*

Αποστολέας Θέμα: Από το 2010 μισθοί ιδιωτικού τομέα  (Αναγνώστηκε 101959 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Panos80s

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Από το 2010 μισθοί ιδιωτικού τομέα
« Απάντηση #476 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 07:25:06 pm »
Καλημερα...ειμαι απιστευτα εξοργισμενη ..διαβασα στην αλφαβιτα οτι οσοι εκπαιδευτικοι μπαινουν στο δημοσιο απο 1-1-2010 θα μοιβωνται με μισθους ιδωτικου τομεα ..και δεν θα παιρνουν επιδοματα εκτος απο αυτα της οικογενειακης καταστασης......ΕΛΕΟΣ..σκιστηκα στο διαβσμα για να περασω στον ασεπ και ειμαι στους διοριστεους τους 2010 και θα κανς την ιδια δουλεια με τους υπολοιπους και δεν θα παιρνς τιποτα;;;;;;;;;Θα με στιελουν στα κατσαβραχα για να παιρνω αυτα που θα επιαρνα σε ενα ιδωτικο..ε τοτε μενω σπιτι μου και δουλευς σε ενα ιδωτικο ...ετσι δεν θα εχω και ενοικιο να πληρωνω..μας δουλευουν΄;;;;;;;;;;Συγγνωμη για την συμπεριφορα μου αλλα ειμαι απιστευτα εξοργισμενη...και ουτε επιδοματαπαραμεθοριων ουτε προισταμενης ουτε τιποτα ....τιποτα...ειμαι 430 θεση και για 130 θεσεις δεν θα εχω τα ιδα δικαιωαματα με τους πρωτους 300........

Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα είναι παιδιά κατώτερων θεών έτσι?
Και γιατί παρακαλώ αυτοί που μπαίνουν στο δημόσιο να ζητάνε πάντα λαγούς και πετραχείλια?
Γιατί στον ιδωτικό τόσο καιρό αμοίβονται με 700 ευρώ και στο δημόσιο παίρνουν με την ίδια δουλειά 1500 ευρώ και βάλε?
Αμάν ποια με αυτό το δημόσιο. Εγώ σκίζομαι καθημερινά στην δουλειά και παίρνω 750 ευρώ. Τι πρέπει να βγω να πω?
Διαμρτύρεσαι ενώ:

Θα χεις μονιμότητα
Θα χεις καλύτερη ασφάλεια
Θα κάθεσαι 3 μήνες τον χρόνο και θα πληρώνεσαι.

Καλά κάνουν και κόβουν μισθούς στο δημόσιο. Και λίγο τα έκοψαν. Έλοεος γιατί να παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι υπερδιπλάσια? Για τα 3 πτυχία και τις 1532 διατριβές τους? Ας σας έλεγαν από την αρχή οτι δεν θα μπαίνατε στο δημόσιο να δούμε αν θα τα παίρνατε τα πτυχία σας.

Αυτά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα έχουν. Είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε ένας νόμος που καταργούσε την μονιμότητα στο δημόσιο κανένας δεν θα ήθελε να μπει σε ΑΕΙ........Όλως τυχαίος....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2010, 07:29:05 pm από Panos80s »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:16:37 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 07:38:44 pm »
Έχω την αίσθηση ότι ο Τιτανικός βυθίζεται και εμείς ακόμα μαλώνουμε για το ποιος θα πάρει την καλύτερη καμπίνα.  ::) :'(

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι μαλώνουν με τους δημόσιους υπαλλήλους και αυτοί μεταξύ τους για το ποιος φαλίρισε το κράτος. Όπως πάει το πράγμα, όλοι μα όλοι θα υποστούν μείωση στο μισθό τους. Ας μη νομίζουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ότι θα μειωθεί ο μισθός και η αγοραστική δύναμη των δημοσίων υπαλλήλων και ο δικός τους μισθός δεν θα πληγεί απ' αυτό το γεγονός. Και ας μη νομίζουν κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι ότι αυτοί θα τη γλιτώσουν, ενώ άλλοι όχι.

