσιτο υπαρχει λογος να δηλωσω και ονομαστικα το δυσπροσιτο? εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω ετσι? αν ειναι να μη φαω 2 θεσεις..
β) ειμαι πε02 και εχω σειρα στον πινακα ασεπ 170 στους 480. διοριζομαι σιγουρα φετος. θα ειναι παρακινδυνευμενο λετε να μη βαλω το ναι στα δυσπροσιτα? θα βαλω και τις 30 περιοχες και το ναι σε ολα. απλα λεω να αποφυγω τα δυσπροσιτα...