0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αχ βρε irene καταλαβαινω την αγωνια που τραβας απολυτα.... αλλα νομιζω θα παιχθει μεχρι να γινουν οι διορισμοι το αν θα σας καλεσουν ή όχι...μην χασεις το καλοκαιρακι σου για αυτο....
Αγαπητη Ειρηνη , ειμαι μεσα σαυτους και θα κανω αιτηση κανονικα. Καταλαβαινω την αγωνια σου και θα σου πω οτι εχουν παρει προηγουμενες φορες επιλαχοντες , αρα αν εισαι τοσο κοντα εχεις μεγαλες πιθανοτητες. Να εισαι απο κοντα για τις εξελιξεις. Σου ευχομαι τα καλυτερα.
καλημερα κ απο εμενα, ειρηνη και εγω ειμαι στην θεση 153 δηλ με την δευτερη φουρνια, αλλα θα κανω αιτηση διορισμου-πιστευω πως μπορω ,ετσι δεν ειναι?
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουλίου 29, 2009, 10:16:26 pmαχ βρε irene καταλαβαινω την αγωνια που τραβας απολυτα.... αλλα νομιζω θα παιχθει μεχρι να γινουν οι διορισμοι το αν θα σας καλεσουν ή όχι...μην χασεις το καλοκαιρακι σου για αυτο....Δε θα χάσω το καλοκαίρι μου, γιατί έτσι κι αλλιώς ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε! Ένα θέμα παραπάνω να ασχολούμαστε! Μόλις βγει εγκύκλιος, θα κάνω και θέμα ποιοι θα δηλώσουν Κυκλάδες! (Oh yes, μου αρέσει η κουβέντα!! )Παράθεση από: mel στις Ιουλίου 30, 2009, 11:41:45 amΑγαπητη Ειρηνη , ειμαι μεσα σαυτους και θα κανω αιτηση κανονικα. Καταλαβαινω την αγωνια σου και θα σου πω οτι εχουν παρει προηγουμενες φορες επιλαχοντες , αρα αν εισαι τοσο κοντα εχεις μεγαλες πιθανοτητες. Να εισαι απο κοντα για τις εξελιξεις. Σου ευχομαι τα καλυτερα. Ευχαριστώ, επίσης! Εντάξει, κι αν δεν είναι φέτος θα είναι του χρόνου. Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια! Σε ένα μήνα το πολύ θα ξέρουμε!Παράθεση από: ΑΝΚΑΛ στις Ιουλίου 30, 2009, 11:47:07 amκαλημερα κ απο εμενα, ειρηνη και εγω ειμαι στην θεση 153 δηλ με την δευτερη φουρνια, αλλα θα κανω αιτηση διορισμου-πιστευω πως μπορω ,ετσι δεν ειναι?Φυσικά και μπορείς να κάνεις! Μακάρι να σε πάρουν κιόλας, σημαίνει ότι θα πάρουν κι εμένα!! Τις καλύτερες ευχές μου!
χώρις να μπορώ να απαντησω στο ερώτημα σου irene έχω την εντύπωση πως όλοι θα κάνουν αίτησεις. Αλλά ίσως κάποιοι, για δικούς τους λόγους, να δηλώσουν συγκεκριμένες περιοχές (και οχι και τις 30 επιλογές) με την πιθανότητα να έχουν καλυφθεί απο τους προηγούμενους και να μην διοριστούν. αυτούς λοιπόν είναι δύσκολο να τους υπολογίσεις