Μπορεί κάποιος να πει ότι έτσι επιτέλους θα επιβληθεί δικαιοσύνη. Ίσως να γίνει αυτό, αλλά όταν κάποιος έχει ρυθμίσει τη ζωή του θεωρώντας ότι εφ' όρου ζωής θα παίρνει πάνω-κάτω ένα χ ποσό,  είναι οδυνηρό και ίσως και επικίνδυνο να τινάζεται αυτό στον αέρα... :(
Πολύ φοβάμαι ότι πάμε για έκρυθμες καταστάσεις και δεν γίνεται καμία προσπάθεια να υπάρξει κοινωνική αλληλεγγύη. Αντιθέτως, καλλιεργείται ο αλληλοσπαραγμός. Ο Θεός να βάλει το χέρι του... :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2010, 07:41:44 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος kirea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 07:55:52 pm »
Καλημερα...ειμαι απιστευτα εξοργισμενη ..διαβασα στην αλφαβιτα οτι οσοι εκπαιδευτικοι μπαινουν στο δημοσιο απο 1-1-2010 θα μοιβωνται με μισθους ιδωτικου τομεα ..και δεν θα παιρνουν επιδοματα εκτος απο αυτα της οικογενειακης καταστασης......ΕΛΕΟΣ..σκιστηκα στο διαβσμα για να περασω στον ασεπ και ειμαι στους διοριστεους τους 2010 και θα κανς την ιδια δουλεια με τους υπολοιπους και δεν θα παιρνς τιποτα;;;;;;;;;Θα με στιελουν στα κατσαβραχα για να παιρνω αυτα που θα επιαρνα σε ενα ιδωτικο..ε τοτε μενω σπιτι μου και δουλευς σε ενα ιδωτικο ...ετσι δεν θα εχω και ενοικιο να πληρωνω..μας δουλευουν΄;;;;;;;;;;Συγγνωμη για την συμπεριφορα μου αλλα ειμαι απιστευτα εξοργισμενη...και ουτε επιδοματαπαραμεθοριων ουτε προισταμενης ουτε τιποτα ....τιποτα...ειμαι 430 θεση και για 130 θεσεις δεν θα εχω τα ιδα δικαιωαματα με τους πρωτους 300........

Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα είναι παιδιά κατώτερων θεών έτσι?
Και γιατί παρακαλώ αυτοί που μπαίνουν στο δημόσιο να ζητάνε πάντα λαγούς και πετραχείλια?
Γιατί στον ιδωτικό τόσο καιρό αμοίβονται με 700 ευρώ και στο δημόσιο παίρνουν με την ίδια δουλειά 1500 ευρώ και βάλε?
Αμάν ποια με αυτό το δημόσιο. Εγώ σκίζομαι καθημερινά στην δουλειά και παίρνω 750 ευρώ. Τι πρέπει να βγω να πω?
Διαμρτύρεσαι ενώ:

Θα χεις μονιμότητα

Καλά κάνουν και κόβουν μισθούς στο δημόσιο. Και λίγο τα έκοψαν. Έλοεος γιατί να παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι υπερδιπλάσια? Για τα 3 πτυχία και τις 1532 διατριβές τους? Ας σας έλεγαν από την αρχή οτι δεν θα μπαίνατε στο δημόσιο να δούμε αν θα τα παίρνατε τα πτυχία σας.

