0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα...ειμαι απιστευτα εξοργισμενη ..διαβασα στην αλφαβιτα οτι οσοι εκπαιδευτικοι μπαινουν στο δημοσιο απο 1-1-2010 θα μοιβωνται με μισθους ιδωτικου τομεα ..και δεν θα παιρνουν επιδοματα εκτος απο αυτα της οικογενειακης καταστασης......ΕΛΕΟΣ..σκιστηκα στο διαβσμα για να περασω στον ασεπ και ειμαι στους διοριστεους τους 2010 και θα κανς την ιδια δουλεια με τους υπολοιπους και δεν θα παιρνς τιποτα;;;;;;;;;Θα με στιελουν στα κατσαβραχα για να παιρνω αυτα που θα επιαρνα σε ενα ιδωτικο..ε τοτε μενω σπιτι μου και δουλευς σε ενα ιδωτικο ...ετσι δεν θα εχω και ενοικιο να πληρωνω..μας δουλευουν΄;;;;;;;;;;Συγγνωμη για την συμπεριφορα μου αλλα ειμαι απιστευτα εξοργισμενη...και ουτε επιδοματαπαραμεθοριων ουτε προισταμενης ουτε τιποτα ....τιποτα...ειμαι 430 θεση και για 130 θεσεις δεν θα εχω τα ιδα δικαιωαματα με τους πρωτους 300........
Παράθεση από: sofaki!!! στις Ιουλίου 27, 2009, 11:46:34 amΚαλημερα...ειμαι απιστευτα εξοργισμενη ..διαβασα στην αλφαβιτα οτι οσοι εκπαιδευτικοι μπαινουν στο δημοσιο απο 1-1-2010 θα μοιβωνται με μισθους ιδωτικου τομεα ..και δεν θα παιρνουν επιδοματα εκτος απο αυτα της οικογενειακης καταστασης......ΕΛΕΟΣ..σκιστηκα στο διαβσμα για να περασω στον ασεπ και ειμαι στους διοριστεους τους 2010 και θα κανς την ιδια δουλεια με τους υπολοιπους και δεν θα παιρνς τιποτα;;;;;;;;;Θα με στιελουν στα κατσαβραχα για να παιρνω αυτα που θα επιαρνα σε ενα ιδωτικο..ε τοτε μενω σπιτι μου και δουλευς σε ενα ιδωτικο ...ετσι δεν θα εχω και ενοικιο να πληρωνω..μας δουλευουν΄;;;;;;;;;;Συγγνωμη για την συμπεριφορα μου αλλα ειμαι απιστευτα εξοργισμενη...και ουτε επιδοματαπαραμεθοριων ουτε προισταμενης ουτε τιποτα ....τιποτα...ειμαι 430 θεση και για 130 θεσεις δεν θα εχω τα ιδα δικαιωαματα με τους πρωτους 300........Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα είναι παιδιά κατώτερων θεών έτσι?Και γιατί παρακαλώ αυτοί που μπαίνουν στο δημόσιο να ζητάνε πάντα λαγούς και πετραχείλια?Γιατί στον ιδωτικό τόσο καιρό αμοίβονται με 700 ευρώ και στο δημόσιο παίρνουν με την ίδια δουλειά 1500 ευρώ και βάλε?Αμάν ποια με αυτό το δημόσιο. Εγώ σκίζομαι καθημερινά στην δουλειά και παίρνω 750 ευρώ. Τι πρέπει να βγω να πω? Διαμρτύρεσαι ενώ:Θα χεις μονιμότηταΘα χεις καλύτερη ασφάλειαΘα κάθεσαι 3 μήνες τον χρόνο και θα πληρώνεσαι.Καλά κάνουν και κόβουν μισθούς στο δημόσιο. Και λίγο τα έκοψαν. Έλοεος γιατί να παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι υπερδιπλάσια? Για τα 3 πτυχία και τις 1532 διατριβές τους? Ας σας έλεγαν από την αρχή οτι δεν θα μπαίνατε στο δημόσιο να δούμε αν θα τα παίρνατε τα πτυχία σας. Αυτά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα έχουν. Είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε ένας νόμος που καταργούσε την μονιμότητα στο δημόσιο κανένας δεν θα ήθελε να μπει σε ΑΕΙ........Όλως τυχαίος....
Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα είναι παιδιά κατώτερων θεών έτσι?Και γιατί παρακαλώ αυτοί που μπαίνουν στο δημόσιο να ζητάνε πάντα λαγούς και πετραχείλια?Γιατί στον ιδωτικό τόσο καιρό αμοίβονται με 700 ευρώ και στο δημόσιο παίρνουν με την ίδια δουλειά 1500 ευρώ και βάλε?Αμάν ποια με αυτό το δημόσιο. Εγώ σκίζομαι καθημερινά στην δουλειά και παίρνω 750 ευρώ. Τι πρέπει να βγω να πω? Διαμρτύρεσαι ενώ:Θα χεις μονιμότηταΘα χεις καλύτερη ασφάλειαΘα κάθεσαι 3 μήνες τον χρόνο και θα πληρώνεσαι.Καλά κάνουν και κόβουν μισθούς στο δημόσιο. Και λίγο τα έκοψαν. Έλοεος γιατί να παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι υπερδιπλάσια? Για τα 3 πτυχία και τις 1532 διατριβές τους? Ας σας έλεγαν από την αρχή οτι δεν θα μπαίνατε στο δημόσιο να δούμε αν θα τα παίρνατε τα πτυχία σας. Αυτά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα έχουν. Είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε ένας νόμος που καταργούσε την μονιμότητα στο δημόσιο κανένας δεν θα ήθελε να μπει σε ΑΕΙ........Όλως τυχαίος....
Παράθεση από: Panos80s στις Φεβρουαρίου 02, 2010, 07:25:06 pmΔηλαδή αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα είναι παιδιά κατώτερων θεών έτσι?Και γιατί παρακαλώ αυτοί που μπαίνουν στο δημόσιο να ζητάνε πάντα λαγούς και πετραχείλια?Γιατί στον ιδωτικό τόσο καιρό αμοίβονται με 700 ευρώ και στο δημόσιο παίρνουν με την ίδια δουλειά 1500 ευρώ και βάλε?Αμάν ποια με αυτό το δημόσιο. Εγώ σκίζομαι καθημερινά στην δουλειά και παίρνω 750 ευρώ. Τι πρέπει να βγω να πω? Διαμρτύρεσαι ενώ:Θα χεις μονιμότηταΘα χεις καλύτερη ασφάλειαΘα κάθεσαι 3 μήνες τον χρόνο και θα πληρώνεσαι.Καλά κάνουν και κόβουν μισθούς στο δημόσιο. Και λίγο τα έκοψαν. Έλοεος γιατί να παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι υπερδιπλάσια? Για τα 3 πτυχία και τις 1532 διατριβές τους? Ας σας έλεγαν από την αρχή οτι δεν θα μπαίνατε στο δημόσιο να δούμε αν θα τα παίρνατε τα πτυχία σας. Αυτά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα έχουν. Είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε ένας νόμος που καταργούσε την μονιμότητα στο δημόσιο κανένας δεν θα ήθελε να μπει σε ΑΕΙ........Όλως τυχαίος....Ρε μεγάλε, την παλεύεις;Ένα μόνο θα σου πώ.. αντί να πολεμάς για να παίρνεις και εσύ 1500.. χαίρεσαι που θα κόψουν από τους άλλους; Πάλι στα σκ..τά των 750 θα μείνεις! Αλλά με αυτή τη μίζερη νοοτροπία που έχει το 80% των "βοδιών" φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!Κρίμα που στη σύγχρονη Ελλάδα οι "ιδιώτες" έχουν δικαίωμα ψήφου.-
