*

Αποστολέας Θέμα: μορια και αναπληρωση  (Αναγνώστηκε 2789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasok

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
μορια και αναπληρωση
« στις: Ιουλίου 31, 2009, 07:10:43 pm »
Καλησπερα.Ειμαι σχεδον νεα στο επαγγελμα κανω φροντιστηρια και πδσ 4 χρονια.Εχω 8,2 μορια και πολλεσ αποριεσ!Ηβασικοτερη ειναι αν συνεχισω να εχω 10 ωρεσ την εβδομαδα ποτε θα μπορεσω να μπω αναπληρωτρια?Να φανταστειται ποσο ασχετη ειμαι με εχουν καλεσει 2 φορεσ οεωμισθιια και προτιμησα πδσ επειδη μου εδιναν τισ ιδιεσ ωρεσ.Ασεπ δεν εχω δωσει ακομη.Λεω να βαλω τα δυνατα μου στον επομενο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: μορια και αναπληρωση
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:40:33 »

Αποσυνδεδεμένος exterr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 31, 2009, 08:37:53 pm »
Καλησπερα.Ειμαι σχεδον νεα στο επαγγελμα κανω φροντιστηρια και πδσ 4 χρονια.Εχω 8,2 μορια και πολλεσ αποριεσ!Ηβασικοτερη ειναι αν συνεχισω να εχω 10 ωρεσ την εβδομαδα ποτε θα μπορεσω να μπω αναπληρωτρια?Να φανταστειται ποσο ασχετη ειμαι με εχουν καλεσει 2 φορεσ οεωμισθιια και προτιμησα πδσ επειδη μου εδιναν τισ ιδιεσ ωρεσ.Ασεπ δεν εχω δωσει ακομη.Λεω να βαλω τα δυνατα μου στον επομενο

Α ΠΑ ΠΑ !!!!

Νέα στο επάγγελμα + 4 χρονια ΠΔΣ με σχεδόν δεκάωρα + μηδέν ΑΣΕΠ + 2 φορές σε κάλεσαν ωρομίσθια και αρνήθηκες. ( ουαοο !!!)
 Αυτό το μύνημα μου φαίνεται ότι θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Οσο αφορά τώρα το ερώτημά σου. Σίγουρα για αναπλήρωση πρέπει να έχεις πάνω από τα διπλάσια μορια από αυτά που έχεις.
"Πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις
εξήγησέ μου,
άμα σου περιφράξαν την καρδιά."

Νικόλας Ασιμος

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 31, 2009, 08:48:23 pm »
Έκανε αίτηση για ΠΔΣ και έτσι απλά της έδωσαν 10 ώρες... επιπλέον έχει τόση βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να έχει 10ωρο ώστε κάνει και σχέδια περί αναπλήρωσης!!

Πλάκα μας κάνεις;;; Εμείς παλεύουμε χρόνια για μια ωρομισθία και εσύ έτσι απλά παίρνεις 10ωρα ΠΔΣ; Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις το "μέσο" σου πόσο γρήγορα μπορείς να φτάσεις στην αναπλήρωση και όχι εμάς.

Υ.Γ. Την ατάκα "δεν έχω μέσο", δε χρειάζεται καν να την αναφέρεις... είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις.

Αποσυνδεδεμένος vasok

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 31, 2009, 09:21:50 pm »
μενω σητν ακρη του κοσμου οποτε και κανεισ δεν κανει τα χαρτια του για πδσ παρα μονο εγω που εχω συνηθισει να εχω καραβι μια φορα την εβδομαδα και αωυπαρκτουσ γιατρουσ.ευχαριστω πολυ για τισ καλοπροαιρετεσ απαντησεισ σασ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:40:33 »

Αποσυνδεδεμένος msa

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 31, 2009, 09:52:34 pm »
Πλεον το να πας αναπληρώτρια φαντάζει ευσεβής πόθος, λόγω των ΟΑΕΔιτών. Θέλεις πάνω από 20 (πια 20, λέμε τώρα...) για να πας αναπληρώτρια. Διάβασε για ΑΣΕΠ, αλλιώς δύσκολα τα πράγματα

Αποσυνδεδεμένος exterr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 01, 2009, 12:06:30 pm »
μενω σητν ακρη του κοσμου οποτε και κανεισ δεν κανει τα χαρτια του για πδσ παρα μονο εγω που εχω συνηθισει να εχω καραβι μια φορα την εβδομαδα και αωυπαρκτουσ γιατρουσ.ευχαριστω πολυ για τισ καλοπροαιρετεσ απαντησεισ σασ.

