0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: swtia στις Αυγούστου 08, 2009, 03:54:11 pmνα σας ζητησω κι εγω λιγο τα φωτα σας...α) εφοσον δηλωνω μια περιοχη πχ δ καβαλας που εχει κενο μονο σε δυσπροσιτο υπαρχει λογος να δηλωσω και ονομαστικα το δυσπροσιτο? εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω ετσι? αν ειναι να μη φαω 2 θεσεις..Παιδιά μην μπερδεύεστε. Η Δ Καβάλας (Θάσος) δεν έχει κενό μόνο σε δυσπρόσιτο. Έχει 2 σχολεία δυσπρόσιτα και 3 μη δυσπρόσιτα. Δες εδώ:http://moriade.comli.com/ [αριστερά επιλέγεις περιοχή]Παράθεση από: swtia στις Αυγούστου 08, 2009, 03:54:11 pmβ) ειμαι πε02 και εχω σειρα στον πινακα ασεπ 170 στους 480. διοριζομαι σιγουρα φετος. θα ειναι παρακινδυνευμενο λετε να μη βαλω το ναι στα δυσπροσιτα? θα βαλω και τις 30 περιοχες και το ναι σε ολα. απλα λεω να αποφυγω τα δυσπροσιτα...Είναι καθαρά δικό σου θέμα, αλλά εγώ δεν το διακινδύνευα με τίποτα. Με τη σειρά σου παίζεται να πιάσεις 1 από τις 30 επιλογές. Αν δεν πιάσεις 1 από τις επιλογές σου, δεν μπορείς να ξέρεις αν έχουν μείνει κενές περιοχές από αυτές που δεν έχεις δηλώσει. Το πιο λογικό είναι να έχουν μείνει, γιατί είσαι 70 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο. Αλλά αυτό δεν μπορείς να το προεξοφλήσεις με τίποτα. Στη θέση σου θα ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός, και θα έθετα στον εαυτό μου την ερώτηση: προτιμάς να μην διοριστείς καθόλου φέτος ή να διοριστείς σε δυσπρόσιτο;
να σας ζητησω κι εγω λιγο τα φωτα σας...α) εφοσον δηλωνω μια περιοχη πχ δ καβαλας που εχει κενο μονο σε δυσπροσιτο υπαρχει λογος να δηλωσω και ονομαστικα το δυσπροσιτο? εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω ετσι? αν ειναι να μη φαω 2 θεσεις..
β) ειμαι πε02 και εχω σειρα στον πινακα ασεπ 170 στους 480. διοριζομαι σιγουρα φετος. θα ειναι παρακινδυνευμενο λετε να μη βαλω το ναι στα δυσπροσιτα? θα βαλω και τις 30 περιοχες και το ναι σε ολα. απλα λεω να αποφυγω τα δυσπροσιτα...
απλα ειμαι απο θασο και εμαθα οτι κενα εχει μονο στα λιμεναρια. τα αλλα δυο χωρια δεν εχουν κενα φετος.
αν βαλω και δ καβαλας και ονομαστικα το δυσπροσιτο εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω?
αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει.. εφοσον βαλω πχ α επιλογη την δ καβαλας δεν την πανω απευθειας αν υπαρχει κενο? αν βαλω και β επιλογη το δυσπροσιτο τι ουσια εχει? σορυ που σε ζαλισα...ειναι πολυτιμες ομως οι θεσεις και δεν θελω να τις χασω ετσι!!! κ παλι σ ευχαριστω!!!
απλα ειμαι απο θασο και εμαθα οτι κενα εχει μονο στα λιμεναρια. τα αλλα δυο χωρια δεν εχουν κενα φετος. γι αυτο ρωταω αν εχει ουσια να βαλω και δ καβαλας και ονομαστικα γυμνασιο λιμεναριων
Απευθυνομαι σε Φυσικους ΠΕ04.01 αλλα οχι μονο:Υπαρχει τροπος να μαθουμε τον ΑΡΙΘΜΟ των κενων ανα Δευτεροβαθμια ή ανα Νομό? Για παραδειγμα στην Εγκυκλιο λεει για Φυσικους υπαρχει περιοχη διορισμου η Α Κυκλαδων. Μπορουμε να γνωριζουμε ποσα ειναι αυτα τα κενα για ΠΕ04.01?Φανταζομαι πως οχι, αλλα επειδη υπαρχουν μεγαλα τσακαλια εδω μεσα ειπα να ρωτησω...
Παράθεση από: HomoPanus στις Αυγούστου 08, 2009, 08:05:59 pmΑπευθυνομαι σε Φυσικους ΠΕ04.01 αλλα οχι μονο:Υπαρχει τροπος να μαθουμε τον ΑΡΙΘΜΟ των κενων ανα Δευτεροβαθμια ή ανα Νομό? Για παραδειγμα στην Εγκυκλιο λεει για Φυσικους υπαρχει περιοχη διορισμου η Α Κυκλαδων. Μπορουμε να γνωριζουμε ποσα ειναι αυτα τα κενα για ΠΕ04.01?Φανταζομαι πως οχι, αλλα επειδη υπαρχουν μεγαλα τσακαλια εδω μεσα ειπα να ρωτησω...η κάθε διεύθυνση, στο τέλος του σχολικού χρόνου δηλώνει τα οργανικά της κενά και τα λειτουργικά της! τα λειτουργικά κενά σαφώς και αλλάζουν από μέρα σε μέρα, ανάλογα με τις άδειες, εγκυμοσύνες κτλγνωρίζω διεύθυνση που έχει 11 κενά (6 οργανικά + 5 λειτουργικα)για μια ειδικότητα στη γ περιοχή της...και δεν άνοιξαν τα κενά αυτά στους τωρινούς διορισμούς!!!οι λόγοι...άγνωστοι κατ'εμέ. πιθανολογώ πως τις κρατούν τις θέσεις για αναπληρωτές! όχι εκ του πονηρού, αλλά να έχει τη δυνατότητα η κάθε διεύθυνση να κάνει εσωτερικές "μετακινήσεις"! δε ξέρω, δεν μπορώ να πω! πάντως για τον αριθμό που σου είπα 6+5 είναι απόλυτα ακριβές, για τη συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς επαναλαμβάνω να τις έχουν δώσει τώρα ως επιλογή!!!όσον αφορά στους ωρομίσθιους , η κάθε διεύθυνση έχει μόνο τους 10 πρώτους...όπως έρχονται τα ονόματα από το σύστημα(υπολογιστή). άρα, μπορεί να απαντήσει για τη θέση σου στην περιοχή..μόνο αν είσαι στους 10 πρώτους...αυτούς "βλέπει" μόνο.