Συνάδελφοι το ξέρω ότι οι περισσότεροι δε θέλετε να με διαβάζετε γιατί είμαι "τεχνοκράτης ρεαλιστής" (ειλικρινά δε φταίω εγώ η παιδεία του Μηχανικού με έχει κάνει) αλλά μπροστά μας υπάρχουν 3 σενάρια:1ον: παίρνουμε αυτά τα ψιλόεπώδυνα μέτρα και μετά το Μάρτιο αρχίζουμε να ορθοποδούμε2ον: παίρνουμε τα μέτρα αλλά λόγω υποτροπής της παγκόσμιας κρίσης δε σηκώνουμε κεφάλι για τα επόμενα 15 χρόνια3ον: παίρνουμε μέτρα η παγκόσμια οικονομία δεν υποτροπιάζει και περνάμε 2-3 χρόνια ύφεσης όποιος βλέπει άλλο ρεαλιστικό σενάριο και όχι εκθέσεις ιδεών ας το δημοσιοποιήσει θα χει ενδιαφέροναπορια: που πάντα την είχα..εφόσον ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος με πολλά λεφτά που ευαγγελίζονται ο Αλέκος και η Αλέκα, γιατί το ΣΥΡΙΖΑ και το κουκουε παίρνουν αθροιστικά 8%? Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...ή το 90% του ελληνικού λαού είναι ηλίθιο και φαύλο ή ξέρει ότι άλλη λύση δεν υπάρχει...κάνω κάπου λάθος με το φτωχό μου το μυαλό?έναν οικονομολόγο ψάχνω που να χει βγάλει ντόπιο ΑΕΙ...ακούει κανείς?
απορια: που πάντα την είχα..εφόσον ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος με πολλά λεφτά που ευαγγελίζονται ο Αλέκος και η Αλέκα, γιατί το ΣΥΡΙΖΑ και το κουκουε παίρνουν αθροιστικά 8%? Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...ή το 90% του ελληνικού λαού είναι ηλίθιο και φαύλο ή ξέρει ότι άλλη λύση δεν υπάρχει...κάνω κάπου λάθος με το φτωχό μου το μυαλό?
κακά τα ψέμματα το προβλημα μας είναι ο Δημόσιος Τομέας...έχουμε περισσότερους δ.υ από την Γαλλία!!!!!
Ξέχασες όμως να προσθέσεις ότι μόνο οι βουλευτές του ΚΚΕ καταθέτουν τον μισθό τους στο κόμμα. Α, και πληροφοριακά, επειδή είμαι συντοπίτης του Γ. Μαρίνου-βουλευτή του ΚΚΕ- να σε ενημερώσω ότι ούτε οι βουλευτές του ΚΚΕ παίρνουν 1400 ευρώ. Παίρνουν λιγότερα.
Παράθεση από: Rovespier0s στις Δεκεμβρίου 12, 2009, 12:24:20 amκακά τα ψέμματα το προβλημα μας είναι ο Δημόσιος Τομέας...έχουμε περισσότερους δ.υ από την Γαλλία!!!!! Άλλη μια έγκυρη τοποθέτηση του Στέφανου Μάνου.Ψεύτης ή οικονομολόγος της πλάκας;ΕΛΛΑΔΑ (2006): Δημόσιος 23%, Ιδιωτικός 77%πηγή:http://laborsta.ilo.org/Στη Γαλλία στο δημόσιο τομέα απασχολούνται 6 εκ εργαζόμενοι, δηλαδή 26,3 % του ενεργού πληθυσμού.http://fr.wikipedia.org/wiki/Secteur_public_en_FranceΕπίσης σε δαπάνες για μισθούς δημοσίου σε ποσοστό του ΑΕΠ η Γαλλία βρίσκεται πολύ ψηλότερα από την Ελλάδα, όπως και σε δαπάνες για δημόσια αγαθά και υπηρεσίες. Άσε τα παραμύθια κε Μάνο...