Φαντάσου έναν , να μπαίνει σε ένα καφενείο του Περάματος γεμάτο εργάτες που κάνουν 10 μεροκάματα τον μήνα.
Αρχίζει λοιπόν να λέει ότι δουλεύει πάρα πολύ κάθε μέρα και να ρωτάει πότε δικαιούται προαγωγή.
Ε !! Καποιοι θερμόαιμοι σίγουρα θα το πλακώσουν στις φάπες χωρίς να το διερευνήσουν πρώτα.
Λοιπόν , κάπως έτσι την πάτησες και εσύ.
Το μύνημά σου έκανε έναν σχετικό "κρότο" και αν παρακολουθήσεις καλά το PDE θα καταλάβεις γιατί.
Ομολογώ ότι το μύνημά μου είχε μια δόση ειρωνείας και εφόσον μένεις σε άγωνη γραμμή και δικαιολογείται αυτό που λες με την ΠΔΣ ,τότε σου οφείλω μια συγνώμη.
Με την ορομισθία όμως ,ίσως υπάρχει θέμα.
Απ'όσο ξέρω με 8 μόρια είναι δύσκολο να σε καλέσουν ,πόσο μάλλον 2 φορές.
Υπάρχουν άνθρωποι με 16-17 μόρια (και 2-3 επιτυχίες ΑΣΕΠ) που θα πήγαιναν και στου "διαόλου το κέρατο" ωρομίσθιοι ώστε να μαζέψουν καμία εικοσαριά μόρια σύνολο και να έχουν ελπίδα για αναπλήρωση.
"Πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις
εξήγησέ μου,
άμα σου περιφράξαν την καρδιά."

Νικόλας Ασιμος

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 01, 2009, 12:37:10 pm »

Φαντάσου έναν , να μπαίνει σε ένα καφενείο του Περάματος γεμάτο εργάτες που κάνουν 10 μεροκάματα τον μήνα.
Αρχίζει λοιπόν να λέει ότι δουλεύει πάρα πολύ κάθε μέρα και να ρωτάει πότε δικαιούται προαγωγή.
Ε !! Καποιοι θερμόαιμοι σίγουρα θα το πλακώσουν στις φάπες χωρίς να το διερευνήσουν πρώτα.
Λοιπόν , κάπως έτσι την πάτησες και εσύ.
Το μύνημά σου έκανε έναν σχετικό "κρότο" και αν παρακολουθήσεις καλά το PDE θα καταλάβεις γιατί.
Ομολογώ ότι το μύνημά μου είχε μια δόση ειρωνείας και εφόσον μένεις σε άγωνη γραμμή και δικαιολογείται αυτό που λες με την ΠΔΣ ,τότε σου οφείλω μια συγνώμη.
Με την ορομισθία όμως ,ίσως υπάρχει θέμα.
Απ'όσο ξέρω με 8 μόρια είναι δύσκολο να σε καλέσουν ,πόσο μάλλον 2 φορές.
Υπάρχουν άνθρωποι με 16-17 μόρια (και 2-3 επιτυχίες ΑΣΕΠ) που θα πήγαιναν και στου "διαόλου το κέρατο" ωρομίσθιοι ώστε να μαζέψουν καμία εικοσαριά μόρια σύνολο και να έχουν ελπίδα για αναπλήρωση.