Αυτά οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν τα έχουν. Είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε ένας νόμος που καταργούσε την μονιμότητα στο δημόσιο κανένας δεν θα ήθελε να μπει σε ΑΕΙ........Όλως τυχαίος....
Φίλε μη χαίρεσαι. Μετά απο τη μείωση των μισθών των Δ.Υ. έρχονται οι απολύσεις των Ι.Υ.. Η κατανάλωση θα πέσει δραματικά και η Ελληνική οικονομία που βασίζεται κατά 75% σε αυτή,θα πέσει σε τέτοια ύφεση που δεν μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι ο επόμενος.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2010, 09:00:55 pm από kirea »
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Φεβρουαρίου 02, 2010, 08:14:16 pm »
 Αν περικοπούν οι μισθοί των δ.υ. πώς θα κινηθεί η αγορά, για να μπορείς να δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα; (από τον οποίο ιδιωτικό τομέα όλοι έχουμε περάσει και ξέρουμε την εκμετάλλευση και τις απάνθρωπες πολλές φορές συνθήκες εργασίας, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. έγω ανήκω στους δεύτερους)
Ή νομίζετε ότι το έχουν σκεφτεί οι πολιτικοί; Πειραματίζονται στις πλάτες μας και αυτά που θα έρθουν σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ χειρότερα. Οι περικοπές στους μισθούς βραχυπρόθεσμα μπορεί να βοηθήσουν τη δημόσια οικονομία αλλά μακροπρόθεσμα όχι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:16:37 »

Αποσυνδεδεμένος Rovespier0s

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ο Πραγματικός ΥΠΟΙΚ είναι οι Αγορές
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 12:41:09 am »
Συνάδελφοι το ξέρω ότι οι περισσότεροι δε θέλετε να με διαβάζετε γιατί είμαι "τεχνοκράτης ρεαλιστής"  (ειλικρινά δε φταίω εγώ η παιδεία του Μηχανικού με έχει κάνει) αλλά μπροστά μας υπάρχουν 3 σενάρια:
1ον: παίρνουμε αυτά τα ψιλόεπώδυνα μέτρα και μετά το Μάρτιο αρχίζουμε να ορθοποδούμε
2ον: παίρνουμε τα μέτρα αλλά λόγω υποτροπής της παγκόσμιας κρίσης δε σηκώνουμε κεφάλι για τα επόμενα 15 χρόνια
3ον: παίρνουμε μέτρα η παγκόσμια οικονομία δεν υποτροπιάζει και περνάμε 2-3 χρόνια ύφεσης

όποιος βλέπει άλλο ρεαλιστικό σενάριο και όχι εκθέσεις ιδεών ας το δημοσιοποιήσει θα χει ενδιαφέρον

απορια: που πάντα την είχα..εφόσον ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος με πολλά λεφτά που ευαγγελίζονται ο Αλέκος και η Αλέκα, γιατί το ΣΥΡΙΖΑ και το κουκουε παίρνουν αθροιστικά 8%? Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...ή το 90% του ελληνικού λαού είναι ηλίθιο και φαύλο ή ξέρει ότι άλλη λύση δεν υπάρχει...κάνω κάπου λάθος με το φτωχό μου το μυαλό?

έναν οικονομολόγο ψάχνω που να χει βγάλει ντόπιο ΑΕΙ...ακούει κανείς?
MIXANIKOS_HY is back

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 12:42:46 am »
Διαμρτύρεσαι ενώ:

Θα χεις μονιμότητα

Ρε μεγάλε, την παλεύεις;
Ένα μόνο θα σου πώ.. αντί να πολεμάς για να παίρνεις και εσύ 1500.. χαίρεσαι που θα κόψουν από τους άλλους; Πάλι στα σκ..τά των 750 θα μείνεις! Αλλά με αυτή τη μίζερη νοοτροπία που έχει το 80% των "βοδιών" φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
Κρίμα που στη σύγχρονη Ελλάδα οι "ιδιώτες" έχουν δικαίωμα ψήφου.-
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #482 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 12:45:26 am »
Διαμρτύρεσαι ενώ:

Θα χεις μονιμότητα

Ρε μεγάλε, την παλεύεις;
Ένα μόνο θα σου πώ.. αντί να πολεμάς για να παίρνεις και εσύ 1500.. χαίρεσαι που θα κόψουν από τους άλλους; Πάλι στα σκ..τά των 750 θα μείνεις! Αλλά με αυτή τη μίζερη νοοτροπία που έχει το 80% των "βοδιών" φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
Κρίμα που στη σύγχρονη Ελλάδα οι "ιδιώτες" έχουν δικαίωμα ψήφου.-
πανο εν μερει εχεις δικιο..εκει που διαφωνω μαζι σου ειναι στο γεγονος οτι ακομα και αν δεν υπηρχε η μονιμοτητα του δημοσιου παλι θα τελειωναμε ενα ΑΕΙ.συμφωνω με τον Landau οντως θα πρεπει να προσπαθησουμε να ξεφυγουμε απο τα 700 το μηνα και να διεκδικησουμε μισθους δ.υ.
τωρα θα μου πεις ετσι οπως παν τα πραγματα στο τελος οι δ.υ. θα ζητανε ιδιους μισθους με τους ι.υ. :-\ ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2010, 01:37:15 am από Αναστασια 76 »
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 12:46:40 am »
Συνάδελφοι το ξέρω ότι οι περισσότεροι δε θέλετε να με διαβάζετε γιατί είμαι "τεχνοκράτης ρεαλιστής"  (ειλικρινά δε φταίω εγώ η παιδεία του Μηχανικού με έχει κάνει) αλλά μπροστά μας υπάρχουν 3 σενάρια:
1ον: παίρνουμε αυτά τα ψιλόεπώδυνα μέτρα και μετά το Μάρτιο αρχίζουμε να ορθοποδούμε
2ον: παίρνουμε τα μέτρα αλλά λόγω υποτροπής της παγκόσμιας κρίσης δε σηκώνουμε κεφάλι για τα επόμενα 15 χρόνια
3ον: παίρνουμε μέτρα η παγκόσμια οικονομία δεν υποτροπιάζει και περνάμε 2-3 χρόνια ύφεσης

όποιος βλέπει άλλο ρεαλιστικό σενάριο και όχι εκθέσεις ιδεών ας το δημοσιοποιήσει θα χει ενδιαφέρον

απορια: που πάντα την είχα..εφόσον ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος με πολλά λεφτά που ευαγγελίζονται ο Αλέκος και η Αλέκα, γιατί το ΣΥΡΙΖΑ και το κουκουε παίρνουν αθροιστικά 8%? Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...ή το 90% του ελληνικού λαού είναι ηλίθιο και φαύλο ή ξέρει ότι άλλη λύση δεν υπάρχει...κάνω κάπου λάθος με το φτωχό μου το μυαλό?

έναν οικονομολόγο ψάχνω που να χει βγάλει ντόπιο ΑΕΙ...ακούει κανείς?

Να κι ένα τέταρτο, πιο ρεαλιστικό. Παίρνουμε τα πιο επώδυνα μέτρα και πηγαίνουν χαμένα γιατί τα τρώνε όλα τα λαμόγια, μ' αυτούς που μας κυβερνάνε, και μετά μας λένε να παρουμε κι άλλα...
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 12:56:55 am »
Ο Μάνος στο pde  χμμμμ.. και μηχανικός και γνήσιος δούλος του καπιταλισμού. Ταιριάζει και στα δύο ο συγκεκριμένος :D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 10:43:34 am »

η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ λεέι ότι στην Τυποεκδοτική οι εργαζόμενοι δεν παίρνουν τα 1400 βασικό μισθό που ζητά για όλους τους εργαζόμενους, γιατί ‘ δεν γίνεται να κάνει κάποιος καριέρα απο το κόμμα’...

τα ιδια και τα ιδια..το κλασικο κολπο...αλλα για τους αλλους αλλα για εμας...οπως και στην εκπαιδευση..δημοσιο σχολειο εσεις  deere εμεις....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8% ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ...

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 10:46:06 am »
Ξέχασες όμως να προσθέσεις ότι μόνο οι βουλευτές του ΚΚΕ καταθέτουν τον μισθό τους στο κόμμα. Α, και πληροφοριακά, επειδή είμαι συντοπίτης του Γ. Μαρίνου-βουλευτή του ΚΚΕ- να σε ενημερώσω ότι ούτε οι βουλευτές του ΚΚΕ παίρνουν 1400 ευρώ. Παίρνουν λιγότερα.

