0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατί οι κύριοι πολιτικοί δε θα το φιλοσοφήσουν και πολύ
διορίστηκα τώρα αλλά δεν θέλω να παω φέτος στα πεκ.λέτε να χει αυτό καμία επίπτωση σχετική με το θέμα μας ?
Παράθεση από: blethalassa στις Αυγούστου 23, 2009, 05:34:52 pmδιορίστηκα τώρα αλλά δεν θέλω να παω φέτος στα πεκ.λέτε να χει αυτό καμία επίπτωση σχετική με το θέμα μας ? πλάκα μας κάνεις??? και μετά γίνομαι εριστικός..και επιδεξίας γνώσεων...
Οι αναπληρωτές που θα υπογράψουν την σύμβαση τους για το τρέχον έτος τι μισθό θα πάρουν?Σε αυτούς που θα καλέσουν τον Σεπτέμβριο θα δίνουν όπως και πέρυσι 1200 ευρώ και σε αυτούς που θα καλέσουν από τον Ιανουάριο και μετά θα δίνουν 800 ευρώ σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο?
Να ρωτήσω και εγώ κάτι πιό light και ιδιαίτερα ασήμαντο σε σχέση με τα προλεχθέντα?Οι αναπληρωτές που θα υπογράψουν την σύμβαση τους για το τρέχον έτος τι μισθό θα πάρουν?Σε αυτούς που θα καλέσουν τον Σεπτέμβριο θα δίνουν όπως και πέρυσι 1200 ευρώ και σε αυτούς που θα καλέσουν από τον Ιανουάριο και μετά θα δίνουν 800 ευρώ σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο?
συνάδελφοι πρέπει να σοβαρευτούμε..πραγματικά δεν είναι επίπεδο ανθρώπων που έχουμε τελειώσει πανεπιστήμιο..καθένας μπαίνει εδώ και ρωτάει την μπαλαφάρα του δημιουργώντας και το ανάλογο κλίμα..πραγματικά λυπάμαι..μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν παράγει κριτική σκέψη το ελληνικό σχολείο..αλλά εδώ σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και η φωτοτύπηση ή η αντικατάσταση των του συρραπτικού υπόκειται στην αρμοδιότητα συγκεκριμένων ΠΕxx οπότε τα παραπάνω αποτελούν πταίσμα..ξεχάστε ό,τι έγραψα..ανακαλώ τα πάντα..όλα βαίνουν καλώς και everything is under control...