Εγώ είμαι απ'αυτούς που θα πήγαιναν στην άκρη του κόσμου...μάζεψα 14 μοριάκια με τον κόπο μου στον ΑΣΕΠ και έχω δηλώσει περιφέρεια Ν.Αιγαίου για ωρομισθία και περιμένω να με καλέσουν και θα πάω ακόμη και στην Τήλο!!! Σημειωτέον ότι είμαι από τη Δράμα!! 2 βήματα δηλαδή....Συνεπώς γιατί να "λυπηθώ" το καημένο το κοριτσάκι που μένει στην άγονη γραμμή και του δίνουν δώρο το 10ωρο!! Ε;;; Πείτε μου! Ποια λογική το λέει αυτό;;;!! Ποιον κόπο της ανταμείβουν με το 10ωρο;; Το ότι είναι κάτοικος άγονης γραμμής...;;; Εγώ πάω να γίνω με τη θέλησή μου κάτοικος άγονης γραμμής και μετά από μήνες διαβάσματος!! Δεν μας παρατάει το κάθε θρασύτατο με τις απορίες του λέω εγώ...;; Να φύγετε! Να πάτε αλλού!!  ??? >:( >:(
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 01, 2009, 12:47:43 pm »
Στην αρχή κι εμένα μου φάνηκε προκλητικό το μήνυμα και πήγα να απαντήσω,αλλά ευτυχώς κρατήθηκα γιατί δε ξέρεις ο άλλος σε ποια περιοχή δραστηριοποιείται.
Μετά πάλι σκέφτηκα ότι η πιθανότητα να συμβαίνουν όλα αυτά χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα κάτι ύποπτο από πίσω είναι μη μηδενική.
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι την κάλεσαν στην αρχή της χρονιάς?
Αν την κάλεσαν στη μέση της χρονιάς,προφανώς όσοι ήταν από πάνω αρνήθηκαν να πάνε γιατί δε θα μπορούσαν το Φλεβάρη πχ να αλλάξουν το πρόγραμμά τους.
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι κάθε φορά την καλούσαν για 11 ώρες στην ίδια περιοχή?
Πόσοι θα πήγαιναν σε νησί άγονης γραμμής, για 2 ώρες? Για 11 μαζεμένες πιστεύω ότι πολλοί με οικονομικές θυσίες δικές τους και της οικογένειάς τους θα πήγαιναν.
Για 2 και για 4 όμως ποιος θα ξεκουβαλιόταν? Πόσοι έχουν την πολυτέλεια να το κάνουν αυτό?

ΥΓ 1 : Αν όντως είχε βύσμα,το βύσμα της θα φρόντιζε να της ανοίξει τα μάτια και να αφήσει την επίφοβη πδσ για τις σίγουρες ώρες του πρωινού προγράμματος.
       Δε θα ρώταγε εμάς για να την κράξουμε.
ΥΓ 2 : Τα παραπάνω τα λέω με τη σκέψη ότι όντως η κοπέλα είναι σε νησί και δεν είναι στο Κολωνάκι.

Αποσυνδεδεμένος Alkioni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 01, 2009, 12:54:23 pm »
Το εκνευριστικό είναι ότι τα μόρια της κοπέλας από ΠΔΣ θα την ακολουθούν για πάντα, θα την κάνουν αναπληρώτρια και μετά μόνιμη,
πιθανόν ακόμη και χωρίς κανέναν ΑΣΕΠ, ενώ τα μόρια που πολλοί από εμάς έχουμε από διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και μόνο σιγά σιγά εξατμίζονται.
Και γι' αυτό βέβαια δεν ευθύνεται η Vasok που καλά κάνει και μαζεύει μόρια.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 01, 2009, 12:59:43 pm »

Θα ήταν ανώριμο να σου έλεγα σε πόσο καιρό θα πας αναπληρώτρια μόνο τα μόρια της πδσ και της ωρομισθίας.
Τα 8.2 σε 4 χρόνια προήρθαν από 8h/week κάθε χρονιά,περίπου 2 μόρια το έτος.
Προς το παρόν αυτά είναι λίγα και θα χρειαστείς ακόμη και με ωρομισθία 3 χρόνια ακόμη τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος Alkioni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 01, 2009, 01:16:27 pm »
TEM, συμφωνώ ότι το κίνητρο για να διεκδικήσει κάποιος ώρες ΠΔΣ είναι κυρίως, αν όχι αποκλειστικά, τα μόρια.
Αν, όμως, οι προσλήψεις στην ΠΔΣ γίνονταν μέσω ενιαίου πίνακα, με κριτήρια δηλαδή αντικειμενικά, τότε η μοριοδότηση για τις ώρες
της πρόσθετης θα ήταν απόλυτα λογική και δίκαιη και όλες οι περιοχές θα είχαν ζήτηση.
Γιατί οι περισσότεροι από εμάς είμαστε διατεθειμένοι να πάμε οπουδήποτε, κι αν υπήρχε κουτάκι "πάω παντού" και στην ωρομισθία
θα το συμπληρώναμε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182803
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 742
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144