Αποσυνδεδεμένος Selanik

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 11:04:42 am »
κακά τα ψέμματα το προβλημα μας είναι ο Δημόσιος Τομέας...έχουμε περισσότερους δ.υ από την Γαλλία!!!!!

Άλλη μια έγκυρη τοποθέτηση του Στέφανου Μάνου.
Ψεύτης ή οικονομολόγος της πλάκας;

ΕΛΛΑΔΑ (2006): Δημόσιος 23%, Ιδιωτικός 77%
πηγή:http://laborsta.ilo.org/

Στη Γαλλία στο δημόσιο τομέα απασχολούνται 6 εκ εργαζόμενοι, δηλαδή 26,3 % του ενεργού πληθυσμού.
http://fr.wikipedia.org/wiki/Secteur_public_en_France

Επίσης σε δαπάνες για μισθούς δημοσίου σε ποσοστό του ΑΕΠ η Γαλλία βρίσκεται πολύ ψηλότερα από την Ελλάδα, όπως και σε δαπάνες για δημόσια αγαθά και υπηρεσίες. Άσε τα παραμύθια κε Μάνο...

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 11:12:27 am »
Ξέχασες όμως να προσθέσεις ότι μόνο οι βουλευτές του ΚΚΕ καταθέτουν τον μισθό τους στο κόμμα. Α, και πληροφοριακά, επειδή είμαι συντοπίτης του Γ. Μαρίνου-βουλευτή του ΚΚΕ- να σε ενημερώσω ότι ούτε οι βουλευτές του ΚΚΕ παίρνουν 1400 ευρώ. Παίρνουν λιγότερα.

φιλε μου τα δεχομαι αυτα ..αλλα δεν μπορεις να ζητας απο τους αλλους εργοδοτες να δινουν στους υπαλληλους σου 1400 και πρωτος εσυ να καταστρατηγεις αυτη την αρχη για τους δικους σου υπαλληλους..ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ο αλλος εχει ενα οπλο-απαντηση στα χερια του για να μην το εφαρμοσει..

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Φεβρουαρίου 03, 2010, 11:13:17 am »
κακά τα ψέμματα το προβλημα μας είναι ο Δημόσιος Τομέας...έχουμε περισσότερους δ.υ από την Γαλλία!!!!!

Άλλη μια έγκυρη τοποθέτηση του Στέφανου Μάνου.
Ψεύτης ή οικονομολόγος της πλάκας;

ΕΛΛΑΔΑ (2006): Δημόσιος 23%, Ιδιωτικός 77%
πηγή:http://laborsta.ilo.org/

Στη Γαλλία στο δημόσιο τομέα απασχολούνται 6 εκ εργαζόμενοι, δηλαδή 26,3 % του ενεργού πληθυσμού.
http://fr.wikipedia.org/wiki/Secteur_public_en_France

Επίσης σε δαπάνες για μισθούς δημοσίου σε ποσοστό του ΑΕΠ η Γαλλία βρίσκεται πολύ ψηλότερα από την Ελλάδα, όπως και σε δαπάνες για δημόσια αγαθά και υπηρεσίες. Άσε τα παραμύθια κε Μάνο...

Φίλε μου, τι να πούμε για τον "κύριο" Μάνο; Ο πιο σκληρός απολογητής της ελεύθερης αγοράς και του νεοφιλελευθερισμού είναι. Και φυσικά είναι οικονομολόγος της πλάκας, αν σκεφτείς ότι χρεωκόπησε μόνος του το εργοστάσιό του- "Αλλατίνη"- όντας υπουργός οικονομίας κιόλας! Επίσης δεν ξέρω αν το άκουσες, αλλά το κόμμα του ("Δράση") κατέθεσε μήνυση ενάντια στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)