0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θα πω κάτι, γιατί το έχω εδώ τόση ώρα και ας αρχίσετε να φωνάζετε κάποιοι. Αν έχει τα κότσια η κυβέρνηση ας αναγκάσει την εκκλησία να πληρώνει τους μισθούς των κληρικών και ας αφήσει ήσυχους τους χαμηλά αμοιβόμενους εκπαιδευτικούς. Μήπως φοβούνται σε αυτήν την περίπτωση;
έχω την εντύπωση ότι στο τέλος θα αρχίσουν οι παραιτήσεις από το δημόσιομάλλον αυτό θέλουν να κάνουν.δλδ επίδομα μεταπτυχι;ακών δεν θα παίρνουν όσοι είναι μετεκπαιδευμένοι?μήπως γνωρίζει κάποιος ποιός είναι ο βασικός στον ιδιωτικό τομέα?βέβαια αυτό πρέπει πρώτα να ψηφιστεί,γιατί και οι εφημερίδες έχουν άλλες σκοπιμότητες και καμιά φορά δεν είναι αξιόπιστες.μπορούμε βέβαια πάντα να αντιδράσουμε.....όχι να τα λέμε μόνο μεταξύ μας
ακομα δεν μπορω να το πιστεψω...τουλαχιστον να γινουν εκλογες .ρε γματο για να μην ψηφιστει..και εκτος απο αυτο διανυουμε προεκλογικη περιδο και θα ανουν κατι τετοιο.....αρε καραμανλη............
Υπάρχει ένα σαθρό πολιτικό σύστημα, αλλά ποιος το συντηρεί; Ας κοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας να βρούμε τους υπαίτιους της κακοδαιμονίας μας. Παρεπιπτόντως, επειδή ακούγεται ότι όσοι δε θίγονται δε θα αντιδράσουν, είμαι από τις πρώτες που θα απεργήσουν, δε μπα να με έχουν στείλει και στους Φούρνους της Ικαρίας.