0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλά σκέψου πόσοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου δουλεύουν δίπλα σε μόνιμους. Η πρώτη κατηγορία εργάζεται με καθεστώς σχεδόν ιδιωτικού τομέα, έχει χαμηλότερες αποδοχές και μέχρι πρόσφατα δεν είχε δικαίωμα σε προαγωγές.
Φαντάζομαι πως αν μπορούσε η κυβέρνηση να τους διορίζει όλους με συμβάσεις αόριστου χρόνου, θα το έκανε. Αλλά προφανώς θα υπάρχει νομικό κώλυμα που θα ορίζει ελάχιστο μόνιμο προσωπικό ανά υπηρεσία.
Οι δικαστικοί λειτουργοί είναι ισόβιοι με βάση το άρθρο 88 του Συντάγματος, οπότε και να θέλουν δεν μπορούν να τους αγγίξουν. Οι εφοριακοί όμως και γενικά οι υπάλληλοι του Υπ. Οικονομικών μπορούν να είναι αορίστου χρόνου και έχω την εντύπωση ότι ένα ποσοστό τους είναι ήδη αορίστου χρόνου.
Πρέπει να 'χεις δίκιο. Δεν έχω ιδέα από νομικά, απλά υποθέσεις με βάση τη (δική μου) λογική κάνω....
Παράθεση από: apri στις Ιουλίου 30, 2009, 08:33:59 pmΟι δικαστικοί λειτουργοί είναι ισόβιοι με βάση το άρθρο 88 του Συντάγματος, οπότε και να θέλουν δεν μπορούν να τους αγγίξουν. Οι εφοριακοί όμως και γενικά οι υπάλληλοι του Υπ. Οικονομικών μπορούν να είναι αορίστου χρόνου και έχω την εντύπωση ότι ένα ποσοστό τους είναι ήδη αορίστου χρόνου.Bρε συ, Apri, μας έχεις καταπλήξει με τις γνώσεις σου. Ειλικρινά, μπράβο.