0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να προτεινω κατι που θα συνεφερε ολους μας ? να καταργηθει ο στρατος.(οπως ανεφερες) πολυ απλα. τωρα πλεον μονο χασιμο χρονου ειναι για τους νεους και χασιμου χρηματος(εξωπραγματικα ποσα) για το κρατος. και οχι να μειωσουν τους δημοσιους υπαλληλους (οχι πως δεν υπαρχουν καποιοι που ειναι αχρηστοι)
Καλημερα...ειμαι απιστευτα εξοργισμενη ..διαβασα στην αλφαβιτα οτι οσοι εκπαιδευτικοι μπαινουν στο δημοσιο απο 1-1-2010 θα μοιβωνται με μισθους ιδωτικου τομεα ..και δεν θα παιρνουν επιδοματα εκτος απο αυτα της οικογενειακης καταστασης......ΕΛΕΟΣ..σκιστηκα στο διαβσμα για να περασω στον ασεπ και ειμαι στους διοριστεους τους 2010 και θα κανς την ιδια δουλεια με τους υπολοιπους και δεν θα παιρνς τιποτα;;;;;;;;;Θα με στιελουν στα κατσαβραχα για να παιρνω αυτα που θα επιαρνα σε ενα ιδωτικο..ε τοτε μενω σπιτι μου και δουλευς σε ενα ιδωτικο ...ετσι δεν θα εχω και ενοικιο να πληρωνω..μας δουλευουν΄;;;;;;;;;;Συγγνωμη για την συμπεριφορα μου αλλα ειμαι απιστευτα εξοργισμενη...και ουτε επιδοματαπαραμεθοριων ουτε προισταμενης ουτε τιποτα ....τιποτα...ειμαι 430 θεση και για 130 θεσεις δεν θα εχω τα ιδα δικαιωαματα με τους πρωτους 300........
Παράθεση από: sofaki!!! στις Ιουλίου 27, 2009, 11:46:34 amΚαλημερα...ειμαι απιστευτα εξοργισμενη ..διαβασα στην αλφαβιτα οτι οσοι εκπαιδευτικοι μπαινουν στο δημοσιο απο 1-1-2010 θα μοιβωνται με μισθους ιδωτικου τομεα ..και δεν θα παιρνουν επιδοματα εκτος απο αυτα της οικογενειακης καταστασης......ΕΛΕΟΣ..σκιστηκα στο διαβσμα για να περασω στον ασεπ και ειμαι στους διοριστεους τους 2010 και θα κανς την ιδια δουλεια με τους υπολοιπους και δεν θα παιρνς τιποτα;;;;;;;;;Θα με στιελουν στα κατσαβραχα για να παιρνω αυτα που θα επιαρνα σε ενα ιδωτικο..ε τοτε μενω σπιτι μου και δουλευς σε ενα ιδωτικο ...ετσι δεν θα εχω και ενοικιο να πληρωνω..μας δουλευουν΄;;;;;;;;;;Συγγνωμη για την συμπεριφορα μου αλλα ειμαι απιστευτα εξοργισμενη...και ουτε επιδοματαπαραμεθοριων ουτε προισταμενης ουτε τιποτα ....τιποτα...ειμαι 430 θεση και για 130 θεσεις δεν θα εχω τα ιδα δικαιωαματα με τους πρωτους 300........Ω ναι καλά το κατάλαβες!
θα εξακολουθει να υπαρχει ο στρατος φυσικα και θα ειναι εθελοντικος.οσο για τους αξιωματικους ας τους βγαλουν σιγα σιγα στη συνταξη και να σταματησουν να βγαζουν καινουριους. δηλαδη ειναι καλυτερη λυση η μειωση μισθων?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ....Σκεφτείτε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟ ταξιδεύει αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη. Είκοσι λεπτά έπειτα από την απογείωση το αεροσκάφος επιστρέφει στο «Ελ.
Σκεφτείτε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟ ταξιδεύει αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη. Είκοσι λεπτά έπειτα από την απογείωση το αεροσκάφος επιστρέφει στο «Ελ.
Παράδειγμα: γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν με το στερεότυπο του «τεμπέλη Ελληνα» που δεν λέει να δουλέψει. Ακόμα το πιστεύουν αρκετοί άνθρωποι. Κι ας επιβεβαίωσε προσφάτως η Eurostat ότι οι Ελληνες εργάζονται περισσότερο απ' όλους στην Ε.Ε. Κατά μέσο όρο 42 ώρες την εβδομάδα, έναντι 40 της Ευρωζώνης και 40,3 της Ευρώπης των «27».
Παρακολουθείς τα ποτάμια της υστερικής καταστροφολογίας στα δελτία ειδήσεων και σκέφτεσαι: «Θεούλη μου, ας μου κόψουν και τη μισή σύνταξη που θα πάρω κάποτε, ας μου φάνε και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αρκεί να μη βαρέσουμε κανόνι». Μα τόσο «βλήματα» έχουμε γίνει; Δεν μαθαίνουμε καν τι γίνεται σε όλον τον κόσμο με τα δημόσια χρέη και τα δημοσιονομικά ελλείμματα;
Το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα είναι 112% του ΑΕΠ. Εάν αυτό συνιστά λόγο να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου, γιατί δεν έχει κάνει χαρακίρι σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο στην Ιαπωνία, όπου το χρέος είναι 180% του ΑΕΠ; Στις ΗΠΑ το χρέος κάνει άλματα. Το 2006 περιοριζόταν στο 61,7%, αλλά η επίσημη πρόβλεψη για το 2010 είναι 97,5%.